Мерси много,ама как го минаваш онова място с гейзерите в пещерата на синитеzlostar написа:сините са в heavеn pics или нещо такова, използваш зелени да ги освободиш(да разчистиш до тях)
OVERLORD най-доброто заглавие от година насам ....
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Абе защо не мога да призовавам червени миниъни? Минах мисията, където ги освобождавам, в статистиката пише, че под мои контрол имам 11 червени, като отида някъде им се появява портала, откъдето да ги призова, но той е затворен, само на кафевите е отворен 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Мда, странно, като лоуднах наново се оправи. Явно е бил некъв бъг ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."споко минах ги вече,ся съм на проклетите джуджета,тъкмо зех последния казан-The Arcanium Smelter.Тез джуджета са баси здравите копелета,че кат пият бира са убииствениzlostar написа:ами играя е с джойстик управлението е много лесно .... минах го от първи път само изгорих едно две келешчета.desso написа:Мерси много,ама как го минаваш онова място с гейзерите в пещерата на синитеzlostar написа:сините са в heavеn pics или нещо такова, използваш зелени да ги освободиш(да разчистиш до тях)
Е как ги мина тея гейзери с тоя гаид маркер и пак не ставаdesso написа:споко минах ги вече,ся съм на проклетите джуджета,тъкмо зех последния казан-The Arcanium Smelter.Тез джуджета са баси здравите копелета,че кат пият бира са убииствениzlostar написа:ами играя е с джойстик управлението е много лесно .... минах го от първи път само изгорих едно две келешчета.desso написа: Мерси много,ама как го минаваш онова място с гейзерите в пещерата на сините

Ми то е леснтно само трябва да видиш. Има стена от тези падащите, но само minion-те могат да минат, затова ги използвай тях
. Ако е за същото място, което и аз си мисля. Ако не трябва да си по-ясен за това.
П.П Обърках се, в пещерата има няколко вида гайзери, но се сетих кой имаш предвид. Използвай само сини за целта. Гайзерите избухват в последователност изчакай и виж какъв е периода на спиране/избухване тогава зимаш ги и аз не използвах гаид маркери просто ги забивах в стената
. Забити в стената спират и после продължаваш без да се бавиш.
П.П2 Страхотна игра стигнах до където Кане напада Heaven's Peak, но нещо ми привършиха зелените дето скачат по очите затова се върнах да покопам малко зелен живот
.
П.П Обърках се, в пещерата има няколко вида гайзери, но се сетих кой имаш предвид. Използвай само сини за целта. Гайзерите избухват в последователност изчакай и виж какъв е периода на спиране/избухване тогава зимаш ги и аз не използвах гаид маркери просто ги забивах в стената
П.П2 Страхотна игра стигнах до където Кане напада Heaven's Peak, но нещо ми привършиха зелените дето скачат по очите затова се върнах да покопам малко зелен живот
оооо аз си напрай оръжието с изключително много Fire Magic Damage,тва,което се прави с червените импове...стана много здраво,на бронята сложих много зелени за повече редженърейшън и много кафеви,а другите при бронята нема смисъл да слагаш,за оржието ти препорърчвам да напрайш arcanium с по 35 от кафевите и червените и с по 20 от сините и зелените,аз така напрайх:)FATHER TUCKER написа:Е браво народеима ли смисъл да си ъпдейтвам оръжията или по добре да не ги ъпдейтвам??
я дайте съвет за героя.
Ъмм как се превърта?Щото аз вече нямам куестове повече .. последния ми беше да убия оня паладин William и след тва нищо само обикалям?desso написа:Аз преди 4 часа мякъде я врътнах,мноо як край:)Nonemed написа:То през цялото време трябва да ги държиш под контрол иначе автоматично се връщат ако това го правиш и пак не става тогава нямам идея.
П.П Превъртях играта... cool!!!!!
... you spin meh right round baby right round ...
Еми ти като се биеш за втори път с него ти го убиваш,после с един минион взимаш стаффа му и с него отваряш една врата съвсем малко по назад в нивото,там от въттре можеш да чуеш как една жена говори:)(служи за ориентир),след това те карат да избереш дали да си запазиш тази жена,която имаш сега или да си избереш новата:)....треа да имаш още куести,все още би треало да не си убил Оберон,ако си го убил зад него нали се отваря една пещера,треа да минеш през неяJason написа:Ъмм как се превърта?Щото аз вече нямам куестове повече .. последния ми беше да убия оня паладин William и след тва нищо само обикалям?desso написа:Аз преди 4 часа мякъде я врътнах,мноо як край:)Nonemed написа:То през цялото време трябва да ги държиш под контрол иначе автоматично се връщат ако това го правиш и пак не става тогава нямам идея.
П.П Превъртях играта... cool!!!!!
де да та знам къде си,опиши ми...аз сегяа треа да си мисля,че си при джуджетата щом казваш,че си минал всичко,щом оберон е мъртъв,през пещерата,която се появява зад дървото ти оитваш при джуджетата,там убиваш Голдо,след което се връщаш в Тоуър-а и там Квазимодо (поне аз така го наричам,а той май Гнарл се казваше) ти казва,че минионите ти са открили телепорт до Rubonian Desert и сега се телепортираш там...Jason написа:всичкото съм го направилнз в смисъл има ли някъкво филмче или нещо от сорта с което да се разбира че съм превъртял играта или така просто си продължаваш да си обикаляш?