Да махат?
- <GLaDiaToR>
- <GLaDiaToR>
Ами попринцип не е никак трудно да си изработиш предупреждение. Мен лично ми е гадно, че имам предупреждение. Ама тебе щом те кефи...Shadow' написа:Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупрежденияАз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
Ghost Rider дано да си прав. Неискам вечно да седи това предупреждение на ника ми.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
Daddy е типичен пример за това че махат<GLaDiaToR> написа:Ghost Rider дано да си прав. Неискам вечно да седи това предупреждение на ника ми.Shadow' написа:Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупрежденияАз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Недей да искаш предупреждение,може да те баннат.Ние те искаме тук,във форума.Shadow' написа:Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупрежденияАз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
Гост
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
А аз, за това, че не махат..WolfMan написа:Daddy е типичен пример за това че махат<GLaDiaToR> написа:Ghost Rider дано да си прав. Неискам вечно да седи това предупреждение на ника ми.Shadow' написа:Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупрежденияАз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
- <GLaDiaToR>
- Wile E. C.
Maй който пише интересни теми му ги махат, който се държи като гъз - не.
Ей сега гледах някакъв дето спами в общия форум и иска "Админа" да го предупреди.
Хайде да помислим малко. Какво всъщност иска този човек? Предполагам, че да му се обърне внимание. Сигурно в реалния живот е някакъв дребен сдухльо и никой не го бръсне за нищо. Но тук е герой, предизвиква баткото админ. Направо е мъж! На такива сдухълчета защо да им махат бан или предупреждения? Без тях сме по-добре.
Ей сега гледах някакъв дето спами в общия форум и иска "Админа" да го предупреди.
Хайде да помислим малко. Какво всъщност иска този човек? Предполагам, че да му се обърне внимание. Сигурно в реалния живот е някакъв дребен сдухльо и никой не го бръсне за нищо. Но тук е герой, предизвиква баткото админ. Направо е мъж! На такива сдухълчета защо да им махат бан или предупреждения? Без тях сме по-добре.
- Бижутера
- Обратна връзка:
да бе,махна ми го след 1 месецWolfMan™ написа:Daddy е типичен пример за това че махат<GLaDiaToR> написа:Ghost Rider дано да си прав. Неискам вечно да седи това предупреждение на ника ми.Shadow' написа:Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупрежденияАз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
А пък на мен като бонус вместо да ми ги махат ми ги увеличаватWh!5p3r написа:Aз на времето имах едно предупреждение щото казах на един"да не дойда у вас и да завра на баща ти к**ра в устата бе ла***р" но след 3-4 дни компа са багяса и нямах комп 2 месеца и щом се върнах и нямах предупреждение