Селяния/виж първа страница

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Lonely ArchAngel написа:
Най-тъпия написа:
Lonely ArchAngel написа:бла бла бла
се1 не сте такива о.о
Хм...
Изглежда трябва да се оттегля от спора с тебе.
Бих се радвал да се видим и да обсъдим най-учтиво всичко.
еми казваш след колко години ще се опитваш да станеш студент в София и може и да обсъдим о.о
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Най-тъпия написа:
Lonely ArchAngel написа:
Най-тъпия написа: се1 не сте такива о.о
Хм...
еми казваш след колко години ще се опитваш да станеш студент в София и може и да обсъдим о.о
Опитваш?

Не мисля че ме познаваш достатъчно за да знаеш какви са ми успехите в учението.
Но тебе изобщо какво те зачеса да си довлечеш чалгарския задник да ми празправяш кой какво бил?
NaS излезе че не сме хора -> същото за него.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Sardonic Wrath
В момента играе: "живот"
Обратна връзка:

Мнение от Sardonic Wrath »

Помислете за момент какъв би могъл да бъде личният ви живот, ако му отделяхте и половината от времето, което отделяте за индивиди като NaS, колеги...

post scriptum: Никой не се пени, Омега.
Negative Frequency Entity.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Lonely ArchAngel написа:
Най-тъпия написа:
Lonely ArchAngel написа: Хм...
Опитваш?

Не мисля че ме познаваш достатъчно за да знаеш какви са ми успехите в учението.
Но тебе изобщо какво те зачеса да си довлечеш чалгарския задник да ми празправяш кой какво бил?
NaS излезе че не сме хора -> същото за него.
От учтива покана стана неква заплаха о.о рофл. земи се стегни, к? и да, всеки се опитва да стане студент :) нищо не е твърдо, сеш ли се.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Nordvargr написа:Помислете за момент какъв би могъл да бъде личният ви живот, ако му отделяхте и половината от времето, което отделяте за индивиди като NaS, колеги...

post scriptum: Никой не се пени, Омега.
Просто днес цял ден съм бил навън и ми е горещо и ме мързи да изляза навън.
Пък и е забавно! :o

P.S - @Най-тъпия:

Извинявам се.
Това "опитваш" ми прозвуча подигравателно.
И все пак - имам личен живот, сеш се?
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
Albtraum
В момента играе: Singularity

Мнение от Albtraum »

omfg , заради некви курволяци ще земете да се скарате , успокойте се малко .

ПП: пийс , лов енд съншайн (:
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

EvilHead написа:omfg , заради некви курволяци ще земете да се скарате , успокойте се малко .

Драги мой, познавам едни, които организираха МЕЛЕ от 20+ души заради едно курвенце на 16. Всеки искаше да я чука и това прерастна в нещо като Троянска война с декор колелото на 72 в Красна поляна, но мацето се оказа най-далновидно и до ден-днешен духа на един 30+ годишен, който държи 2 от най-известните автокъщи в София. Така че добре ги разбирам ;)
:flipFinger:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

всеки искаше да я чука.

ХААХАХХ :D :D

Много яко звучи (;
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Albtraum

Мнение от Albtraum »

Sirius написа:
EvilHead написа:omfg , заради некви курволяци ще земете да се скарате , успокойте се малко .

Драги мой, познавам едни, които организираха МЕЛЕ от 20+ души заради едно курвенце на 16. Всеки искаше да я чука и това прерастна в нещо като Троянска война с декор колелото на 72 в Красна поляна, но мацето се оказа най-далновидно и до ден-днешен духа на един 30+ годишен, който държи 2 от най-известните автокъщи в София. Така че добре ги разбирам ;)
Добър пример от лайф експириънсът , но тук момента е да кажа : Get Real , кой от тях ще тръгни да търси тая с белите гащи или някоя от ебалновидните(нова дума в бг ленгуича) и приятелки ?! Лонели Ейнджъл чисто беше готов да гепи за шията момчето което спореше с него :) ( извинявам се мързи ме да видя кой беше другият ник).

