Автор |
Съобщение |
SoulRaiser
|
|
|
|
Заглавие: The Power Within Публикувано на: 30 Юни 2007 16:27
Здравейте!
Името ми не е важно, но искам да съобщя, че от няколко месеца разработвам игра наречена:
Yu-Gi-Oh! The Power Within
До 2-3 месеца очаквам да мога да пусна демо на играта, в което ще можете да създадете тесте използвайки от 40 до 80 карти от 800, които (за сега) присъстват в играта.
В момента се разработва и сайт, в който ще се съобщава всичко ново относно играта. За сега още е беден (от към всичко ), но скоро ще се подобри. В него има няколко скрийншота, които си заслужава да видите.
http://thepowerwithin.free.bg
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 16:35
Успех с играта
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
SoulRaiser
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 16:37
Благодаря.
___________________________________ The power within me...
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 17:58
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
SoulRaiser
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 18:27
К`во й е на тематиката?
А к`во ми е на аватара?
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 18:45
SoulRaiser написа: А к`во ми е на аватара?
Намали го! Максималния размер тук е 150х150 пиксела!
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 18:50
SoulRaiser написа: К`во й е на тематиката?
Тъпа е.Ю-Ги-О или квото е там се играе от деца на възраст 8-12 години(когато отраснат,разбират че е тъпа,и се отказват,останалите нърдове,се я играят-но си остават ретардед).Ако се целиш към тази публика...размисли,не е най-подходяща.
|
|
|
|
|
Nikola1992
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 19:39
Ха Еми добре щом така мислиш но незнам защо ли на 3 и 4 място са аниме сайтове . Ем едвали защото се гледа и играят игрите от малки деца влзете в някои ю-ги-о сайт и погледнете за каква посещаемост става на дума . Някава игра от 3 години дето се играе всеки месец се сабират стотина играчи по турнирите . И държа да отбележа че момента от играчите регистрирани за турнири е най-малкия 13 годишен . Дори някакав 25 годишен ме врънкаше 10 часа да играим дуел е да презнавам доста добър играч съм . И дано да излезе тази игра и да не стане като онази игра Онлайн ю-ги-о дето да трябва да си купуваш чипове че да играещ с хора от цял свят . Макар че пак си копувах хаха И не мисля че е тук мястото за да обсъждате аватарите на другите
1. Разваляте такава важна тема за хората дето са се трудели толкова време
2. Не е куректно кам екипа и е доста неспортсменска потстъпка .... .!
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 21:26
Nikola1992 написа: простотийте ми
Прехвърлих си го от левия в десния крачол.Хич не ме интересува,вместо да направят нещо с което ще превлекат вниманието на влиятелни хора,правят Ю-ГИ-О игричси за олигофрени,който не съ виждали момиче освен в .jpeg Ай сиктир,че ще ми и опонира...Айде,като те гледам си на 14,върви да щипеш какичките,пък ако изядеш шамарче... върви си играй на югио...
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 22:39
Човека е решил да си направи игра, а вие го критикувате на каква тематика е. Той си я прави и той си решава. Според мен играта е трудна като замисъл заради всичките там "капани" и други такива. Когато вие си направите нещо подобно критикувайте на воля.
"играе се от 8 годишни"
Аман от комплексари...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 23:24
bOtLik3 написа: Човека е решил да си направи игра, а вие го критикувате на каква тематика е. Той си я прави и той си решава. Според мен играта е трудна като замисъл заради всичките там "капани" и други такива. Когато вие си направите нещо подобно критикувайте на воля.
"играе се от 8 годишни"
Аман от комплексари...
Малко си прав,защото бях въздържател и когати другите вече бяха мастери,аз се учех...
п.п.Така и не я разбрах тая игра...не ги запомних всичките глупости...
|
|
|
|
|
SoulRaiser
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 10:38
Ми това, че не приемате Yu-Gi-Oh! на сериозно, не означава, че е така и за други хора. Все-пак - Yu-Gi-Oh! не е за деца. Тея бозави версии на епизодите, дето ги даваха по бТВ, бяха нелепо цензурираните рилийзи от 4KIDS.
Плюс това, да не съм виновен аз, че някой си не е имал достатъчно воля да научи правилата на една игра. Щом пък Ви е толкова смешна темата за събирани на карти с картинки на зверчета, помислете си тогава колко по-смешно е да събираш салфетки, пощенски марки еле пък захарчета, които дават с кафетата (не се майтапя, познавам човек, който събира).
