еми казваш след колко години ще се опитваш да станеш студент в София и може и да обсъдим о.оLonely ArchAngel написа:Хм...Най-тъпия написа:се1 не сте такива о.оLonely ArchAngel написа:бла бла бла
Изглежда трябва да се оттегля от спора с тебе.
Бих се радвал да се видим и да обсъдим най-учтиво всичко.
Селяния/виж първа страница
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Опитваш?Най-тъпия написа:еми казваш след колко години ще се опитваш да станеш студент в София и може и да обсъдим о.оLonely ArchAngel написа:Хм...Най-тъпия написа: се1 не сте такива о.о
Не мисля че ме познаваш достатъчно за да знаеш какви са ми успехите в учението.
Но тебе изобщо какво те зачеса да си довлечеш чалгарския задник да ми празправяш кой какво бил?
NaS излезе че не сме хора -> същото за него.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
От учтива покана стана неква заплаха о.о рофл. земи се стегни, к? и да, всеки се опитва да стане студентLonely ArchAngel написа:Опитваш?Най-тъпия написа:еми казваш след колко години ще се опитваш да станеш студент в София и може и да обсъдим о.оLonely ArchAngel написа: Хм...
Не мисля че ме познаваш достатъчно за да знаеш какви са ми успехите в учението.
Но тебе изобщо какво те зачеса да си довлечеш чалгарския задник да ми празправяш кой какво бил?
NaS излезе че не сме хора -> същото за него.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Просто днес цял ден съм бил навън и ми е горещо и ме мързи да изляза навън.Nordvargr написа:Помислете за момент какъв би могъл да бъде личният ви живот, ако му отделяхте и половината от времето, което отделяте за индивиди като NaS, колеги...
post scriptum: Никой не се пени, Омега.
Пък и е забавно!
P.S - @Най-тъпия:
Извинявам се.
Това "опитваш" ми прозвуча подигравателно.
И все пак - имам личен живот, сеш се?
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Драги мой, познавам едни, които организираха МЕЛЕ от 20+ души заради едно курвенце на 16. Всеки искаше да я чука и това прерастна в нещо като Троянска война с декор колелото на 72 в Красна поляна, но мацето се оказа най-далновидно и до ден-днешен духа на един 30+ годишен, който държи 2 от най-известните автокъщи в София. Така че добре ги разбирамEvilHead написа:omfg , заради некви курволяци ще земете да се скарате , успокойте се малко .
ПП: пийс , лов енд съншайн (:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Добър пример от лайф експириънсът , но тук момента е да кажа : Get Real , кой от тях ще тръгни да търси тая с белите гащи или някоя от ебалновидните(нова дума в бг ленгуича) и приятелки ?! Лонели Ейнджъл чисто беше готов да гепи за шията момчето което спореше с негоSirius написа:Драги мой, познавам едни, които организираха МЕЛЕ от 20+ души заради едно курвенце на 16. Всеки искаше да я чука и това прерастна в нещо като Троянска война с декор колелото на 72 в Красна поляна, но мацето се оказа най-далновидно и до ден-днешен духа на един 30+ годишен, който държи 2 от най-известните автокъщи в София. Така че добре ги разбирамEvilHead написа:omfg , заради некви курволяци ще земете да се скарате , успокойте се малко .
ПП: е колко трябва да е хубава тая , че да се бият 20+ хора и да искат всичките да я ебът ?! пик имаш ли
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Не , не.. въпроса ти е грешен - колко тъпи трябва да са тея , че да се избиват за момиче.EvilHead написа:ПП: е колко трябва да е хубава тая , че да се бият 20+ хора и да искат всичките да я ебът ?! пик имаш ли
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Нека приемим , че това съм питалThe Chameleon написа:Не , не.. въпроса ти е грешен - колко тъпи трябва да са тея , че да се избиват за момиче.EvilHead написа:ПП: е колко трябва да е хубава тая , че да се бият 20+ хора и да искат всичките да я ебът ?! пик имаш ли
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Ми не, аз пик на себе си нямам, дето съм най-големия нарцис и егоцентрик в тоя форум, а на някаква малка курва, пък била и тя толкова елитна - нямам. Но в общи линии класическа хубавица с доста перверзен поглед и преждевременно развита - съмнявам се някоя 19-годишна да има нейните гърди, при това добре стегнати. Вече трябва да е на моите години, а доколкото знам, още си седи с тоя пича с автокъщите. Ония нахалост се събраха да се мелят...EvilHead написа:
ПП: е колко трябва да е хубава тая , че да се бият 20+ хора и да искат всичките да я ебът ?! пик имаш ли
А тия, бтв, бяха четирите квартални величия - всеки със своите хора. На нашата протагонистка й бе все едно върху чий ще скача, стига да получи материален и социален престиж. Но да, не знам досега да има мъж, който да не желае да й тегли една патка.
А човекът, който се заяде с Омегата - брато, не би се заял с него на живо, уверявам те
Поздрав на феновете ми с 276. Орк. Кристал - [http://tonev.dir.bg] Бис икимиз есмериз
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Да разбирам ли това като заплаха?Sirius написа: та съветвам най-приятелски СамотнияАрхангел да внимава в картинката :Р
Както виждаш никой не съм искал да обидя с мненията си (може би само NaS).
Та още веднъж да обесня на всички:
NaS постави всички метъли под една линия : Нямата личен живот и etc.
Точно затова се издразних.
Някои хора говорят без дори да знаят какво говорят.
@Най-тъпия написа:
Слушай и прави квото искаш, но не съди другите за това, което слушат и правят, к?
Това, което NaS написа засяга и мен.
Не директно - но и аз съм засегнат.
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Да се бяхте редували щеше да стане без бойSirius написа:Драги мой, познавам едни, които организираха МЕЛЕ от 20+ души заради едно курвенце на 16. Всеки искаше да я чука и това прерастна в нещо като Троянска война с декор колелото на 72 в Красна поляна, но мацето се оказа най-далновидно и до ден-днешен духа на един 30+ годишен, който държи 2 от най-известните автокъщи в София. Така че добре ги разбирамEvilHead написа:omfg , заради некви курволяци ще земете да се скарате , успокойте се малко .
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка: