Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:01
Lonely ArchAngel написа: Най-тъпия написа: Lonely ArchAngel написа: бла бла бла се1 не сте такива о.о Хм... Изглежда трябва да се оттегля от спора с тебе. Бих се радвал да се видим и да обсъдим най-учтиво всичко.
еми казваш след колко години ще се опитваш да станеш студент в София и може и да обсъдим о.о
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:03
Най-тъпия написа: Lonely ArchAngel написа: Най-тъпия написа: Lonely ArchAngel написа: бла бла бла се1 не сте такива о.о Хм... Изглежда трябва да се оттегля от спора с тебе. Бих се радвал да се видим и да обсъдим най-учтиво всичко. еми казваш след колко години ще се опитваш да станеш студент в София и може и да обсъдим о.о
Опитваш?
Не мисля че ме познаваш достатъчно за да знаеш какви са ми успехите в учението.
Но тебе изобщо какво те зачеса да си довлечеш чалгарския задник да ми празправяш кой какво бил?
NaS излезе че не сме хора -> същото за него.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:06
Помислете за момент какъв би могъл да бъде личният ви живот, ако му отделяхте и половината от времето, което отделяте за индивиди като NaS, колеги...
post scriptum: Никой не се пени, Омега.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:07
Lonely ArchAngel написа: Най-тъпия написа: Lonely ArchAngel написа: Най-тъпия написа: Lonely ArchAngel написа: бла бла бла се1 не сте такива о.о Хм... Изглежда трябва да се оттегля от спора с тебе. Бих се радвал да се видим и да обсъдим най-учтиво всичко. еми казваш след колко години ще се опитваш да станеш студент в София и може и да обсъдим о.о Опитваш? Не мисля че ме познаваш достатъчно за да знаеш какви са ми успехите в учението. Но тебе изобщо какво те зачеса да си довлечеш чалгарския задник да ми празправяш кой какво бил? NaS излезе че не сме хора -> същото за него.
От учтива покана стана неква заплаха о.о рофл. земи се стегни, к? и да, всеки се опитва да стане студент нищо не е твърдо, сеш ли се.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:08
Nordvargr написа: Помислете за момент какъв би могъл да бъде личният ви живот, ако му отделяхте и половината от времето, което отделяте за индивиди като NaS, колеги...
post scriptum: Никой не се пени, Омега.
Просто днес цял ден съм бил навън и ми е горещо и ме мързи да изляза навън.
Пък и е забавно!
P.S - @Най-тъпия:
Извинявам се.
Това "опитваш" ми прозвуча подигравателно.
И все пак - имам личен живот, сеш се?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:27
omfg , заради некви курволяци ще земете да се скарате , успокойте се малко .
ПП: пийс , лов енд съншайн (:
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:36
EvilHead написа: omfg , заради некви курволяци ще земете да се скарате , успокойте се малко .
ПП: пийс , лов енд съншайн (:
Драги мой, познавам едни, които организираха МЕЛЕ от 20+ души заради едно курвенце на 16. Всеки искаше да я чука и това прерастна в нещо като Троянска война с декор колелото на 72 в Красна поляна, но мацето се оказа най-далновидно и до ден-днешен духа на един 30+ годишен, който държи 2 от най-известните автокъщи в София. Така че добре ги разбирам
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:40
всеки искаше да я чука.
ХААХАХХ
Много яко звучи (;
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:55
Sirius написа: EvilHead написа: omfg , заради некви курволяци ще земете да се скарате , успокойте се малко .
ПП: пийс , лов енд съншайн (: Драги мой, познавам едни, които организираха МЕЛЕ от 20+ души заради едно курвенце на 16. Всеки искаше да я чука и това прерастна в нещо като Троянска война с декор колелото на 72 в Красна поляна, но мацето се оказа най-далновидно и до ден-днешен духа на един 30+ годишен, който държи 2 от най-известните автокъщи в София. Така че добре ги разбирам
Добър пример от лайф експириънсът , но тук момента е да кажа : Get Real , кой от тях ще тръгни да търси тая с белите гащи или някоя от ебалновидните(нова дума в бг ленгуича) и приятелки ?! Лонели Ейнджъл чисто беше готов да гепи за шията момчето което спореше с него ( извинявам се мързи ме да видя кой беше другият ник).