За това щом не Ви харесва темата, НЕ ПИШЕТЕ В НЕЯ. Толкова ли е трудно да изкарате яда насъбрал се от стоенето в Azeroth на някоя боксова круша в най-близкият фитнес?
Живейте своят живот, не този на героите Ви. Ако поне веднъж опитате нещо ново и ви хареса, това не е краят на света...
И пак повтарям - Get a life!
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 10:47
Няма какво повече да ти обяснявам...ти имаш ебати неизживяното детство....
п.п.10 пъти ти казаха да си намалиш аватара,ама нали админа ще банва Ал,няма да гледа идиоти като теб...good job pcm! ^_^
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 10:55
SoulRaiser написа: Ми това, че не приемате Yu-Gi-Oh! на сериозно, не означава, че е така и за други хора. Все-пак - Yu-Gi-Oh! не е за деца. Тея бозави версии на епизодите, дето ги даваха по бТВ, бяха нелепо цензурираните рилийзи от 4KIDS. Плюс това, да не съм виновен аз, че някой си не е имал достатъчно воля да научи правилата на една игра. Щом пък Ви е толкова смешна темата за събирани на карти с картинки на зверчета, помислете си тогава колко по-смешно е да събираш салфетки, пощенски марки еле пък захарчета, които дават с кафетата (не се майтапя, познавам човек, който събира). За това щом не Ви харесва темата, НЕ ПИШЕТЕ В НЕЯ. Толкова ли е трудно да изкарате яда насъбрал се от стоенето в Azeroth на някоя боксова круша в най-близкият фитнес? Живейте своят живот, не този на героите Ви. Ако поне веднъж опитате нещо ново и ви хареса, това не е краят на света... И пак повтарям - Get a life!
Я разкажи какво например е цензурирано в епизодите,дето ги даваха по БТВ.Интересно ми е да знам.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 14:16
SoulRaiser написа: Ми това, че не приемате Yu-Gi-Oh! на сериозно, не означава, че е така и за други хора. Все-пак - Yu-Gi-Oh! не е за деца. Тея бозави версии на епизодите, дето ги даваха по бТВ, бяха нелепо цензурираните рилийзи от 4KIDS. Плюс това, да не съм виновен аз, че някой си не е имал достатъчно воля да научи правилата на една игра. Щом пък Ви е толкова смешна темата за събирани на карти с картинки на зверчета, помислете си тогава колко по-смешно е да събираш салфетки, пощенски марки еле пък захарчета, които дават с кафетата (не се майтапя, познавам човек, който събира). За това щом не Ви харесва темата, НЕ ПИШЕТЕ В НЕЯ. Толкова ли е трудно да изкарате яда насъбрал се от стоенето в Azeroth на някоя боксова круша в най-близкият фитнес? Живейте своят живот, не този на героите Ви. Ако поне веднъж опитате нещо ново и ви хареса, това не е краят на света... И пак повтарям - Get a life!
k,so why don`t u get a fucking life,huh?damn,this is stupid!!!
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 15:48
Ъъъ...хайде да предположим, какво е бил цензурирано - "шонен ай" с невръстни дечица...леле, сигурно страшно много са изпуснали зрителите на бТВ...уау, само истинските мъже могат да понесат такава гледка...
И сега не разбрах, какво защитаваш: играта на карти или анимето. Защото и двете не заслужават, анимето е отврат (това, че е популярно, не значи че е ХУБАВО), а играта с карти не е нищо особено или поне не може да се мери с Magic The Gathering. В този форум известно време беше популярна компютърната игра с карти по темата, ама май звездата и залезе. Лошо няма, че си решил да направиш подобна игра, но щяхме да ти се зарадваме, ако е беше направил нещо твое и оригинално.
Все едно да ни се похвалиш, че правиш игра по Хари Потър.
Общо взето темите за Ю-Ги-О, Покемон, Бейблейд, Хари Потър, Нарния и Ерагон си плачат за хейт и спам. На нас тук ни дай кървища, черва, зелена слуз и мацки по бански костюми
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 19:20
Алоу, админе, кви са тия аватари бе?
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 21:21
Промии ми орално оная работа.Всички са прави.Кои идиот ще прави Yu-Gi-Oh игра.И глупаче на 7-8 години не всички играят WoW
|
|
|
|
|
Mad Hatter
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 11:10
Ако имаш време и нямаш с какво друго да се занимаваш я направи играта докрай. Погледни във форума на yugioh.headoff.com . Там се разработваше игра по Ю-Ги-О посъветвай се там с пича, който за жалост прекрати своя проект. Ае успех
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|