От новият турнир който е през септември ще има 3ма организатори на турнира.Един ще изпълнява главни функций като писане и пускане на теми и теглене на жребий , другите двама ще са ъпдейтъри и съветници , като решенията по правилата , формата и всички останали въпроси по турнира ще бъдат решавани от тиримата (може би с гласуване).Турнирите ще продължат по същия си класически формат който и до сега и няма да се съобразяваме с никой друг турнир в интърнет пространството защото нашият е пример за такъв с който трябва другите да се съобразяват.
Сега ще обява екипа който ще се занимава от новия сезон с PCM FIFA.В него има доста сериозна промяна в организаторите.
Гл.Организатор -
Denik (Pantonime)
Организатор -
Krissan
Организатор -
Revan
ъпдейтъри - Всички които знаят паролата на PCM FIFA
Капитан на клана -
Marin
Реших да поверя главното организаторско място на Деник , защото е много постоянен,надежден и сигурен.Той е уеб дизайнер , което ще е от голяма полза на турнира и съм сигурен че с него турнира ще продължи в същия дух още дълго докато и той не го предаде на някой.
Аз и Реван оставаме в организацията като доста неща ще зависят също и от нас (не съм се съветвал с Реван ,но надявам се да е съгласен)
Това е за сега , а на есен пак турнири