Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Transformers The Movie
Публикувано на: 14 Юли 2007 22:41

Правя тази тема с цел да видя вашето мнение по въпроса.Преди малко завързахме един спор с приятели и искам да чуя и вашето мнение за филма.
Преди малко го догледах.Искам да ви кажа,че филма напълно опровърга очакванията ми.Да си призная никога не съм гледал другите Трансформърс анимации и филми(май имаше един от осемдесе и някоя) и си мислех,че това ще бъде поредната бозица/детско филмче,защото е с роботи... :oops:
НО уви не е така.Филма е изключително интересен,увлекателен и изпълнен с много екшън и специални ефекти.Голяма пара е пръсната за тази продукция според мен.Поразръчках се малко в нета увлечен от филма и разбрах,че иначе всичко по Трансформърс е много яко.Майкъл Бей е успял много добре да го пресъздаде във филма си.
Хубавото е че завърши неочаквано и краят беше добър.Определено ще има втора част.Поне така завърши филма.
Много е добър!Няма да съжелявате ако го гледате.
Нека хората,които са го гледали да искажат некое мнение за филма.А тези,които не са го гледали просто да мълчат и да гледат филма.

...

П.П.Още малко се поразтърсих и открих,че Трансформърс е един от най-големияте фен фикшъни и светове...Спомняте ли си една 3Д анимацийка,която даваха по Канал 1 към 2000 година? "Война на Зверовете" или "Beast Wars:Transformers" ? Беше уникално яко.Гледам колко много анимации и филми има по темата.И историята е уникална.
Ще бъда много благодарен,ако някой успее да ми издири някои епизоди от която и да е анимация :)

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юли 2007 23:28

Значи и аз го изгледах днеска и му се накефих.Очаквах да тъпичък,но ми хареса доста.Единственият недостатък според мене е,че филма беше някакси съсредоточн върху хората:? Аве като цяло един от най-добрите филми излизали в последно време.Иначе повече се кефя на beast wars отколко оригинала.
http://store1.data.bg/smurfa/ Сезон 1 на зверовете.
http://3dfx.bgshare.com/Movies/Animatio ... nsformers/ 3 сезона от обикновенният трансформърс.Има и анимацията от 80 и някоя.
7.5/10 му давам на филма.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юли 2007 23:37

Ето това исках брат.Мерси много за епизодите на Бийст Уарс.Утре ще ги дръпна и ще ги изгледам :)
Да,наистина филма беше много акцентиран върху хората,но ако бяха направили да гледаш някакви анимации на роботи през целия филм нямаше да се получи нещо качествено.
Щяха да го тълкуват точно като детцко филмче.Според мен много добре са намерили границата между хората и роботите и се е получило перфектно.Нали все пак водят битката на тяхната планета.Трябва да се акцентрира повече върху тях.

Аз му давам 9.5/10 ! Наистина му се накефих на МАХ :) Определено влиза в Топ5 за сега при мен.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юли 2007 23:51

Аз ги дръпнах преди месец и ги изгледах. Спомени, спомени :)
Това е колекция, която всеки трябва да има!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 00:00

Филмът определено беше на неочаквано високо ниво. Добър хумор, зрелищен екшън и много добри ефекти.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 00:05

Преди малко се върнах от кино. Филма е уникално добър, нема такива ефекти.
Гледайте го на кино!
Абе, аз се чудех от къде ми бяха познати имената на роботите :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 00:13

Утре задължително отивам да го гледам и на кино.Мисля да е вечерта,за да няма толкова объркани дечурлига.
Да,този филм наистина опроверга очакванията на всички.А само си го представете с HDTV качество...красота...

Е тука има интересни работи:
http://www.transformersmovie.com/ има ги и двете страни.Разделени са на Protect и Destroy.Има доста неща за разглеждане.
Най ме радваше ония дето беше Понтиака и ония жълтурко с Камарото.Култов филм просто.
А другото,което прави филма толкова добър са известните актьори.Мернах доста познати муцуни.

