Edo Shark написа:Айде оставете момичето и стига си го подпипвахте тайно, видите момиче и му скачате веднага, брааааво. Скъпа, заеби ги тия и си гледай кефа, не им обръщай внимание.
you too won't get a blowjob...

Blue написа:Edo Shark написа:Айде оставете момичето и стига си го подпипвахте тайно, видите момиче и му скачате веднага, брааааво. Скъпа, заеби ги тия и си гледай кефа, не им обръщай внимание.
you too won't get a blowjob...
Edo Shark написа:Бе глей, че явно FATHER TUCKER мрази жените, разбирам го напълно що е един такъв бавен...
IceQueen написа:С риск да се изкажа кофти. Това, че имаш успех 5 и от горе, та даже и 6 изобщо не значи, е имаш IQ. Аз лично познавам не един и два индивида и от двете страни на обсадата, които имат успех 6.00, но са тъпи и задръстени колкото си искат. Просто учат като малоумници на изуст. От друга страна познавам също почти толкова на брой хора, пак от двете страни, който едвам изкарват за 3 и 4 и въпреки това умът им е като бръснач.
Ще ме прощаваш, маце, ама 5.37 изобщо не доказва, че имаш високо IQ, а че си в езикова и учиш, но ученето и IQ-то според мен не са чак толкова свързани.
Така, че предлагам ви да се съдите по дела, думи и действия, а не по цифри в бележника.
†Попътъ† написа:рум сервиза в хотела - сервитьорката Орнела - 5 звезди съм казва тя - айде да ти угудя - лаки бу бу лаки парачуча
THE KING OF TIME написа:Глейте баси, изгонихте MiSs SuNsHiNe за отрицателно кратко време. Ебаси женомразците сте, честно.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:THE KING OF TIME написа:Глейте баси, изгонихте MiSs SuNsHiNe за отрицателно кратко време. Ебаси женомразците сте, честно.
Коя беше тая?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?