Поздравления, Мартин К. Фрийман, много добра част. Само че както казах - моля не свързвай реалния свят с игралния. Нека да има някакви прилики, примерно голямата планина наистина да се казва балкан, но пък не и истински събития и хора, наименования на градове и т.н. Просто смятам, че ще е по-добре.
P.S. Read, разбрах, че работиш, ще имаш ли време да пишеш или ще те отменяме за по-късно?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
По-скоро не. :\
Хванах се да работя тия дни в склад [10h смяна, 6 am - 6 pm and above] [edit: Сентри браво бе, слухар :]] и вечер се връщам трупясал. Не е съвсем да не ми се живее, но пък в мене няма нищо креативно, освен музата да прекарам две наденици-македонки през фиктивния Inferno, който се води семейния грил.
Още повече, че тука заформихте една наистина красива и обещаваща магична фентъзи приказка с очарователен народен привкус и змея Тоше такъв, какъвто го искам да бъде [и не искам да бъде друг!] ще седи адски гротескно, независимо с какви богатства на нашия литературен език изпъстрям неговите хроники!
Затова вадете змея атеист и продължавайте напред, а аз, клетия работник, ще ви чета с епичен кеф!
No hard feelings и благодаря на всички, че въпреки всички правила на абсурда ми дадохте шанс!!
Жалко, Read, надявах се ти да си словестният змей в историята. Аз си имам... източници и разбрах малко по-рано на какво си се хванал и честно казано те разбирам, с тоя 12 часов работен ден...
Късмет с работата и гледай да не се пребиваш чак толкова много!
Значи редът е:
1 Shady
2 Ghost Hunter
3 Кире Гръчата
4 2D
5 martinkfreеman
6 Били
7 IceQueen
8 †Nhaz'Ul†
9 Аз
Vargg?
Били, ти си, чакаме да ни зарадваш с нещо добро. Имаш два дена за писане считане от утре. Естествено никой няма да се оплаче, ако си пуснеш творбата дори и днес
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Благодарен, Сентри :] Късмет зас'я има, ама там в склада е нищо без чифт здрави кунки :Д
Поздрав *.* с Rush - Working Man. И се хващайте за писалките :]
Ами така се получава, съжалявам. Принципно съм дал два дена за да има повечко време за подобни случаи, но всъщност не е необходимо да започнете писането на частта когато ви дойде реда.