Най-омразната ви реклама vol.2
- shantararam
- Обратна връзка:
сутринта си слушам Буги Тайм, и почват рекламите...
"тате тате, айде за сладолед!"
- а, ма да бе, предния път омаза цялата кола
"ама айде в бензиностанция еди коя си, там зареждаш 15 литра, и ти дават сладолед с течност за чистачки"

"тате тате, айде за сладолед!"
- а, ма да бе, предния път омаза цялата кола
"ама айде в бензиностанция еди коя си, там зареждаш 15 литра, и ти дават сладолед с течност за чистачки"
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Най-култовата беше на някакви хапчета срещу газове. Насълзиха ми се очите като накрая бабата запя пред целия ресторант как вече не й се пърди.
Ей, навремето paradox (май?) имаше една страшна тема за редица дебилни реклами, например една за желирани бонбони:
- Ей, ягодке, ще те изям! Много са ти хубави, силиконови ли са?
- Не, желирани...
... и подобни дебилщини и недомислици, които колегата беше изтъкнал. Някой пази ли я буукмаркната?
Ей, навремето paradox (май?) имаше една страшна тема за редица дебилни реклами, например една за желирани бонбони:
- Ей, ягодке, ще те изям! Много са ти хубави, силиконови ли са?
- Не, желирани...
... и подобни дебилщини и недомислици, които колегата беше изтъкнал. Някой пази ли я буукмаркната?
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Това и... "енд ди ауорд гоус ту: ПЪРСИЪЛ!"martinkfreеman написа:ВЕДНЪЖ ПЕРСИЛ, ВИНАГИ ПЕРСИИИИЛ.
бест сонг евър?
Дразни ме рекламата за някви лентички ли кво беше. "Търсим момичета, на които им е за първи път". И няква се кълчи се едно продава гумени х*йове.
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
Има една за едни хапчета разхлабителни, дето момиченцето накрая (след като вижда майка си да излиза от тоалетната сияеща) пита своята кукличка "А ти изака ли се?"... Или пък простата реклама на М-тел за "тук сме накрая на света!.."... и още много примери за глупавите рекламни кампании крещящи от екрана...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
- Dr Zombayo
Най ме дразнята като във вечерно време(8:00~10:00) почнат с рекламите: Първо рекламата на някакъв освежител за тоалетни. След това реклама на Памперс, в която обясняват, че фъшкиите попивали и за капак реклама на еспумизан капсули, в която почват да ми обясняват, че не били гладни, щото им се пърдяло ... 
ЕваляПОГРОМ написа:АХАХ!Lonely ArchAngel написа:домакински хумор.
Иначе не гледам много телевизия, а ако гледам и почнат реклами - използвам времето да си взема нещо от хладилника и т.н. :р
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Хахахаха... тва с бонукса обачеее :Д:Д
Хм, предполагам, че оназ с бебето дето се кълчи.. сега не се сещам.. пф, О.О
А иначе Стийм ............. РЕКЛАМАТА НА КОКАТА КОЛАТА Е НАЙ ЗДРАВАТА БЕ О.О
НАНАНАНАНААААААА.... НАНАНАНАААА
СЕКТА !
П.п. СЕТИХ СЕ !! имаше некви реклами против варовик ор со со О.о Мале какви селяни са ги приказвали
НАНАНАНАНААААААА.... НАНАНАНАААА
П.п. СЕТИХ СЕ !! имаше некви реклами против варовик ор со со О.о Мале какви селяни са ги приказвали
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
А какво ще кажете за лепилото за зъбни протези калорега-с оная фъфлеща баба
Или-"мамо,татко-акула" и те "хихихи"
да им пикам на щастливото семейство!
Или-"мамо,татко-акула" и те "хихихи"
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Най-съм отвратен от рекламите на напитки Аспасия,не защото е чак толкова тъпа рекламата,а защото като всеки истински фен на Freelancer се погнусих,когато осъзнах,че рекламния бекграунд е музиката,която звучи по време на големите кланета и по-масовите моменти в кампанията. (примерно когато започват да прииждат номадски кораби).
МРЪСНИ ПЛАГИАТИ !!
МРЪСНИ ПЛАГИАТИ !!
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Как бе-веднъж в рекламата на аспасия беше боби турботоTelba написа:Най-съм отвратен от рекламите на напитки Аспасия,не защото е чак толкова тъпа рекламата,а защото като всеки истински фен на Freelancer се погнусих,когато осъзнах,че рекламния бекграунд е музиката,която звучи по време на големите кланета и по-масовите моменти в кампанията. (примерно когато започват да прииждат номадски кораби).
МРЪСНИ ПЛАГИАТИ !!

