Да махат?
- <GLaDiaToR>
- <GLaDiaToR>
Shadow' написа:Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупрежденияАз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
Ами попринцип не е никак трудно да си изработиш предупреждение. Мен лично ми е гадно, че имам предупреждение. Ама тебе щом те кефи...
Ghost Rider дано да си прав. Неискам вечно да седи това предупреждение на ника ми.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
<GLaDiaToR> написа:Shadow' написа:Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупрежденияАз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
Ghost Rider дано да си прав. Неискам вечно да седи това предупреждение на ника ми.
Daddy е типичен пример за това че махат
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Shadow' написа:Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупрежденияАз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
Недей да искаш предупреждение,може да те баннат.Ние те искаме тук,във форума.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
Гост
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
WolfMan написа:<GLaDiaToR> написа:Shadow' написа:Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупрежденияАз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
А аз, за това, че не махат..
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
- <GLaDiaToR>
- Wile E. C.
Maй който пише интересни теми му ги махат, който се държи като гъз - не.
Ей сега гледах някакъв дето спами в общия форум и иска "Админа" да го предупреди.
Хайде да помислим малко. Какво всъщност иска този човек? Предполагам, че да му се обърне внимание. Сигурно в реалния живот е някакъв дребен сдухльо и никой не го бръсне за нищо. Но тук е герой, предизвиква баткото админ. Направо е мъж! На такива сдухълчета защо да им махат бан или предупреждения? Без тях сме по-добре.
Ей сега гледах някакъв дето спами в общия форум и иска "Админа" да го предупреди.
Хайде да помислим малко. Какво всъщност иска този човек? Предполагам, че да му се обърне внимание. Сигурно в реалния живот е някакъв дребен сдухльо и никой не го бръсне за нищо. Но тук е герой, предизвиква баткото админ. Направо е мъж! На такива сдухълчета защо да им махат бан или предупреждения? Без тях сме по-добре.
- Бижутера
- Обратна връзка:
WolfMan™ написа:<GLaDiaToR> написа:Shadow' написа:Абе нямам идея как си ги изкарвате тея предупрежденияАз си права по 15-20 поста на ден, хейтвам си, дразня всички и така и не получих дори някоя лоша дума от админа. Искам си предупреждението, кефи ме как стои над аватара, като някакъв ранк е
да бе,махна ми го след 1 месец
След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
Wh!5p3r написа:Aз на времето имах едно предупреждение щото казах на един"да не дойда у вас и да завра на баща ти к**ра в устата бе ла***р" но след 3-4 дни компа са багяса и нямах комп 2 месеца и щом се върнах и нямах предупреждение
А пък на мен като бонус вместо да ми ги махат ми ги увеличават