you too won't get a blowjob...Edo Shark написа:Айде оставете момичето и стига си го подпипвахте тайно, видите момиче и му скачате веднага, брааааво. Скъпа, заеби ги тия и си гледай кефа, не им обръщай внимание.
С кого коментирате...
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Така е иска му се.Blue написа:you too won't get a blowjob...Edo Shark написа:Айде оставете момичето и стига си го подпипвахте тайно, видите момиче и му скачате веднага, брааааво. Скъпа, заеби ги тия и си гледай кефа, не им обръщай внимание.
Та MiSs SuNsHiNe 7 клас всеки има добър успех.Нека не забравяме че си момиче,на тях винаги им подаряват а на нас по малко.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
- N2O
- В момента играе: С пишката си и белот.
- Обратна връзка:
Бе глей, че явно FATHER TUCKER мрази жените, разбирам го напълно що е един такъв бавен...
п.п. О не, колко сте зли, събрали си 2 нерда да ме хейтват
Сега ще се сгъна в ъгъла и ще плача докът не си повърна червата... ахахахаха

Едит2: Браво браво, харесвай си момченцата и не ме занимавай с глупости, само постове трупам..
п.п. О не, колко сте зли, събрали си 2 нерда да ме хейтват
Едит2: Браво браво, харесвай си момченцата и не ме занимавай с глупости, само постове трупам..
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Father Tucker , the child fucker, he'll treatEdo Shark написа:Бе глей, че явно FATHER TUCKER мрази жените, разбирам го напълно що е един такъв бавен...
your kid like an all day sucker, a faith in
God, a friendly smile.. he'll warm your heart and rape your child !
http://www.apocalypsecartoons.com/fathe ... ucker.html
това не ти ли говори нещо
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Абсолютно съгласен!IceQueen написа:С риск да се изкажа кофти. Това, че имаш успех 5 и от горе, та даже и 6 изобщо не значи, е имаш IQ. Аз лично познавам не един и два индивида и от двете страни на обсадата, които имат успех 6.00, но са тъпи и задръстени колкото си искат. Просто учат като малоумници на изуст. От друга страна познавам също почти толкова на брой хора, пак от двете страни, който едвам изкарват за 3 и 4 и въпреки това умът им е като бръснач.
Ще ме прощаваш, маце, ама 5.37 изобщо не доказва, че имаш високо IQ, а че си в езикова и учиш, но ученето и IQ-то според мен не са чак толкова свързани.
Така, че предлагам ви да се съдите по дела, думи и действия, а не по цифри в бележника.
Отличниците в моят клас назубрят.Това е, никой от тях иначе не може да се похвали с кой знае какви умствени заложби, хитрост, и логическо мислене.Докато има доста хора с успех около 5 ( един приятел, аз, още няколко души от класа ) които НЕ сядат да учат и само с хитрост си изкарват 5ците, на които са доволни.Никога от тях не може да чуш думи като "леле не спах цяла вечер, за да уча" ами винаги правят каквото си искат, свобдното им време е 16 часа ( в даскало другите 8 заминават ) и завършват с 50 стотни до еденица под зубърите, които едва успяват да имат време за час правене на НЕЩО...
И все пак ако ще мериме пишки по успех
фешани - 6.00, 5.73, 5.75х2
"Ъндърграунд" - 5.73, 5.08
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
И от мен две снимки:
http://img209.imageshack.us/img209/3760/imgp0269ur9.jpg
http://img174.imageshack.us/img174/3410/imgp1530nu2.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/3760/imgp0269ur9.jpg
http://img174.imageshack.us/img174/3410/imgp1530nu2.jpg

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
карай нататъка ве, там е по-якото от песента :>†Попътъ† написа:рум сервиза в хотела - сервитьорката Орнела - 5 звезди съм казва тя - айде да ти угудя - лаки бу бу лаки парачуча
@ кире, ми СУ >>> аll Требе си да се покажат стила, излъчването и не на последно място парите. Така де, знаеш ли какви са ми в курса формени чалгарки? (: Тия със сигурност ще се нуждаят от нещо мъжко, особено като дойде време за 8ми декември... Ще ми изгрее звездата, знам си аз^^
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
- Stalker-san
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Коя беше тая?THE KING OF TIME написа:Глейте баси, изгонихте MiSs SuNsHiNe за отрицателно кратко време. Ебаси женомразците сте, честно.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Еми виж в последните 4 страници Вермик кого хранешеThe Chameleon написа:Коя беше тая?THE KING OF TIME написа:Глейте баси, изгонихте MiSs SuNsHiNe за отрицателно кратко време. Ебаси женомразците сте, честно.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?