Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: The Power Within
Публикувано на: 30 Юни 2007 16:27

Здравейте!
Името ми не е важно, но искам да съобщя, че от няколко месеца разработвам игра наречена:
Yu-Gi-Oh! The Power Within

До 2-3 месеца очаквам да мога да пусна демо на играта, в което ще можете да създадете тесте използвайки от 40 до 80 карти от 800, които (за сега) присъстват в играта.

В момента се разработва и сайт, в който ще се съобщава всичко ново относно играта. За сега още е беден (от към всичко :) ), но скоро ще се подобри. В него има няколко скрийншота, които си заслужава да видите.
http://thepowerwithin.free.bg

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2007 16:35

Успех с играта :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2007 16:37

Благодаря.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2007 17:58

Абе ти една тематика за игра си избрал... :? :? :?
П.П.Де'ба и аватара! :shock:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2007 18:27

К`во й е на тематиката?
А к`во ми е на аватара?

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2007 18:45

SoulRaiser написа:
А к`во ми е на аватара?

Намали го! Максималния размер тук е 150х150 пиксела! :wink:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2007 18:50

SoulRaiser написа:
К`во й е на тематиката?

Тъпа е.Ю-Ги-О или квото е там се играе от деца на възраст 8-12 години(когато отраснат,разбират че е тъпа,и се отказват,останалите нърдове,се я играят-но си остават ретардед).Ако се целиш към тази публика...размисли,не е най-подходяща.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2007 19:39

Ха Еми добре щом така мислиш но незнам защо ли на 3 и 4 място са аниме сайтове . Ем едвали защото се гледа и играят игрите от малки деца влзете в някои ю-ги-о сайт и погледнете за каква посещаемост става на дума . Някава игра от 3 години дето се играе всеки месец се сабират стотина играчи по турнирите . И държа да отбележа че момента от играчите регистрирани за турнири е най-малкия 13 годишен . Дори някакав 25 годишен ме врънкаше 10 часа да играим дуел е да презнавам доста добър играч съм :P . И дано да излезе тази игра и да не стане като онази игра Онлайн ю-ги-о дето да трябва да си купуваш чипове че да играещ с хора от цял свят . Макар че пак си копувах хаха :) И не мисля че е тук мястото за да обсъждате аватарите на другите
1. Разваляте такава важна тема за хората дето са се трудели толкова време
2. Не е куректно кам екипа и е доста неспортсменска потстъпка .... .!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2007 19:55

Nikola1992 = SoulRaiser = casual nerd ;)

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2007 21:26

Nikola1992 написа:
простотийте ми

Прехвърлих си го от левия в десния крачол.Хич не ме интересува,вместо да направят нещо с което ще превлекат вниманието на влиятелни хора,правят Ю-ГИ-О игричси за олигофрени,който не съ виждали момиче освен в .jpeg Ай сиктир,че ще ми и опонира...Айде,като те гледам си на 14,върви да щипеш какичките,пък ако изядеш шамарче... върви си играй на югио...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2007 22:39

Човека е решил да си направи игра, а вие го критикувате на каква тематика е. Той си я прави и той си решава. Според мен играта е трудна като замисъл заради всичките там "капани" и други такива. Когато вие си направите нещо подобно критикувайте на воля.

"играе се от 8 годишни"

Аман от комплексари...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2007 23:24

bOtLik3 написа:
Човека е решил да си направи игра, а вие го критикувате на каква тематика е. Той си я прави и той си решава. Според мен играта е трудна като замисъл заради всичките там "капани" и други такива. Когато вие си направите нещо подобно критикувайте на воля.

"играе се от 8 годишни"

Аман от комплексари...

Малко си прав,защото бях въздържател и когати другите вече бяха мастери,аз се учех...

