В търсене на Книгата на Вековете дискусии(Играе ли ви се?)

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

Да, знам че ми е ред :) .
Утре ще го пуснал, или тази вечер (т.е. пак утре), ако го напиша сега...

И предлагам картите да имат нещо общо с реалния свят, примерно първата ми част се развиваше във Врачанският Балкан.
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Карта няма да правим, щото автора може да иска да заведе героя си в Антрактида (примерно)
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Поздравления, Мартин К. Фрийман, много добра част. Само че както казах - моля не свързвай реалния свят с игралния. Нека да има някакви прилики, примерно голямата планина наистина да се казва балкан, но пък не и истински събития и хора, наименования на градове и т.н. Просто смятам, че ще е по-добре.

P.S. Read, разбрах, че работиш, ще имаш ли време да пишеш или ще те отменяме за по-късно?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

змейо Тоше ти си на ред.
И те съветвам по-сериозно.
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Reaver

Мнение от Reaver »

А бе Ghost, тебе кой те направи редова полиция? Написал съм, че човекът има работа, ако пусне - супер, ако ли не - той сам ще си прецени.
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Аз просто съобщавам. :wink:
Ако ти преча направи ми забележка и ще спра. :wink:
Кирилица goes Jason
Изображение
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

По-скоро не. :\
Хванах се да работя тия дни в склад [10h смяна, 6 am - 6 pm and above] [edit: Сентри браво бе, слухар :]] и вечер се връщам трупясал. Не е съвсем да не ми се живее, но пък в мене няма нищо креативно, освен музата да прекарам две наденици-македонки през фиктивния Inferno, който се води семейния грил.
Още повече, че тука заформихте една наистина красива и обещаваща магична фентъзи приказка с очарователен народен привкус и змея Тоше такъв, какъвто го искам да бъде [и не искам да бъде друг!] ще седи адски гротескно, независимо с какви богатства на нашия литературен език изпъстрям неговите хроники!
Затова вадете змея атеист и продължавайте напред, а аз, клетия работник, ще ви чета с епичен кеф!
No hard feelings и благодаря на всички, че въпреки всички правила на абсурда ми дадохте шанс!!
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Жалко, Read, надявах се ти да си словестният змей в историята. Аз си имам... източници и разбрах малко по-рано на какво си се хванал и честно казано те разбирам, с тоя 12 часов работен ден...
Късмет с работата и гледай да не се пребиваш чак толкова много!

Значи редът е:
1 Shady
2 Ghost Hunter
3 Кире Гръчата
4 2D
5 martinkfreеman
6 Били
7 IceQueen
8 †Nhaz'Ul†
9 Аз

Vargg?

Били, ти си, чакаме да ни зарадваш с нещо добро. Имаш два дена за писане считане от утре. Естествено никой няма да се оплаче, ако си пуснеш творбата дори и днес ;)
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
долу_админа

Мнение от долу_админа »

Благодарен, Сентри :] Късмет зас'я има, ама там в склада е нищо без чифт здрави кунки :Д
Поздрав *.* с Rush - Working Man. И се хващайте за писалките :]
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Връщам с The Offspring - Why Don't We Get a Job? ;)
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Typical Hero играе ли, че не го виждам в редовете.
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Имам си три акаунта, свиквай.
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

оффффф... извинявай
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
IceQueen
В момента играе: Knight online

Мнение от IceQueen »

След Били съм аз, така ли? Защото ако е така, буквално ми съвпада с изпита и да засядам сега да го напиша за да е готово....
Крещя, следователно съществувам!
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ами така се получава, съжалявам. Принципно съм дал два дена за да има повечко време за подобни случаи, но всъщност не е необходимо да започнете писането на частта когато ви дойде реда.
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Днес е последния срок на Били (нали така).
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Да. Говорих с него, каза, че ще пусне част.
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Добре е! Само дето ме изненада това, бе чародея не отблъсна на удара.
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Били

Мнение от Били »

Първоначално товя караконджул трябваше да му е виснал глава, но като прочетох твоята част разбрах, че не се вързва :wink:
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
долу_админа

Мнение от долу_админа »

Ей, много ми хареса как 2D "срещна" Кире в разказа си! Много добре се движите. И персонажите ви в действие са страшно готини. go go power Ялин!
Публикувай отговор