- Рак!
CALGONThe Chameleon написа:Хахахаха... тва с бонукса обачеее :Д:Д
НАНАНАНАНААААААА.... НАНАНАНААААСЕКТА !
E тая реклама не мога да я гледам. Излезе ми некъв селянин насреща и ми каже как се е скъсало "гуменото сУединение". Като го чуя да казва суединение направо ми иде да хвърля нещо по телевизора.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Явно не разбирате целта на рекламите, ако рекламата беше интересна дали щяхте да запомните какво рекламират?
И все пак рекламата на Бонукс е с ебахти хумора, както повечето реклами... кучето се вози на скейтборда и "xagxahyxahyhyaxhyaxhyaxahgyaxhyuhyaxhyaxhyxahyaxyhxahyax"
Teeheeee....
Важното е, че запомняме рекламирания продукт
И все пак рекламата на Бонукс е с ебахти хумора, както повечето реклами... кучето се вози на скейтборда и "xagxahyxahyhyaxhyaxhyaxahgyaxhyuhyaxhyaxhyxahyaxyhxahyax"
Teeheeee....
Важното е, че запомняме рекламирания продукт
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
По принцип най-много мразя една реклама на Пепси на Ювентус дето се гаврят с D.Beckham , но иначе на Sprite леко ме изнервя , както и оная дето дават некво злато на Персил и другите за прах за пране (особено оная дебелата) . Но ме кефят рекламите за Coca-Cola и Pepsi (с изключение на гореспоменатата) . И това е общо взето
А , щях да забравя най-култовата : за народната наденица леки ('Ке те утрепат бе ейй!
)
А , щях да забравя най-култовата : за народната наденица леки ('Ке те утрепат бе ейй!
Праховете за пране, както и различните домакински препарати разбиват класациите ... И кажи ми как нещо направено толкова по-американски (малоумно, крещящо и цветно) ще убеди българите да си купуват квото и да е, при положение че сме къде къде по затворени и сиви люде ...
"КАКВО ПРАВИТЕ ЩЕ СЪСИПЕТЕ БЛУЗАТА?!" ; "Ама тя стана ръждива?!" ; "Простри я на балкона и мушкатото ще цъфне от завист" ( като гледате тая реклама забележете точно когато Мария го казва това в бекграунда една от жените се кефи все едно е бразилец на финала на всяко второ световно ) . "Итс тайм фор гооооооооолд"
А едно време друго беше - онова малкото бебе дето пееше "Пуловера на татко аз обичам// и често тайничко си го обличам! Като порасна ще го нося, като нов ще е все още// защото имаме Пурлан!" Ебаси, аз дето не пера, бих си купил Пурлан, след такава реклама ...
Ей, ама имаше и една много забавна от по-новите - "Хайде хайде, не всеки вдига самолета!" Ахахахахахахахахахахаха или нещо такова ... На некфи за простата пак. Ахахахахахахах. И го казва с неква такава усмиква на педофил в детска градина.
"КАКВО ПРАВИТЕ ЩЕ СЪСИПЕТЕ БЛУЗАТА?!" ; "Ама тя стана ръждива?!" ; "Простри я на балкона и мушкатото ще цъфне от завист" ( като гледате тая реклама забележете точно когато Мария го казва това в бекграунда една от жените се кефи все едно е бразилец на финала на всяко второ световно ) . "Итс тайм фор гооооооооолд"
А едно време друго беше - онова малкото бебе дето пееше "Пуловера на татко аз обичам// и често тайничко си го обличам! Като порасна ще го нося, като нов ще е все още// защото имаме Пурлан!" Ебаси, аз дето не пера, бих си купил Пурлан, след такава реклама ...
Ей, ама имаше и една много забавна от по-новите - "Хайде хайде, не всеки вдига самолета!" Ахахахахахахахахахахаха или нещо такова ... На некфи за простата пак. Ахахахахахахах. И го казва с неква такава усмиква на педофил в детска градина.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Ей а всъщност аз бях забравил защо бях направил темата от ново-а причината беше една реклама която както аз така и другите забравиха да я споменат-рекламата на кубети
по дразнеща реклама не е измисляна никога и дори рекламите на бонукс пред нея изглеждат добре.
Ауууууу божее как само го мразя ония грозния педерас дето си гледа телевизия под колата и накрая на някакво "готино" парти всички пият кла и ядат кубети
СМЪРТ ЗА ВСЕКИ КОЙТО УЧАСТВА В ТАЗИ РЕКЛАМА ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Ауууууу божее как само го мразя ония грозния педерас дето си гледа телевизия под колата и накрая на някакво "готино" парти всички пият кла и ядат кубети

- Рак!