Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 16:29
slim_k написа: Лоунли Аркейнджъл с тва мислене дълго ще останеш лоунли. Зависи разбира се дали самия/та ти го искаш. ( извинявай но в момента не мога да се сетя чий беше този ник, толкова ги сменяте че не ги следя ) Не ме разбирай погрешно ... И аз бях така преди. "На тва парти ше пускат чалга" , "Абе ти луд ли си, няма да ходя!" ; "В тая и тая дискотека пускат чалга" , "Къде ше си давам парите по тия места?" ... Е да ама ми се живее, и повярвай ми тези ограничения които си налагате ви пречат много да усетите и още по лошо оставят ви много трайни психически последствия. Хората - мислех че всеки който слуша чалга е глупак. Ами не е така. Има много прости копелета, но прости копелета има в рап средите (от които може да се каже че съм част), както АДСКИ много прости копелета слушат всякакви видове метъл. Майка ти е права - ако нямаше какво да и се харесва на музиката, щяха да я свирят само по ресторанти. Ест. само глупаци харесват Планета Пайнер Поп Фолк Екстра Цицолина Мегастар. Аз харесвам стара мазна просташка чалга, която мога да крещя с пълен глас, когато шишето водка започна свършва... Мога да слушам и почти всичко друго, мога да слушам и чалга ...
Лелеееее, тя е КУЛТОВА
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 16:40
Престанете да се дразгате за задълбочеността на чалга текстовете, защо е ясно, че нямат особена.. it's all 'bout the rhythm!
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 16:54
мини руло написа: Престанете да се дразгате за задълбочеността на чалга текстовете, защо е ясно, че нямат особена.. it's all 'bout the rhythm!
... which is the same in about every song. So are the chord progressions.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 12:56
То, ако трябва да сме точни, вече разнообразие в музикалните стилове липсва. Всички вече са на принципа "куплет-припев-куплет-припев-инструментал-припев". Тук-таме се срещат intro-та, или outro-та, или пък инструментала е заменен със соло на китара.
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 13:00
THE KING OF TIME написа: slim_k написа: Лоунли Аркейнджъл с тва мислене дълго ще останеш лоунли. Зависи разбира се дали самия/та ти го искаш. ( извинявай но в момента не мога да се сетя чий беше този ник, толкова ги сменяте че не ги следя ) Не ме разбирай погрешно ... И аз бях така преди. "На тва парти ше пускат чалга" , "Абе ти луд ли си, няма да ходя!" ; "В тая и тая дискотека пускат чалга" , "Къде ше си давам парите по тия места?" ... Е да ама ми се живее, и повярвай ми тези ограничения които си налагате ви пречат много да усетите и още по лошо оставят ви много трайни психически последствия. Хората - мислех че всеки който слуша чалга е глупак. Ами не е така. Има много прости копелета, но прости копелета има в рап средите (от които може да се каже че съм част), както АДСКИ много прости копелета слушат всякакви видове метъл. Майка ти е права - ако нямаше какво да и се харесва на музиката, щяха да я свирят само по ресторанти. Ест. само глупаци харесват Планета Пайнер Поп Фолк Екстра Цицолина Мегастар. Аз харесвам стара мазна просташка чалга, която мога да крещя с пълен глас, когато шишето водка започна свършва... Мога да слушам и почти всичко друго, мога да слушам и чалга ... Лелеееее, тя е КУЛТОВА
Всъщност визирам днешната модерна чалга.
Нямам нищо против към старите чалгарски парчета.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 15:15
Zero-Blade написа: Кос, да ти кажа, аз с доста по-голямо удоволствие ще седна да пия на някакво рокче, метълче, дет метълче, блек метълче, етц. отколкото на чалгия, дори и да е с просташки текс, направен за забавление (уж). Но, разбира се, това си е моят вкус.
И аз много обичам да слушам рок когато съм пиян. Не предпочитам чалгата или рока по отделно пред другото. Може би харесвам рока в по-голям диапазон, докато чалга вкусовете са ми доста ограничени
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 15:26
Днес тъй и тъй съм почнал да взимам мнение навсякъдер дай да се разпиша и в тая тема...