п.п.Така и не я разбрах тая игра...не ги запомних всичките глупости... :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2007 10:38

Ми това, че не приемате Yu-Gi-Oh! на сериозно, не означава, че е така и за други хора. Все-пак - Yu-Gi-Oh! не е за деца. Тея бозави версии на епизодите, дето ги даваха по бТВ, бяха нелепо цензурираните рилийзи от 4KIDS.
Плюс това, да не съм виновен аз, че някой си не е имал достатъчно воля да научи правилата на една игра. Щом пък Ви е толкова смешна темата за събирани на карти с картинки на зверчета, помислете си тогава колко по-смешно е да събираш салфетки, пощенски марки еле пък захарчета, които дават с кафетата (не се майтапя, познавам човек, който събира).
За това щом не Ви харесва темата, НЕ ПИШЕТЕ В НЕЯ. Толкова ли е трудно да изкарате яда насъбрал се от стоенето в Azeroth на някоя боксова круша в най-близкият фитнес?
Живейте своят живот, не този на героите Ви. Ако поне веднъж опитате нещо ново и ви хареса, това не е краят на света...
И пак повтарям - Get a life!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2007 10:47

Няма какво повече да ти обяснявам...ти имаш ебати неизживяното детство....

п.п.10 пъти ти казаха да си намалиш аватара,ама нали админа ще банва Ал,няма да гледа идиоти като теб...good job pcm! ^_^

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2007 10:55

SoulRaiser написа:
Ми това, че не приемате Yu-Gi-Oh! на сериозно, не означава, че е така и за други хора. Все-пак - Yu-Gi-Oh! не е за деца. Тея бозави версии на епизодите, дето ги даваха по бТВ, бяха нелепо цензурираните рилийзи от 4KIDS.
Плюс това, да не съм виновен аз, че някой си не е имал достатъчно воля да научи правилата на една игра. Щом пък Ви е толкова смешна темата за събирани на карти с картинки на зверчета, помислете си тогава колко по-смешно е да събираш салфетки, пощенски марки еле пък захарчета, които дават с кафетата (не се майтапя, познавам човек, който събира).
За това щом не Ви харесва темата, НЕ ПИШЕТЕ В НЕЯ. Толкова ли е трудно да изкарате яда насъбрал се от стоенето в Azeroth на някоя боксова круша в най-близкият фитнес?
Живейте своят живот, не този на героите Ви. Ако поне веднъж опитате нещо ново и ви хареса, това не е краят на света...

Я разкажи какво например е цензурирано в епизодите,дето ги даваха по БТВ.Интересно ми е да знам. :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2007 14:16

SoulRaiser написа:

k,so why don`t u get a fucking life,huh?damn,this is stupid!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2007 15:48

Ъъъ...хайде да предположим, какво е бил цензурирано - "шонен ай" с невръстни дечица...леле, сигурно страшно много са изпуснали зрителите на бТВ...уау, само истинските мъже могат да понесат такава гледка...

И сега не разбрах, какво защитаваш: играта на карти или анимето. Защото и двете не заслужават, анимето е отврат (това, че е популярно, не значи че е ХУБАВО), а играта с карти не е нищо особено или поне не може да се мери с Magic The Gathering. В този форум известно време беше популярна компютърната игра с карти по темата, ама май звездата и залезе. Лошо няма, че си решил да направиш подобна игра, но щяхме да ти се зарадваме, ако е беше направил нещо твое и оригинално.
Все едно да ни се похвалиш, че правиш игра по Хари Потър.

Общо взето темите за Ю-Ги-О, Покемон, Бейблейд, Хари Потър, Нарния и Ерагон си плачат за хейт и спам. На нас тук ни дай кървища, черва, зелена слуз и мацки по бански костюми :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2007 19:20

Алоу, админе, кви са тия аватари бе?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2007 21:21

SoulRaiser написа:

:die: :flipFinger: :flipFinger: :flipFinger: :Sclerosis: :Sclerosis: :Sclerosis: Промии ми орално оная работа.Всички са прави.Кои идиот ще прави Yu-Gi-Oh игра.И глупаче на 7-8 години не всички играят WoW

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2007 11:10

Ако имаш време и нямаш с какво друго да се занимаваш я направи играта докрай. Погледни във форума на yugioh.headoff.com . Там се разработваше игра по Ю-Ги-О посъветвай се там с пича, който за жалост прекрати своя проект. Ае успех :)

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com