ПП: е колко трябва да е хубава тая , че да се бият 20+ хора и да искат всичките да я ебът ?! пик имаш ли :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

EvilHead написа:ПП: е колко трябва да е хубава тая , че да се бият 20+ хора и да искат всичките да я ебът ?! пик имаш ли :D
Не , не.. въпроса ти е грешен - колко тъпи трябва да са тея , че да се избиват за момиче.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Albtraum

Мнение от Albtraum »

The Chameleon написа:
EvilHead написа:ПП: е колко трябва да е хубава тая , че да се бият 20+ хора и да искат всичките да я ебът ?! пик имаш ли :D
Не , не.. въпроса ти е грешен - колко тъпи трябва да са тея , че да се избиват за момиче.
Нека приемим , че това съм питал :D .
Аватар
Sirius
Обратна връзка:

Мнение от Sirius »

EvilHead написа:

ПП: е колко трябва да е хубава тая , че да се бият 20+ хора и да искат всичките да я ебът ?! пик имаш ли :D
Ми не, аз пик на себе си нямам, дето съм най-големия нарцис и егоцентрик в тоя форум, а на някаква малка курва, пък била и тя толкова елитна - нямам. Но в общи линии класическа хубавица с доста перверзен поглед и преждевременно развита - съмнявам се някоя 19-годишна да има нейните гърди, при това добре стегнати. Вече трябва да е на моите години, а доколкото знам, още си седи с тоя пича с автокъщите. Ония нахалост се събраха да се мелят...

А тия, бтв, бяха четирите квартални величия - всеки със своите хора. На нашата протагонистка й бе все едно върху чий ще скача, стига да получи материален и социален престиж. Но да, не знам досега да има мъж, който да не желае да й тегли една патка.

А човекът, който се заяде с Омегата - брато, не би се заял с него на живо, уверявам те :) Омегата са го правили заедно с Титаните и Полубоговете, обаче като са ги изхвърлили от света, са го забравили тук и сега той живее с нас, простосмъртните. Не знам просто... аз нали съм по душа евреин и курва и имам силно развит инстинкт за самосъхранение, та съветвам най-приятелски СамотнияАрхангел да внимава в картинката :Р

Поздрав на феновете ми с 276. Орк. Кристал - [http://tonev.dir.bg] Бис икимиз есмериз
:flipFinger:
Аватар
Albtraum

Мнение от Albtraum »

Красива Нимфоманка значи :) .
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Sirius написа: та съветвам най-приятелски СамотнияАрхангел да внимава в картинката :Р
Да разбирам ли това като заплаха?

Както виждаш никой не съм искал да обидя с мненията си (може би само NaS).

Та още веднъж да обесня на всички:

NaS постави всички метъли под една линия : Нямата личен живот и etc.
Точно затова се издразних.
Някои хора говорят без дори да знаят какво говорят.

@Най-тъпия написа:

Слушай и прави квото искаш, но не съди другите за това, което слушат и правят, к?

Това, което NaS написа засяга и мен.
Не директно - но и аз съм засегнат.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Sirius написа:

Да се бяхте редували щеше да стане без бой :lol: 8)
Аватар
NevaBrood

Мнение от NevaBrood »

Нека се забавляват децата. Аз самия си бях захлюпен като малък, рано или късно ще им дойде акъла на момчетата. Но това с турчина наистина е
отвратително. Заслужава да умре бавно и много мъчително копелето недно. :angryfire:
Name the price...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Лол , с последното изречение не звучиш като 20+ младеж :D
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Епа те метълите са некви миризливи копеленца.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Заебете ги миризливите метъли, в рапЕрите е истината 8) И транс / хаус / прогресив маниаците 8) И чат пат нещо с китари и дране в него 8) Абе живи и здрави да сте всичките!

Има качествени чалгари (чесНо) и лигави метЪли. Това е от малко значение.
Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

:lol:
После що има стереотипи за форумците :)
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down