Та, за заведения най-добре е някое радио (МилаГолд, Ретро, 1) или някакво ретро, но в никакъв случай не одобрявам чалгията, в каквато и да е форма... Иначе за лична употреба предпочитам напоследък некъв по-класически рок и хеви... А за дрането - не ме кефи... Не че не се изисква голямо майсторство да можеш да се дереш, но просто не ме кефи достатъчно...
П.С. Това момче "Бижутера" няма ли да направи тема в стил "Върнах се!" или неква подобна простотия, а и защо му беше въобще да се връща - отвращава ме изрода на аватара му...
Пийс ту ол...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 16:50
TheGuardian написа: Добре, ама... К'во слушате, като се напиете? Rob Zombie?!
Абе Гард, може и да не пуснем Роб Зомби, ама човек , за да си мисли, че единствения купон и кеф става на фона на чалга ?! Има толкова много видове музика за настроение и ' кеф ' ... , че чалгата може " да бъде заровена в земята " , нали..
Слим К беше споменал " Да ви кажа честно хора, просто се чудите как да сте по-големи бунтари и отшелници. Ако бяхте нормални , никой от вас нямаше да си трови нервите да храни някакви пишлемета, които така или иначе няма да станат по умни като ги псуваме... " <- искам да кажа , че някои хора просто са различни от другите Вярно, има разни идиоти , които просто си нямат работа и се бунтуват.. но при други тва си им идва отвътре, какво.. да се правя, на такъв какъвто не съм ли О.о .. и като казваш нормални , то ти не го казваш с тази умисъл де, но .. е чалгарите като видят някой метъл и му кажат - Ее.. ти не си нормален ! Какво значи да съм нормален, да съм като тях, нормалните? Тъпите ? И аз ли съм ограничения или тез дето слушат Само чалга О>О , щото не малка част от тях това правят.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 19:11
Хикс написа: То, ако трябва да сме точни, вече разнообразие в музикалните стилове липсва. Всички вече са на принципа "куплет-припев-куплет-припев-инструментал-припев". Тук-таме се срещат intro-та, или outro-та, или пък инструментала е заменен със соло на китара.
I think not.
В много харесвания от всички жанр, чието име няма да споделя, има доста песни, които не са verse-chorus.
Но в поп музиката много голям процент песни са просто i-vi-V през ЦЯЛАТА песен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 19:22
АrchAngel написа: THE KING OF TIME написа: slim_k написа: Лоунли Аркейнджъл с тва мислене дълго ще останеш лоунли. Зависи разбира се дали самия/та ти го искаш. ( извинявай но в момента не мога да се сетя чий беше този ник, толкова ги сменяте че не ги следя ) Не ме разбирай погрешно ... И аз бях така преди. "На тва парти ше пускат чалга" , "Абе ти луд ли си, няма да ходя!" ; "В тая и тая дискотека пускат чалга" , "Къде ше си давам парите по тия места?" ... Е да ама ми се живее, и повярвай ми тези ограничения които си налагате ви пречат много да усетите и още по лошо оставят ви много трайни психически последствия. Хората - мислех че всеки който слуша чалга е глупак. Ами не е така. Има много прости копелета, но прости копелета има в рап средите (от които може да се каже че съм част), както АДСКИ много прости копелета слушат всякакви видове метъл. Майка ти е права - ако нямаше какво да и се харесва на музиката, щяха да я свирят само по ресторанти. Ест. само глупаци харесват Планета Пайнер Поп Фолк Екстра Цицолина Мегастар. Аз харесвам стара мазна просташка чалга, която мога да крещя с пълен глас, когато шишето водка започна свършва... Мога да слушам и почти всичко друго, мога да слушам и чалга ... Лелеееее, тя е КУЛТОВА Всъщност визирам днешната модерна чалга. Нямам нищо против към старите чалгарски парчета.
Да си дойдем на думата
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 19:48
martinkfreеman написа: Хикс написа: То, ако трябва да сме точни, вече разнообразие в музикалните стилове липсва. Всички вече са на принципа "куплет-припев-куплет-припев-инструментал-припев". Тук-таме се срещат intro-та, или outro-та, или пък инструментала е заменен със соло на китара. I think not. В много харесвания от всички жанр, чието име няма да споделя, има доста песни, които не са verse-chorus. Но в поп музиката много голям процент песни са просто i-vi-V през ЦЯЛАТА песен.
Кхъм, правилно. Не се изразих точно. Имах предвид в голям брой от музикалните стилове
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|