Ще редактирам поуста като свърша
В търсене на Книгата на Вековете дискусии(Играе ли ви се?)
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Такааам. Първо: извинявам се за забавянето. Второ: готов съм!
И трето: Гоуст, не ме припирай де. Щом не съм писал в темата, че няма да успея, значи ще успея.
Айде, ай хоуп ю'л лайк ит! ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Едно захранване, една дънна платка и няколко проводника по-късно, ето ме и мен! Сега имам адски много работа, но до понеделник ще съм готов с моята част. Не съм чел постовете преди този който в момента пиша, та може и да сте ме дропнали. Както и да е, довечера ще разгледам какво е ставало и ако съм вътре и е мой ред ще се взема с писане.
ПП It feels so good to be home again!
ПП2 Почти седмица без компютър-никога повече! Истинския живот е за загубеняци! Не оставяйте децата си без полезното влияние на Интернета! Слунцето убива мозъчни клетки, не компа!
ПП It feels so good to be home again!
ПП2 Почти седмица без компютър-никога повече! Истинския живот е за загубеняци! Не оставяйте децата си без полезното влияние на Интернета! Слунцето убива мозъчни клетки, не компа!
Добра част 2D, радвам се, че вече има някакво засичане на героите в света.
†Nhaz'Ul†, принц е в смисъл на син на крал или цар или какъвто и да е благородник, който владее държава, докато княз доколкото знам носи смисъл на титла на царуващ владетел. Знам, че руските приказки често използват тази титла вместо принц, но според мен в българския език значението и е малко по-различно.
†Nhaz'Ul†, принц е в смисъл на син на крал или цар или какъвто и да е благородник, който владее държава, докато княз доколкото знам носи смисъл на титла на царуващ владетел. Знам, че руските приказки често използват тази титла вместо принц, но според мен в българския език значението и е малко по-различно.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Гоуст, ще попишем и ще видим как ще се развият нещата. Аз това исках да попитам и Сентри. Дали няма да е добре, да даде някакви подробности относно книгата, вместо всички да си измисляме каквото ни скимне. 
LOVE & PEACE!!!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Мисълта ми беше по-мащабна карта ... нещо като товаGhost Rider написа:Аз бих се наел да направя карта на град Вюлс.
http://www.travel.ag.ru/gothic/i/g2/map ... WWORLD.jpg
Знам, че е трудно и е голем пребитлък, но може да се пробвам .. !
джумерки
Ъм... наистина ли ви трябва карта на целия свят? Според мен е по-весело да се измислят все повече и повече територии, които да се напасват. По-скоро ще е хубаво да систематизираме до сега известните обекти, примерно столицата на кралството и селцето, в което са Свиле и Ришар. Приемам предложения за имена 
Колкото до книгата... хм... ами да, горе долу това се знае за сега - търси я цар Борислав, търсят я чародеите и Брарус има карта, която може би води до книгата. Ако търсите книгата добра идея би било да разберете какво знаят за нея царя и чародеите, защото те едва ли са си губили времето. В столицата има и голяма библиотека, в която също може да се намери информация за книгата. Религиозните институции също едва ли са останали безучастни в търсенето, както като част от армията на Борислав, така и като самостоятелна институция, така че върховните свещеници и тайни ордени също може би имат някаква информация. Някои по-древни митични същества също може би биха могли да знаят нещо за книгата(вампирите, върколаците, таласъмите и караконджулите са неподвластни на времето, самодивите, стопаните, змейове, лами също живеят много дълго време, никак не е лоша идеята за намиране на по-древни такива и разпитването им(естествено самата идея за намиране на по-древни такива същества е леко казано опасна, но може да си струва))
Колкото до книгата... хм... ами да, горе долу това се знае за сега - търси я цар Борислав, търсят я чародеите и Брарус има карта, която може би води до книгата. Ако търсите книгата добра идея би било да разберете какво знаят за нея царя и чародеите, защото те едва ли са си губили времето. В столицата има и голяма библиотека, в която също може да се намери информация за книгата. Религиозните институции също едва ли са останали безучастни в търсенето, както като част от армията на Борислав, така и като самостоятелна институция, така че върховните свещеници и тайни ордени също може би имат някаква информация. Някои по-древни митични същества също може би биха могли да знаят нещо за книгата(вампирите, върколаците, таласъмите и караконджулите са неподвластни на времето, самодивите, стопаните, змейове, лами също живеят много дълго време, никак не е лоша идеята за намиране на по-древни такива и разпитването им(естествено самата идея за намиране на по-древни такива същества е леко казано опасна, но може да си струва))
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
ПодкрепямSentry написа:Ъм... наистина ли ви трябва карта на целия свят? Според мен е по-весело да се измислят все повече и повече територии, които да се напасват. По-скоро ще е хубаво да систематизираме до сега известните обекти, примерно столицата на кралството и селцето, в което са Свиле и Ришар. Приемам предложения за имена
Кирилица goes Jason

...с три ръцеGhost Rider написа:ПодкрепямSentry написа:Ъм... наистина ли ви трябва карта на целия свят? Според мен е по-весело да се измислят все повече и повече територии, които да се напасват. По-скоро ще е хубаво да систематизираме до сега известните обекти, примерно столицата на кралството и селцето, в което са Свиле и Ришар. Приемам предложения за имена
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко