Форумен FIFA турнир [История I-XXI]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Дано , дано.... :roll:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Eй кво става :)
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Кажи как беше на морето :)
Изображение
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

няма ли да направите някое ново турнирче, да се пусна и аз пак :Р или сте в пауза
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Pantomime написа:няма ли да направите някое ново турнирче, да се пусна и аз пак :Р или сте в пауза
В мено пауза сме :lol:
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

®SnOoPy™ написа:
Pantomime написа:няма ли да направите някое ново турнирче, да се пусна и аз пак :Р или сте в пауза
В мено пауза сме :lol:
....ама копчето за Resume хвръкна и не можем го открием , търсим го под дърво и камък :? :ROFLROFL:
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

От новият турнир който е през септември ще има 3ма организатори на турнира.Един ще изпълнява главни функций като писане и пускане на теми и теглене на жребий , другите двама ще са ъпдейтъри и съветници , като решенията по правилата , формата и всички останали въпроси по турнира ще бъдат решавани от тиримата (може би с гласуване).Турнирите ще продължат по същия си класически формат който и до сега и няма да се съобразяваме с никой друг турнир в интърнет пространството защото нашият е пример за такъв с който трябва другите да се съобразяват.

Сега ще обява екипа който ще се занимава от новия сезон с PCM FIFA.В него има доста сериозна промяна в организаторите.

Гл.Организатор - Denik (Pantonime)
Организатор - Krissan
Организатор - Revan
ъпдейтъри - Всички които знаят паролата на PCM FIFA
Капитан на клана - Marin

Реших да поверя главното организаторско място на Деник , защото е много постоянен,надежден и сигурен.Той е уеб дизайнер , което ще е от голяма полза на турнира и съм сигурен че с него турнира ще продължи в същия дух още дълго докато и той не го предаде на някой.

Аз и Реван оставаме в организацията като доста неща ще зависят също и от нас (не съм се съветвал с Реван ,но надявам се да е съгласен)

Това е за сега , а на есен пак турнири :P
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Добре , добре... :)
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

я да вдигнем темата малко :P
Аватар
Бижутера
Обратна връзка:

Мнение от Бижутера »

значи щом турнири ще има чак септември,това нали значи,че повече турнири на фифа 07 нема да има?
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

уф, абе малко сте се пообъркали. Няма да има турнири и аз като гледам на 2007, но си мисля че 2008 няма да излезе Септември, а към края на Октомври! Ще видим, всичко е възможно, дерзайте!
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Дано излезе по навреме, пък може заформим някой летен тур :)
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Кво става , младежи :D
П.П Да вдигнем темата малко , нещо ново около фифа 08 :roll:
Изображение
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

еми надали да знаете та

Първи Трейлър На Fifa 08 - http://vbox7.com/play:8c8cf193

Един От Първите Неоф.трейлъри За Фифа 08!! - http://vbox7.com/play:89b6eb96

Като цяло въпреки че това сигурно е от PS 2 надали да има нещо кой знае какво различно от 2007. Не очаквайте някакви огромни промени, не очаквайте нищо различно! Аз лично така ще направя, защото после мразя да съм както обикновенно разочарован!
Аз може би единствените неща който искам малко да са по-добри това е барселона да не са такива играчи който да могат да тичат когато си искат и по колкото си искат и изобщо да е малко па уравновесена работата! (па може и Милан да е направен космически :lol: )
и друго нещо много ми се иска-играта да не сече много и да не е много тежка (абе да речем като 2007 нека да бъде)
това е от мен, аз мисля че поне на 70-80 процента съм сигурен че ще си я взема оригинална и дано не бъда разочарован!
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

FELIX написа:Първи Трейлър На Fifa 08 - http://vbox7.com/play:8c8cf193
Аре манете го тоя негър най-после бре. Ебаси - врака един смешен гол на Англия и го направиха звезда. Грозен е и е смешник - и аз мога да си сложа големи предни зъби, да почна да седя на едно място пред някой защитник и да си въртя единия крак. Деби мангала
И стига с тия Барса, по-големи слабаци от тях няма, сега на 15-ти идва големия бой!
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

Матрака написа:
FELIX написа:Първи Трейлър На Fifa 08 - http://vbox7.com/play:8c8cf193
Аре манете го тоя негър най-после бре. Ебаси - врака един смешен гол на Англия и го направиха звезда. Грозен е и е смешник - и аз мога да си сложа големи предни зъби, да почна да седя на едно място пред някой защитник и да си въртя единия крак. Деби мангала
И стига с тия Барса, по-големи слабаци от тях няма, сега на 15-ти идва големия бой!
аз съм на същото мнение, но какво да се прави... е абе той си има талант човека, ма поне ако беше малко красив, едно на Гатузо да приличаше повече щеше да бива :lol:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Из коментарите разрах че , демото излзиа на 27 август , дано е вярно но ме съмнява , аз вече съм си заделил пари и смятам да я взимам н да видим , да не е с няква космическа цена :?
Изображение
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

FELIX написа:Един От Първите Неоф.трейлъри За Фифа 08!! - http://vbox7.com/play:89b6eb96
Тоя клип май е фейк , аз съм го качвал :lol: FIFA 07 на PS 2 май беше това :roll:
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Айде да се похваля - студент съм :)
Изображение
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

ЕЕ Честито , къде :roll:
Изображение
Публикувай отговор