Правя тази тема с цел да видя вашето мнение по въпроса.Преди малко завързахме един спор с приятели и искам да чуя и вашето мнение за филма.
Преди малко го догледах.Искам да ви кажа,че филма напълно опровърга очакванията ми.Да си призная никога не съм гледал другите Трансформърс анимации и филми(май имаше един от осемдесе и някоя) и си мислех,че това ще бъде поредната бозица/детско филмче,защото е с роботи...
НО уви не е така.Филма е изключително интересен,увлекателен и изпълнен с много екшън и специални ефекти.Голяма пара е пръсната за тази продукция според мен.Поразръчках се малко в нета увлечен от филма и разбрах,че иначе всичко по Трансформърс е много яко.Майкъл Бей е успял много добре да го пресъздаде във филма си.
Хубавото е че завърши неочаквано и краят беше добър.Определено ще има втора част.Поне така завърши филма.
Много е добър!Няма да съжелявате ако го гледате.
Нека хората,които са го гледали да искажат некое мнение за филма.А тези,които не са го гледали просто да мълчат и да гледат филма.
...
П.П.Още малко се поразтърсих и открих,че Трансформърс е един от най-големияте фен фикшъни и светове...Спомняте ли си една 3Д анимацийка,която даваха по Канал 1 към 2000 година? "Война на Зверовете" или "Beast Wars:Transformers" ? Беше уникално яко.Гледам колко много анимации и филми има по темата.И историята е уникална.
Ще бъда много благодарен,ако някой успее да ми издири някои епизоди от която и да е анимация