А и да не забравяме уникалния саундтрак от Линкин Парк.Ах колко хубаво звучеше в края на филма... :D

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 00:28

Честно казано,кгоато започна песента накрая и Оптимус говореше ми стсана некво топличко,приятно...разчувствах се :oops: :oops:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 00:31

[SB]Rahzel написа:
Честно казано,кгоато започна песента накрая и Оптимус говореше ми стсана некво топличко,приятно...разчувствах се :oops: :oops:

Познато чувство. :) :oops: Леле,тоя филм успя да ми въздейства на макс.
Наистина един от най-добрите филми последните месеци.Смея да кажа дори години.Просто уникален.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 08:43

Зема го изтегля ли тоя филм :roll:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 11:01

накарахте ме да копнея пак да се върна в София :oops: тука в Габрово братче филма ще излезе в единственото кино в града сигурно след половин един месец :roll:

П.п Аз вчера превъртях играта по филма и се накефих на МАХ.Яко са го направили като играеш и по различни начини отключваш клипчета от филма което още повече ме зариби :shock:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 11:17

Вие поне имате кино. Ние в Русе какво да кажем...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 19:30

Гледах въпросния филм вчера. Не беше лош, даже бих казал хубав, въпреки че не съм очаквал от сюжета нещо особено. А той не беше нищо особено. Отидох с намерението да се нагледам на "екшън", нагледах се и съм доволен. Но само това ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2007 19:56

Бе единствено ме е яд, че не го гледах на DIGITAL CINEMA, иначе филма цепи, а и феновете които са отделяли време за Beast Wars : Transformers не очаквам да са разочаровани. Филма си струвa, ефекти, сценарии, екшън всичко супер. Освен може би, че едно малко чавенце търчеше наляво надясно из залата и се вкара у Филма :P . Гледайте го няма съжалявате :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 10:00

1. Филмът почна неочаквано добре за мен. Ефектите бяха добри, каквито бяха очакванията, но и сценарият звучеше прилично.
2. След 2/3 от филма обаче нещата станаха неочаквано дебилни - офицялните лица почнаха да се държат, като клоуни, всички безрезервно повярваха на аутоботите, финалните екшън сцени въпреки че бяха много красиви, бяха някъкво тактическо безумие. Искам да кажа - добре де щом са пръснали толкова мангизи, защо не бяха написали малко по-логични и последователни бойни сцени за финал. Получил се е същия боклук, като "Война на световете".
Най-отвратителното нещо бяха окуражителните подвиквания на аутоботите към Сам. (Които бяха и проява на дебилен монтаж)
3. PROTOSOON защо смяташ, че на DIGITAL CINEMA ще изглежда по-добре. Още никой не е изобретил по-качествен носител от кино лентата.
4. Ще си призная, че не обичам Трансформерите...прекалено са "западни" за мен...иначе съм фен на "чисто" японските МЕКА заглавия от сорта на Macross, Gundam, Full Metal Panic, Reideen (новите серии), Super Robot Wars Original Generation Divine Wars, The Big O, Vandread и Zone Of The Enders.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 14:14

Тъкмо го изгледах и мног да кажа, че съм повече от впечатлен! Много ми допадна(сигурно защото съм фен и на анимацията). Ефектите са страхотни и наистина личи колко пари са хвърлени.

Общо взето това е

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 16:16

Малко офтопик:
AlShu написа:
... Full Metal Panic....

Значи в локалния има няколко:
[Full Metal Alchemist]
[Full Metal Panic]
[Full Metal Panic Fumoffu]
[Full_Metal_Panic_TSR]

Кой препоръчваш/те?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 19:16

AlShu написа:
...
3. PROTOSOON защо смяташ, че на DIGITAL CINEMA ще изглежда по-добре. Още никой не е изобретил по-качествен носител от кино лентата.
....

Ти въобще ходил ли си на Digital ??? :shock: :shock:
П.п на ясно ли си как бачка Digital Cinema или ...

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 21:05

Не мога да повярвам, че може да се направи толкова страхотен филм по толкова тъпа идея.
Задължително да се гледа само на кино :!:

Coming Soon!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 21:07

О, определено има разлика в качеството... няма ги дефектите на кинолентата. А филмът е наистина добър, даже Гипо ме бараше по крака докато го гледахме :nuts:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com