Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2007 16:29

slim_k написа:
Лоунли Аркейнджъл с тва мислене дълго ще останеш лоунли. Зависи разбира се дали самия/та ти го искаш. ( извинявай но в момента не мога да се сетя чий беше този ник, толкова ги сменяте че не ги следя :) )

Не ме разбирай погрешно ... И аз бях така преди. "На тва парти ше пускат чалга" , "Абе ти луд ли си, няма да ходя!" ; "В тая и тая дискотека пускат чалга" , "Къде ше си давам парите по тия места?" ... Е да ама ми се живее, и повярвай ми тези ограничения които си налагате ви пречат много да усетите и още по лошо оставят ви много трайни психически последствия.

Хората - мислех че всеки който слуша чалга е глупак. Ами не е така. Има много прости копелета, но прости копелета има в рап средите (от които може да се каже че съм част), както АДСКИ много прости копелета слушат всякакви видове метъл.

Майка ти е права - ако нямаше какво да и се харесва на музиката, щяха да я свирят само по ресторанти. Ест. само глупаци харесват Планета Пайнер Поп Фолк Екстра Цицолина Мегастар. Аз харесвам стара мазна просташка чалга, която мога да крещя с пълен глас, когато шишето водка започна свършва...

Мога да слушам и почти всичко друго, мога да слушам и чалга ...

Лелеееее, тя е КУЛТОВА :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2007 16:40

Престанете да се дразгате за задълбочеността на чалга текстовете, защо е ясно, че нямат особена.. it's all 'bout the rhythm! 8)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2007 16:54

мини руло написа:
Престанете да се дразгате за задълбочеността на чалга текстовете, защо е ясно, че нямат особена.. it's all 'bout the rhythm! 8)

... which is the same in about every song. So are the chord progressions.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2007 08:54

Подробности.. :D

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2007 12:56

То, ако трябва да сме точни, вече разнообразие в музикалните стилове липсва. Всички вече са на принципа "куплет-припев-куплет-припев-инструментал-припев". Тук-таме се срещат intro-та, или outro-та, или пък инструментала е заменен със соло на китара.

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2007 13:00

THE KING OF TIME написа:
slim_k написа:
Лоунли Аркейнджъл с тва мислене дълго ще останеш лоунли. Зависи разбира се дали самия/та ти го искаш. ( извинявай но в момента не мога да се сетя чий беше този ник, толкова ги сменяте че не ги следя :) )

Не ме разбирай погрешно ... И аз бях така преди. "На тва парти ше пускат чалга" , "Абе ти луд ли си, няма да ходя!" ; "В тая и тая дискотека пускат чалга" , "Къде ше си давам парите по тия места?" ... Е да ама ми се живее, и повярвай ми тези ограничения които си налагате ви пречат много да усетите и още по лошо оставят ви много трайни психически последствия.

Хората - мислех че всеки който слуша чалга е глупак. Ами не е така. Има много прости копелета, но прости копелета има в рап средите (от които може да се каже че съм част), както АДСКИ много прости копелета слушат всякакви видове метъл.

Майка ти е права - ако нямаше какво да и се харесва на музиката, щяха да я свирят само по ресторанти. Ест. само глупаци харесват Планета Пайнер Поп Фолк Екстра Цицолина Мегастар. Аз харесвам стара мазна просташка чалга, която мога да крещя с пълен глас, когато шишето водка започна свършва...

Всъщност визирам днешната модерна чалга.

Нямам нищо против към старите чалгарски парчета. :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2007 15:15

Zero-Blade написа:
Кос, да ти кажа, аз с доста по-голямо удоволствие ще седна да пия на някакво рокче, метълче, дет метълче, блек метълче, етц. отколкото на чалгия, дори и да е с просташки текс, направен за забавление (уж).

Но, разбира се, това си е моят вкус. :)

И аз много обичам да слушам рок когато съм пиян. Не предпочитам чалгата или рока по отделно пред другото. Може би харесвам рока в по-голям диапазон, докато чалга вкусовете са ми доста ограничени :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2007 15:26

Днес тъй и тъй съм почнал да взимам мнение навсякъдер дай да се разпиша и в тая тема...

Та, за заведения най-добре е някое радио (МилаГолд, Ретро, 1) или някакво ретро, но в никакъв случай не одобрявам чалгията, в каквато и да е форма... Иначе за лична употреба предпочитам напоследък некъв по-класически рок и хеви... А за дрането - не ме кефи... Не че не се изисква голямо майсторство да можеш да се дереш, но просто не ме кефи достатъчно...

П.С. Това момче "Бижутера" няма ли да направи тема в стил "Върнах се!" или неква подобна простотия, а и защо му беше въобще да се връща - отвращава ме изрода на аватара му...

Пийс ту ол...

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2007 16:50

TheGuardian написа:
Добре, ама... К'во слушате, като се напиете? Rob Zombie?!

Абе Гард, може и да не пуснем Роб Зомби, ама човек , за да си мисли, че единствения купон и кеф става на фона на чалга ?! Има толкова много видове музика за настроение и ' кеф ' ... , че чалгата може " да бъде заровена в земята " , нали..

Слим К беше споменал " Да ви кажа честно хора, просто се чудите как да сте по-големи бунтари и отшелници. Ако бяхте нормални , никой от вас нямаше да си трови нервите да храни някакви пишлемета, които така или иначе няма да станат по умни като ги псуваме... " <- искам да кажа , че някои хора просто са различни от другите :) Вярно, има разни идиоти , които просто си нямат работа и се бунтуват.. но при други тва си им идва отвътре, какво.. да се правя, на такъв какъвто не съм ли О.о .. и като казваш нормални , то ти не го казваш с тази умисъл де, но .. е чалгарите като видят някой метъл и му кажат - Ее.. ти не си нормален ! Какво значи да съм нормален, да съм като тях, нормалните? Тъпите ? И аз ли съм ограничения или тез дето слушат Само чалга О>О , щото не малка част от тях това правят.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2007 19:11

Хикс написа:
То, ако трябва да сме точни, вече разнообразие в музикалните стилове липсва. Всички вече са на принципа "куплет-припев-куплет-припев-инструментал-припев". Тук-таме се срещат intro-та, или outro-та, или пък инструментала е заменен със соло на китара.

I think not.
В много харесвания от всички жанр, чието име няма да споделя, има доста песни, които не са verse-chorus.
Но в поп музиката много голям процент песни са просто i-vi-V през ЦЯЛАТА песен.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2007 19:22

АrchAngel написа:
THE KING OF TIME написа:
slim_k написа:

Всъщност визирам днешната модерна чалга.

Нямам нищо против към старите чалгарски парчета. :)

:lol:

Да си дойдем на думата :lol:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2007 19:48

martinkfreеman написа:
Хикс написа:

I think not.
В много харесвания от всички жанр, чието име няма да споделя, има доста песни, които не са verse-chorus.
Но в поп музиката много голям процент песни са просто i-vi-V през ЦЯЛАТА песен.

Кхъм, правилно. Не се изразих точно. Имах предвид в голям брой от музикалните стилове :wink:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com