[Конкурс] Сценарии за War III карта
AoS обаче май са протектнати...[PCMP]Stranen написа:Аз на мойта картичка сега ще и слагам нови геройчета - приятели и тнт. Ако искате можеме напрао да земеме един AOS и само да си добавиме геройчета, секи къвто го кефи, но до колкото съм забелязал всички AOS са на немски
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
До колкто разбрах идеята беше за сценарий, ето малък откъс, ако Firzen го одбри продължавам.
Беше дъждовен ден, а армията на немъртвите бе заета с укрепването на една от своите колонии. Стотици таласъми енергично събаряха едно след друго дърветата в близката гора. По заповед на Генерал Гроуз трябваше да бъдат построени окопи в защита от настъпващите паладини и грифони. Нифзън беше дякон и върл поддръжник на Лич Кинг. Младежът на видима възраст около двайсет години крачеше през калната улици на колонията. Черната му мантия беше прогизнала от дъжда, който продължаваше да се сипе над северен Азерот. Младежът влезе в голяма сграда приличаща на храм. Когато Нифзън свали качулката си от русата му коса започнаха да се стичат реки от дъждовна вода. Помещението. В което се намираше беше голямо, величествено и…зловещо. Чуваха се далечни викове, а всичко беше мрачно. Имаше статуи на велики войни принадлежащи към немъртвата раса.
-Радвам се, че дойде-каза зловещ плътен глас зад него-мислих, че си се отказал
-О велики генерале. Никога не бих
-Чудесно.
-Каква е задачата-Нифзън се обърна и очите му останаха втренчени във вампира срещу него-Бих изпълнил всяка заповед
-Чудесно. Както добре знаеш алианса и в частност хората настъпват към нас. Нашите сили са съсредоточени на запад, но това е една от най-важните колонии. Тук е основният добив на злато.
-Да…
-Фра’ Фро’, водачът на „Отвратителните” беше заловен преди дни. Така те останаха без водач, можем да сложим някой генерал, но по заповед Нортърор, трябва да е някой от техният вид. Твоята задача е да го освободиш, а после активно да участваш в отбраната на колонията.
-Простете генерале, но как ще стане това
-Ше бъдеш превърнат в „Сянка”-усмихна се вампирът-после отново ще ти бъде дадено тяло…
-Съгласен съм
-Моят асистент Флейз ще те заведе при трансформационната
Флейз беше некромансър. С лукав поглед и страст към…черепи. Куцукайки той водеше младият дякон към трансформационната
Беше дъждовен ден, а армията на немъртвите бе заета с укрепването на една от своите колонии. Стотици таласъми енергично събаряха едно след друго дърветата в близката гора. По заповед на Генерал Гроуз трябваше да бъдат построени окопи в защита от настъпващите паладини и грифони. Нифзън беше дякон и върл поддръжник на Лич Кинг. Младежът на видима възраст около двайсет години крачеше през калната улици на колонията. Черната му мантия беше прогизнала от дъжда, който продължаваше да се сипе над северен Азерот. Младежът влезе в голяма сграда приличаща на храм. Когато Нифзън свали качулката си от русата му коса започнаха да се стичат реки от дъждовна вода. Помещението. В което се намираше беше голямо, величествено и…зловещо. Чуваха се далечни викове, а всичко беше мрачно. Имаше статуи на велики войни принадлежащи към немъртвата раса.
-Радвам се, че дойде-каза зловещ плътен глас зад него-мислих, че си се отказал
-О велики генерале. Никога не бих
-Чудесно.
-Каква е задачата-Нифзън се обърна и очите му останаха втренчени във вампира срещу него-Бих изпълнил всяка заповед
-Чудесно. Както добре знаеш алианса и в частност хората настъпват към нас. Нашите сили са съсредоточени на запад, но това е една от най-важните колонии. Тук е основният добив на злато.
-Да…
-Фра’ Фро’, водачът на „Отвратителните” беше заловен преди дни. Така те останаха без водач, можем да сложим някой генерал, но по заповед Нортърор, трябва да е някой от техният вид. Твоята задача е да го освободиш, а после активно да участваш в отбраната на колонията.
-Простете генерале, но как ще стане това
-Ше бъдеш превърнат в „Сянка”-усмихна се вампирът-после отново ще ти бъде дадено тяло…
-Съгласен съм
-Моят асистент Флейз ще те заведе при трансформационната
Флейз беше некромансър. С лукав поглед и страст към…черепи. Куцукайки той водеше младият дякон към трансформационната
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
[PCMP]Били написа:ако Firzen го одбри продължавам.
Firzen написа:Конкурсът за сюжет е валиден до 00:01 часа на 30-ти Юни, когато ще обявя и избрания сюжет.
Георги, можеш ли да качиш шота примерно тук:
http://www.free-zona.net/hosting/
Имам някакви проблеми с нета и сайтове ала imageshack.
Come, my raven, it could be a lark.
Еми то не е толкова добра тая рисунчица (ама много съм добър на пейнт ейFirzen написа:[PCMP]Били написа:ако Firzen го одбри продължавам.Firzen написа:Конкурсът за сюжет е валиден до 00:01 часа на 30-ти Юни, когато ще обявя и избрания сюжет.![]()
Георги, можеш ли да качиш шота примерно тук:
http://www.free-zona.net/hosting/
Имам някакви проблеми с нета и сайтове ала imageshack.![]()
http://www.free-zona.net/hosting/links. ... j0mygj.bmp
ЕДИТ: Не забравяйте че това е само скица за 20 секунди. Още не се знае какво ще е извън триъгълника за да се запълни квадрата (май не е задължимо ама би било по-яко), а само дървета не върви!
Здравейте хора.Никога не съм писал в този раздел,но пречотх цялата тази тема и наистина ме плени,защото ос скоро доста се вманиачих по W3.Та идеята за Шипка е върховна.Ще се опитам да я осъщества,и ще ви кажа.
п.п.Добре е това да не стане тема само за конкурс.Защо не направим тийм и не правим картите заедно,да си даваме идей един на друг?
п.п.Добре е това да не стане тема само за конкурс.Защо не направим тийм и не правим картите заедно,да си даваме идей един на друг?
Ами аз много отдавна бях тръгнал да правя нещо подобно (кампания с националноосвободителните борби на България от Раковски да Първата световна война)Firzen написа:Идеята е хубава, но се нуждае от описание.Cantodea написа:Идея отдавна имам, не мисля че се нуждае от описание.
Карта по битката за връх Шипка.
Как да бъде представена откъм геймплей и фентъзи контекста на War III вселената като цяло.
Та по мое скромно предложение:
Main Quest: Defense of Shipka
General Stoletov must survive
No Turkish soldiers must cross the Shipka pass until general Radestki arrives
Ами деба, откога развявам тази идея! Освен Фирзен и Шейди тука сме Странен и аз... а и това може да послужи като тренинг за по-начинаещи едитори като мен например.Blue написа: Здравейте хора.Никога не съм писал в този раздел,но пречотх цялата тази тема и наистина ме плени,защото ос скоро доста се вманиачих по W3.Та идеята за Шипка е върховна.Ще се опитам да я осъщества,и ще ви кажа.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Firzen, напиши си скайпа на ЛС, за да ти обясня.Firzen написа:Идеята е хубава, но се нуждае от описание.Cantodea написа:Идея отдавна имам, не мисля че се нуждае от описание.
Карта по битката за връх Шипка.
Как да бъде представена откъм геймплей и фентъзи контекста на War III вселената като цяло.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg