Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2007 08:02

zlostar написа:
сините са в heavеn pics или нещо такова, използваш зелени да ги освободиш(да разчистиш до тях)

Мерси много,ама как го минаваш онова място с гейзерите в пещерата на сините

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2007 10:40

кое от всички аз сам стигнал до там 4е трябва да ги оправлявам през едни гейзери за да стигнат до една врътка за мост

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2007 10:53

ми и аз там

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2007 11:29

Абе защо не мога да призовавам червени миниъни? Минах мисията, където ги освобождавам, в статистиката пише, че под мои контрол имам 11 червени, като отида някъде им се появява портала, откъдето да ги призова, но той е затворен, само на кафевите е отворен :shock:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2007 12:26

а техният предмет занесе ли го в кулата....

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2007 12:48

Мда, странно, като лоуднах наново се оправи. Явно е бил некъв бъг :roll:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 10:33

zlostar написа:
desso написа:
zlostar написа:
сините са в heavеn pics или нещо такова, използваш зелени да ги освободиш(да разчистиш до тях)

ами играя е с джойстик управлението е много лесно .... минах го от първи път само изгорих едно две келешчета.

споко минах ги вече,ся съм на проклетите джуджета,тъкмо зех последния казан-The Arcanium Smelter.Тез джуджета са баси здравите копелета,че кат пият бира са убииствени

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2007 09:46

zlostar написа:
ВЕЛИКА ИГРА!!!....жалко че свърши...

дам аз таман убих Голдо,остава ми Кан и Уизарда,мисля,че до края на седмицата и аз ше я вр1тна:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2007 11:27

desso написа:
zlostar написа:
desso написа:
zlostar написа:

ами играя е с джойстик управлението е много лесно .... минах го от първи път само изгорих едно две келешчета.

споко минах ги вече,ся съм на проклетите джуджета,тъкмо зех последния казан-The Arcanium Smelter.Тез джуджета са баси здравите копелета,че кат пият бира са убииствени

Е как ги мина тея гейзери с тоя гаид маркер и пак не става :( разяснете малко

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2007 13:19

Ми то е леснтно само трябва да видиш. Има стена от тези падащите, но само minion-те могат да минат, затова ги използвай тях :). Ако е за същото място, което и аз си мисля. Ако не трябва да си по-ясен за това.

П.П Обърках се, в пещерата има няколко вида гайзери, но се сетих кой имаш предвид. Използвай само сини за целта. Гайзерите избухват в последователност изчакай и виж какъв е периода на спиране/избухване тогава зимаш ги и аз не използвах гаид маркери просто ги забивах в стената :lol:. Забити в стената спират и после продължаваш без да се бавиш.

П.П2 Страхотна игра стигнах до където Кане напада Heaven's Peak, но нещо ми привършиха зелените дето скачат по очите затова се върнах да покопам малко зелен живот :D .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2007 16:59

То и аз ги забижам в стената ама те се връщата и нещат по-на татък :( за да минат към следващите

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2007 18:11

То през цялото време трябва да ги държиш под контрол иначе автоматично се връщат ако това го правиш и пак не става тогава нямам идея.

П.П Превъртях играта... cool!!!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2007 20:02

Nonemed написа:
То през цялото време трябва да ги държиш под контрол иначе автоматично се връщат ако това го правиш и пак не става тогава нямам идея.

Аз преди 4 часа мякъде я врътнах,мноо як край:)

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2007 20:39

Е браво народе ;) има ли смисъл да си ъпдейтвам оръжията или по добре да не ги ъпдейтвам??

я дайте съвет за героя.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2007 20:46

FATHER TUCKER написа:
Е браво народе ;) има ли смисъл да си ъпдейтвам оръжията или по добре да не ги ъпдейтвам??

я дайте съвет за героя.

оооо аз си напрай оръжието с изключително много Fire Magic Damage,тва,което се прави с червените импове...стана много здраво,на бронята сложих много зелени за повече редженърейшън и много кафеви,а другите при бронята нема смисъл да слагаш,за оржието ти препорърчвам да напрайш arcanium с по 35 от кафевите и червените и с по 20 от сините и зелените,аз така напрайх:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 00:04

desso написа:
Nonemed написа:

Ъмм как се превърта?Щото аз вече нямам куестове повече .. последния ми беше да убия оня паладин William и след тва нищо само обикалям? :roll:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 10:15

Jason написа:
desso написа:
Nonemed написа:

Ъмм как се превърта?Щото аз вече нямам куестове повече .. последния ми беше да убия оня паладин William и след тва нищо само обикалям? :roll:

Еми ти като се биеш за втори път с него ти го убиваш,после с един минион взимаш стаффа му и с него отваряш една врата съвсем малко по назад в нивото,там от въттре можеш да чуеш как една жена говори:)(служи за ориентир),след това те карат да избереш дали да си запазиш тази жена,която имаш сега или да си избереш новата:)....треа да имаш още куести,все още би треало да не си убил Оберон,ако си го убил зад него нали се отваря една пещера,треа да минеш през нея

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 13:32

всичкото съм го направил :lol: нз в смисъл има ли някъкво филмче или нещо от сорта с което да се разбира че съм превъртял играта или така просто си продължаваш да си обикаляш?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 14:27

Jason написа:
всичкото съм го направил :lol: нз в смисъл има ли някъкво филмче или нещо от сорта с което да се разбира че съм превъртял играта или така просто си продължаваш да си обикаляш?

де да та знам къде си,опиши ми...аз сегяа треа да си мисля,че си при джуджетата щом казваш,че си минал всичко,щом оберон е мъртъв,през пещерата,която се появява зад дървото ти оитваш при джуджетата,там убиваш Голдо,след което се връщаш в Тоуър-а и там Квазимодо (поне аз така го наричам,а той май Гнарл се казваше) ти казва,че минионите ти са открили телепорт до Rubonian Desert и сега се телепортираш там...

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 16:20

Какво става при единя избор и при другия какво става когато си я избера за жена и какво не ?

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com