ПП: е колко трябва да е хубава тая , че да се бият 20+ хора и да искат всичките да я ебът ?! пик имаш ли
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:57
EvilHead написа: ПП: е колко трябва да е хубава тая , че да се бият 20+ хора и да искат всичките да я ебът ?! пик имаш ли
Не , не.. въпроса ти е грешен - колко тъпи трябва да са тея , че да се избиват за момиче.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 17:58
The Chameleon написа: EvilHead написа: ПП: е колко трябва да е хубава тая , че да се бият 20+ хора и да искат всичките да я ебът ?! пик имаш ли Не , не.. въпроса ти е грешен - колко тъпи трябва да са тея , че да се избиват за момиче.
Нека приемим , че това съм питал .
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 18:11
EvilHead написа: ПП: е колко трябва да е хубава тая , че да се бият 20+ хора и да искат всичките да я ебът ?! пик имаш ли
Ми не, аз пик на себе си нямам, дето съм най-големия нарцис и егоцентрик в тоя форум, а на някаква малка курва, пък била и тя толкова елитна - нямам. Но в общи линии класическа хубавица с доста перверзен поглед и преждевременно развита - съмнявам се някоя 19-годишна да има нейните гърди, при това добре стегнати. Вече трябва да е на моите години, а доколкото знам, още си седи с тоя пича с автокъщите. Ония нахалост се събраха да се мелят...
А тия, бтв, бяха четирите квартални величия - всеки със своите хора. На нашата протагонистка й бе все едно върху чий ще скача, стига да получи материален и социален престиж. Но да, не знам досега да има мъж, който да не желае да й тегли една патка.
А човекът, който се заяде с Омегата - брато, не би се заял с него на живо, уверявам те Омегата са го правили заедно с Титаните и Полубоговете, обаче като са ги изхвърлили от света, са го забравили тук и сега той живее с нас, простосмъртните. Не знам просто... аз нали съм по душа евреин и курва и имам силно развит инстинкт за самосъхранение, та съветвам най-приятелски СамотнияАрхангел да внимава в картинката :Р
Поздрав на феновете ми с 276. Орк. Кристал - [http://tonev.dir.bg] Бис икимиз есмериз
|
|
Albtraum
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 18:15
Красива Нимфоманка значи .
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 18:19
Sirius написа: та съветвам най-приятелски СамотнияАрхангел да внимава в картинката :Р
Да разбирам ли това като заплаха?
Както виждаш никой не съм искал да обидя с мненията си (може би само NaS).
Та още веднъж да обесня на всички:
NaS постави всички метъли под една линия : Нямата личен живот и etc.
Точно затова се издразних.
Някои хора говорят без дори да знаят какво говорят.
@Най-тъпия написа:
Слушай и прави квото искаш, но не съди другите за това, което слушат и правят, к?
Това, което NaS написа засяга и мен.
Не директно - но и аз съм засегнат.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 18:19
Sirius написа: EvilHead написа: omfg , заради некви курволяци ще земете да се скарате , успокойте се малко .
ПП: пийс , лов енд съншайн (: Драги мой, познавам едни, които организираха МЕЛЕ от 20+ души заради едно курвенце на 16. Всеки искаше да я чука и това прерастна в нещо като Троянска война с декор колелото на 72 в Красна поляна, но мацето се оказа най-далновидно и до ден-днешен духа на един 30+ годишен, който държи 2 от най-известните автокъщи в София. Така че добре ги разбирам
Да се бяхте редували щеше да стане без бой
|
|
|
|
|
NevaBrood
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 18:22
Нека се забавляват децата. Аз самия си бях захлюпен като малък, рано или късно ще им дойде акъла на момчетата. Но това с турчина наистина е
отвратително. Заслужава да умре бавно и много мъчително копелето недно.
___________________________________ Name the price...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 18:25
Лол , с последното изречение не звучиш като 20+ младеж
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 18:50
Епа те метълите са некви миризливи копеленца.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 19:05
Заебете ги миризливите метъли, в рапЕрите е истината И транс / хаус / прогресив маниаците И чат пат нещо с китари и дране в него Абе живи и здрави да сте всичките!
Има качествени чалгари (чесНо) и лигави метЪли. Това е от малко значение.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 19:49
После що има стереотипи за форумците
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|