Автор |
Съобщение |
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 22:44
Първо, "Били и Менди" е картуун и второ, Стийм ти определено не си гледал достатъчно картуун-и, за да даваш подобни коментари. В момента Картуун нетуърк изповядва пълната олигофрения и спокойно може да бъде забранен за деца под 12 години. Ти очевидно не си на ясно с тези факти, затова пак ще те помоля да не даваш коментари.
П.П. По темата - Samurai Champloo FTW!!!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 22:48
2D написа: Първо, "Били и Менди" е картуун и второ, Стийм ти определено не си гледал достатъчно картуун-и, за да даваш подобни коментари. В момента Картуун нетуърк изповядва пълната олигофрения и спокойно може да бъде забранен за деца под 12 години. Ти очевидно не си на ясно с тези факти, затова пак ще те помоля да не даваш коментари.
А,точно.Ed,Edd & Eddy,Billy and Mandy и още много се са олигофренийки ;]
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 22:51
Всичко, което е правено от Картуун Нетуърк е картуун, дори и да изглежда по-разчупено като Мегас.
Споменах ли че Samurai Champloo FTW!!!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 22:56
2D написа: Всичко, което е правено от Картуун Нетуърк е картуун, дори и да изглежда по-разчупено като Мегас. Споменах ли че Samurai Champloo FTW!!!
Нещо за Samurai Jack ли каза
Мене ме кефи яко и Dexter.Особенно преди.Сега можете да си обясните откъде произлизаше първия ми тъп ник ;]
Спомням си как преди 2-3 години (5-6,дори седми клас) като се прибирах от даскало,пусках телевизора на CN и към 3 часа след обед даваха The Cramp Twins и после Johnny Bravo(култов),после Fosters Home For Imagenary Friends(да,помня всичко ) и аз сядах и разпуснах по цял след обед ;]
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 23:06
Orange.LabeL написа: 2D написа: Всичко, което е правено от Картуун Нетуърк е картуун, дори и да изглежда по-разчупено като Мегас. Споменах ли че Samurai Champloo FTW!!! Нещо за Samurai Jack ли каза
Ъъъ, не.
|
|
|
|
|
Stalker-san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 23:20
2D написа: Всичко, което е правено от Картуун Нетуърк е картуун, дори и да изглежда по-разчупено като Мегас. Споменах ли че Samurai Champloo FTW!!!
A всъщност дори приятелю,незнаеш,че на едно от многото картууни дават Наруто с дублаж.
~SteamOfBlood
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 23:27
SteamOfBlood написа: 2D написа: Всичко, което е правено от Картуун Нетуърк е картуун, дори и да изглежда по-разчупено като Мегас. Споменах ли че Samurai Champloo FTW!!! A всъщност дори приятелю,незнаеш,че на едно от многото картууни дават Наруто с дублаж.
О чудо! Дават Наруто по CN!!! И какво ще правим сега? Във Франция половината анимации (можеби и повече), които въртят по Картуун Нетуърк не са техни продукции. О, и са дублирани на френски. Шокиращо нали.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 23:29
2D написа: SteamOfBlood написа: 2D написа: Всичко, което е правено от Картуун Нетуърк е картуун, дори и да изглежда по-разчупено като Мегас. Споменах ли че Samurai Champloo FTW!!! A всъщност дори приятелю,незнаеш,че на едно от многото картууни дават Наруто с дублаж. О чудо! Дават Наруто по CN!!! И какво ще правим сега? Във Франция половината анимации (можеби и повече), които въртят по Картуун Нетуърк не са техни продукции. О, и са дублирани на френски. Шокиращо нали.
Да,знам.По Американското или Английското даваха Бейблейд(онова с пумпалите)преди...What a shame...
@2D- Samurai Champloo?
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 23:33
@Orange.LabeL, Samurai Champloo e любимото ми аниме. Пича от аватара ми е едни от главните герои.
|
|
|
|
|
AxXeSs
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимета Публикувано на: 28 Юли 2007 00:08
Darth Aheron написа: Я кажете какви анимета сте гледали и кои са ви любимите. Лично аз много се кефя на Bleach Naruto and DevilMayCry. Препоръчайте ми нещо, че вече изгледах всички епизоди.
Умри ве. Ти нямаш право да гледаш анимета. Изобщо само ще си изгубиш времето, без изобщо да осъзнаеш величието им. Гледай новите чудесии по Cartoon Network , визирам този канал, тъй като от него освен по-голям олигофрен да станеш, друго не може! О>О
П.п. Бтв, създателите на Самурай Джак бяха решили да е точно като аниме, но по-разчупеничко така.. (;
___________________________________ " Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 00:10
Твърде жалко, че няма аниме по Legacy of Kain. Толкова фенове щеше да спечели (е, поне моя личност щеше да му е фен во веки)...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 00:12
Соул, а ти ако знаеш по колко много неща искам да има хентай и колко фенове ( во веки ) ще има
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 00:14
The Chameleon написа: Соул, а ти ако знаеш по колко много неща искам да има хентай и колко фенове ( во веки ) ще има
Прати на ЛС за кои неща става въпрос и да видим дали ще мога да дам едно рамо.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 00:16
†Soul Hunter† написа: The Chameleon написа: Соул, а ти ако знаеш по колко много неща искам да има хентай и колко фенове ( во веки ) ще има Прати на ЛС за кои неща става въпрос и да видим дали ще мога да дам едно рамо. \
Или по-скоро ръка
Бтв, препоръчайте нещо от типа на Vampire Hunter D
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 01:19
Лепенката,човек,спри да се унижаваш,жал ми е за теб вече.Ясен си ми щом според теб `Били и Манди` са аниме...бегай,бегай надалеч!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 02:22
Shady написа: Elfen Lied is teh best eva'!!!
BG subsмай няма, ама тика е с инглиш-http://store2.data.bg/vinny/Elfen%20Lied/ За Elfen Lied има BG субтитри тук.А иначе препоръчвам - Berserk!Мега якото аниме, ще се хареса почти на всеки.
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 02:57
Orange.LabeL написа: Били и Манди Има страшен хумор.
Това е най-забавното нещо, свързано с Били и Манди
И cramp twins е егати тъпнята
Само Courage си остава култов..
А по темата.. аз си гледам Pokemon, сега съм на
Pokemon_Master_Quest_-_246_-_Enlighten_Up!
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 03:42
Samurai Champloo, Hellsing и Berserk с по колко епизода са? Защото аз намерих по 13-15, и 25 за Берсерк, които са преведени Не че няма да ги гледам и иначе, де Ама трябва нещо повече от инглиш дублаж за да почна да зарибявам френдовете.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 08:37
Blue написа: Лепенката,човек,спри да се унижаваш,жал ми е за теб вече.Ясен си ми щом според теб `Били и Манди` са аниме...бегай,бегай надалеч!
Случайно да видя,че разбрах,че не е аниме?Обърках се просто.
И почни да използваш сарказъма си малко по-умно
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|