[Конкурс] Сценарии за War III карта
Може да се вкарват реплики. Стига да имате подходящата озвучителна техника... и интонация... се получава добре.
Не забравяйте, че колкото повече custom content вкарваме, толкова по-малък е шанса картата да е играема в онлайн мулти! Лично аз разработвам чисто сингълплей карта - неудобно голяма е за други цели.
Не забравяйте, че колкото повече custom content вкарваме, толкова по-малък е шанса картата да е играема в онлайн мулти! Лично аз разработвам чисто сингълплей карта - неудобно голяма е за други цели.
Come, my raven, it could be a lark.
Хм, Фирзен, предлагам идеята да се съберем едиторите тука (нуубове и прота), да го направим това с националноосвободителните борби и да го пуснем за 3 март...
А за сингълплей, ми естествено. Нали можеш да играеп само с българите? Едва ли някой ще иска да може да се цъка с Осман паша.
А за сингълплей, ми естествено. Нали можеш да играеп само с българите? Едва ли някой ще иска да може да се цъка с Осман паша.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
Малко скрийнове:
[1]
Тук виждате наши опълченци (footmen) и апостоли (riflemen) вкопчени в битка с отомански войници (grunts) в защита на наше оръдие (сериозно тактическо предимство в основния конфликт на картата).
===========================================================
[2]
На тази снимка се вижда свещен войн, изпратен като божия благодарност, който става достъпен за опълченците след завършването на quest-а с прочистване на превзета от бандити църква.
[1]
Тук виждате наши опълченци (footmen) и апостоли (riflemen) вкопчени в битка с отомански войници (grunts) в защита на наше оръдие (сериозно тактическо предимство в основния конфликт на картата).
===========================================================
[2]
На тази снимка се вижда свещен войн, изпратен като божия благодарност, който става достъпен за опълченците след завършването на quest-а с прочистване на превзета от бандити църква.
Come, my raven, it could be a lark.
Много ми се иска да го видя т'ва нещо завършено.†Nhaz'Ul† написа:Май да, но аз викам да се напраим на некромансери и да се помъчим да я съживим... БТВ понаучих се да работя с Модел Едитор, така че може би ще мога да променям формата на единиците.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Ми не е готов моделът, ама тяло на арчърка (без ц*ците, заради анимацията за атака, пушка на райфълмен вместо лък, глава на бандит примерно и... скина бих предпочел да го оставя на по опитен скинЪр.)
П.П. Арчърката ми създава малко проблеми с махането на плаща и зат'ва се бавя... почнах тая вечер.
ЕДИТ: Това е моделът, но опредлено му трябва нов скин (изглежда, че има млечни жлези, но не е така.) Мога да направя и някои кознетични промени в косата и пушката (май е твърде дебела), както и примерно едно калпаче с орлово перо. Но, както казах, аз не съм добър скинЪр... после ако някой направи скин, да ми го прати по скайпа (който ще научи чрез ЛС, ако не го знае.)

П.П. Арчърката ми създава малко проблеми с махането на плаща и зат'ва се бавя... почнах тая вечер.
ЕДИТ: Това е моделът, но опредлено му трябва нов скин (изглежда, че има млечни жлези, но не е така.) Мога да направя и някои кознетични промени в косата и пушката (май е твърде дебела), както и примерно едно калпаче с орлово перо. Но, както казах, аз не съм добър скинЪр... после ако някой направи скин, да ми го прати по скайпа (който ще научи чрез ЛС, ако не го знае.)

В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост