Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 20:47
У момента я пиша , спокойно
Ще редактирам поуста като свърша
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 22:09
Аз съм след Кире значи. Имам някои въпроси, но ще ги задам утре, когато започна да пиша.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 02:27
Много си добър, Кире, къде си се учил да пишеш така?
2D, казвай си въпросите, няма лошо да ги знам по от рано за да мога да измисля подходящ отговор
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 10:18
Днес е последния срок на 2Д
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 01:08
Такааам. Първо: извинявам се за забавянето. Второ: готов съм! И трето: Гоуст, не ме припирай де. Щом не съм писал в темата, че няма да успея, значи ще успея. Айде, ай хоуп ю'л лайк ит!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 09:02
Браво барво! Хъреса ми, че си включила и героя на Кире.
Следващ е martinkfreеman
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 10:21
Впрочем, Сен, по мое скромно мнение не би ли трябвало вместо принц да се казва княз? Не го приемай като заяждане.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 10:29
Едно захранване, една дънна платка и няколко проводника по-късно, ето ме и мен! Сега имам адски много работа, но до понеделник ще съм готов с моята част. Не съм чел постовете преди този който в момента пиша, та може и да сте ме дропнали. Както и да е, довечера ще разгледам какво е ставало и ако съм вътре и е мой ред ще се взема с писане.
ПП It feels so good to be home again!
ПП2 Почти седмица без компютър-никога повече! Истинския живот е за загубеняци! Не оставяйте децата си без полезното влияние на Интернета! Слунцето убива мозъчни клетки, не компа!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 11:22
Добра част 2D, радвам се, че вече има някакво засичане на героите в света.
†Nhaz'Ul†, принц е в смисъл на син на крал или цар или какъвто и да е благородник, който владее държава, докато княз доколкото знам носи смисъл на титла на царуващ владетел. Знам, че руските приказки често използват тази титла вместо принц, но според мен в българския език значението и е малко по-различно.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 11:30
2D нали си на ясно, че според разказа на Били книгата не в ордена.
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 11:36
Гоуст, ще попишем и ще видим как ще се развият нещата. Аз това исках да попитам и Сентри. Дали няма да е добре, да даде някакви подробности относно книгата, вместо всички да си измисляме каквото ни скимне.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 11:43
Трябва да направим нещо като доклат подобен на този:
Засега знаем това:
1. Царят търси книгата
2. Орден от чародей също търси книгата.
3.Героят на Били има карта която може би води до книгата.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 11:50
Ако някой има мерак може да направи и карта на света , в който се развива играта ...
Така поне всички ще се придържаме към някаква обща представа за нещата
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 11:57
Ghost Rider написа: Аз бих се наел да направя карта на град Вюлс.
Мисълта ми беше по-мащабна карта ... нещо като това
http://www.travel.ag.ru/gothic/i/g2/maps/MAP_NEWWORLD.jpg
Знам, че е трудно и е голем пребитлък, но може да се пробвам .. !
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 12:07
трябвани някой добър с фотошоп
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 12:28
Ghost Rider написа: трябвани някой добър с фотошоп
Според мен гейммастера трябва да реши. Но нещо такова: ... ме устройва напълно. И мерси, че сте ме оставили в играта.
Източник: wizards.com Map Gallery Archive
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 14:14
Ъм... наистина ли ви трябва карта на целия свят? Според мен е по-весело да се измислят все повече и повече територии, които да се напасват. По-скоро ще е хубаво да систематизираме до сега известните обекти, примерно столицата на кралството и селцето, в което са Свиле и Ришар. Приемам предложения за имена
Колкото до книгата... хм... ами да, горе долу това се знае за сега - търси я цар Борислав, търсят я чародеите и Брарус има карта, която може би води до книгата. Ако търсите книгата добра идея би било да разберете какво знаят за нея царя и чародеите, защото те едва ли са си губили времето. В столицата има и голяма библиотека, в която също може да се намери информация за книгата. Религиозните институции също едва ли са останали безучастни в търсенето, както като част от армията на Борислав, така и като самостоятелна институция, така че върховните свещеници и тайни ордени също може би имат някаква информация. Някои по-древни митични същества също може би биха могли да знаят нещо за книгата(вампирите, върколаците, таласъмите и караконджулите са неподвластни на времето, самодивите, стопаните, змейове, лами също живеят много дълго време, никак не е лоша идеята за намиране на по-древни такива и разпитването им(естествено самата идея за намиране на по-древни такива същества е леко казано опасна, но може да си струва))
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 14:47
Sentry написа: Ъм... наистина ли ви трябва карта на целия свят? Според мен е по-весело да се измислят все повече и повече територии, които да се напасват. По-скоро ще е хубаво да систематизираме до сега известните обекти, примерно столицата на кралството и селцето, в което са Свиле и Ришар. Приемам предложения за имена Колкото до книгата... хм... ами да, горе долу това се знае за сега - търси я цар Борислав, търсят я чародеите и Брарус има карта, която може би води до книгата. Ако търсите книгата добра идея би било да разберете какво знаят за нея царя и чародеите, защото те едва ли са си губили времето. В столицата има и голяма библиотека, в която също може да се намери информация за книгата. Религиозните институции също едва ли са останали безучастни в търсенето, както като част от армията на Борислав, така и като самостоятелна институция, така че върховните свещеници и тайни ордени също може би имат някаква информация. Някои по-древни митични същества също може би биха могли да знаят нещо за книгата(вампирите, върколаците, таласъмите и караконджулите са неподвластни на времето, самодивите, стопаните, змейове, лами също живеят много дълго време, никак не е лоша идеята за намиране на по-древни такива и разпитването им(естествено самата идея за намиране на по-древни такива същества е леко казано опасна, но може да си струва))
Подкрепям
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 16:12
Ghost Rider написа: Sentry написа: Ъм... наистина ли ви трябва карта на целия свят? Според мен е по-весело да се измислят все повече и повече територии, които да се напасват. По-скоро ще е хубаво да систематизираме до сега известните обекти, примерно столицата на кралството и селцето, в което са Свиле и Ришар. Приемам предложения за имена Колкото до книгата... хм... ами да, горе долу това се знае за сега - търси я цар Борислав, търсят я чародеите и Брарус има карта, която може би води до книгата. Ако търсите книгата добра идея би било да разберете какво знаят за нея царя и чародеите, защото те едва ли са си губили времето. В столицата има и голяма библиотека, в която също може да се намери информация за книгата. Религиозните институции също едва ли са останали безучастни в търсенето, както като част от армията на Борислав, така и като самостоятелна институция, така че върховните свещеници и тайни ордени също може би имат някаква информация. Някои по-древни митични същества също може би биха могли да знаят нещо за книгата(вампирите, върколаците, таласъмите и караконджулите са неподвластни на времето, самодивите, стопаните, змейове, лами също живеят много дълго време, никак не е лоша идеята за намиране на по-древни такива и разпитването им(естествено самата идея за намиране на по-древни такива същества е леко казано опасна, но може да си струва)) Подкрепям
...с три ръце
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 16:42
По-добре без карти, за да има повече свобода творчеството. Каквото реши Typical Hero
И напомням, че е ред на martinkfreеman
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|