Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2007 22:41

hk_vlady, освен сега ти да си откраднеш някое колело, което ти хареса...

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2007 22:42

<GLaDiaToR> написа:

Да,... и да дойде някой друг да напише тема за това, как са му откраднали колелото и да пита някой виждал ли го е :disbelief:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 08:14

<GLaDiaToR> написа:

Ти добре ли си след като знам, колко държа на моето и как се чуствах, за какво да крада
като мога да работя и да си купя.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 11:08

Dave написа:
Ми пич-на мене есента ми взеха телефона и отидох веднага в полицията ма те си зачешаха мадите :? така че за едно колело нищо няма да направят :( .

Как няма да си чешат мъдунките?
Нали техен човек ти го е откраднал? :lol:

ПП:Влади, дано човека да е бил закъсал за пари поне.
Не може да се направи много по въпроса за откриването му.
Някой ден ще му се връща, а ти ще бъдеш възнаграден, помни думите ми.
Всеки идиот си намира майстора.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 11:34

FYROMски Пръч написа:
Dave написа:
Ми пич-на мене есента ми взеха телефона и отидох веднага в полицията ма те си зачешаха мадите :? така че за едно колело нищо няма да направят :( .

Как няма да си чешат мъдунките?
Нали техен човек ти го е откраднал? :lol:

ПП:Влади, дано човека да е бил закъсал за пари поне.
Не може да се направи много по въпроса за откриването му.
Някой ден ще му се връща, а ти ще бъдеш възнаграден, помни думите ми.
Всеки идиот си намира майстора.

Много добро изказване, евала!
И аз това вика дано поне да е някой закъсал за пари, но пак това на оправдава действието му.
Дано да сме прави в думите си.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 11:43

Според мен ако наистина имаш връзки в полицията ще ти намерят колелото. На мен човек, който излизаше с компанията 1 година ми открадна телефона. Върнаха ми го след 8 месеца, но следователя ми каза: Ако не беше за познат, никога нямаше да се занимавам толкова време да го търся тоя телефон.!
Има си начини да ти намерят колелото, но просто трябват връзки и колкото се може по-бързо да ги задействаш.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2007 13:31

Forum написа:
hk_vlady написа:
Funeral Fog написа:
Е ... съжалявам, вече го дадох за скрап :?

Тъпо копеле си, ако те хвана си знаеш лайненце....

Бате ,ще поразпитам насам-натам имам познати в тоя квартал, а относно некъдърната част от юзърите във форума ,включваща траверса - металист ,не им обръщай внимание !

Едит:И на мен са ми крали колело - най-тъпото беше ,че ми го зеха на 10 метра от мен ,като го видях мангала не можах да му счупя зъбите .Беше ми с колелото и въртеше педалите с жилавите си цигански крака ,пичка му мръсна !

ПАТКА :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2007 00:59

Hitrusha написа:
Според мен ако наистина имаш връзки в полицията ще ти намерят колелото. На мен човек, който излизаше с компанията 1 година ми открадна телефона. Върнаха ми го след 8 месеца, но следователя ми каза: Ако не беше за познат, никога нямаше да се занимавам толкова време да го търся тоя телефон.!
Има си начини да ти намерят колелото, но просто трябват връзки и колкото се може по-бързо да ги задействаш.

Уж имам връзки на един приятел баща му е полицай дано може да съдейства нещо, май то форума
на хардуер.бг ще ми даде един пич записа на камерите. :)

Профил ICQ Skype

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2007 09:47

AcTivE написа:
†Попътъ† написа:
Да върнете колелотооо, Върнете колелотооо,Крадции, само Оптимиста е,
само Оптимиста,само той е, той е!

хахахаха попеее, князеее... :D :D :D

Влади, и моето се опитаха да открадат и то пред едно заведение в цетнъра на града o.O . Катинарчето, където е ключалката, беше резнато с ножче и е почнал типа да бърника из железата, ама явно е бил некадърник или е нямал време, защото нищо не беше направил. Оттогава колелото не си оставям на повече от 5 метра от мен...
И онова дърво да ми върне шапката!

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2007 09:59

@Влади.Обективно погледнато няма никакви шансове да ти бъде върнато колелото..Точно такъв тип колела има под път и над път и няма как щом видиш такова колело да си кажеш,че това е твоето...Просто няма как.Не се обиждай(ти си го знаеш де),но колелото е стандартно и цяла София е бъкана с такива колела и дори да видят такова полицията как ще разбере,че е твоето?Ако беше колело за 1500 лева тогава шансовете ти се увеличават,защото такива ще има в София 2-3-4 максимум и тогава найстина можеш да си го намериш.Ае споко.Светът не свършва с 1 колело.Ясно,че ти е било мило и драго,но такива са обстоятелствата...Иначе ти пожелавам успех в търсенето,ако продължиш ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2007 10:10

Застраховка?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2007 10:16

На гаранционната карта на колелото, ако япазиш трябва да има серийния номер на рамката, това е единия вариант, щом имаш връзки дай и номера щот не е 1 такова колело, ама е 1 с тоя сериен номер(логично). Мене са ми крали колелото от гаража, беха срязали с ножовка катинара. После пак некв малоумник посред бял ден беше решил да отваря катинара с ножовка, кретен, аз точно тогава се прибирах от даскало, тупаници, шутове, тупаници, шутове. Са сам с 1 ножовка напред :)
Има всякакви нелепи опити за кражба и е супер гадно като някои от тях се окажат успешни. Некъв се беше опитал да влезе в нас през балкона (на 2-рия етаж сме, на първия има решетки.), като го видя майка ми, която гладеше в момента, тръгна с ютията кам него, тоя просто скочи долу, не знам как не се преби.
Апартаментите в блока са под постоянна проверка от взломаджии (нали знаете, малко листче между вратата и касата на вратата, ако го нема начи има хора в апартамента такиа тупотии), да не говорим че в 5 часа след обяд са разбили вратата на съседите и ако не е излаяло кучето ми ония са щели да изнесат апартамента. Та ако го видиш тоя и си познаеш колелото, а ти ще го познаеш, не му налитай веднага на бой щот тва може да е човека, който го е купил от крадеца(той отде ше знае), отиваш разпитваш го (не му казваш че е твое или че са ти крали твойто), питаш от къде го е взел, ако ти каже че го е купил наскоро(гледаш да говориш учтиво и да не предизвикваш подозрение, щото никои няма да ти съдейства)Питаш от къде, ако не е от специализиран магазин, вече казваш че твойто е същото обаче е откраднато и го молиш да свериш номера на рама-та, ако се окаже твойто се споразумяваш за някви пари, се едно награда за тва че го е открил и си готов, ако не е твоето продължаваш в същия дух.
Лично аз се съмнявам да го намериш, но се надявам да го намериш. Успех.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2007 13:03

Аз вярвам, че ако си даде серийния номер на колелото и има връзки в полицията, ще му намерят колелото. В крайна сметка на полицаите им е ясно кой, какво и кога краде, не е като да не си познават крадците. Въпроса е някой наистина да се занимава с това.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2007 13:34

Hitrusha написа:
Аз вярвам, че ако си даде серийния номер на колелото и има връзки в полицията, ще му намерят колелото. В крайна сметка на полицаите им е ясно кой, какво и кога краде, не е като да не си познават крадците. Въпроса е някой наистина да се занимава с това.

Районните испектори всичко си знаят. Имаше една статия във вестник "Труд" на тая тема. В даден квартал "активните лица" са едни и същи и като съберат 3-4-ма лесно се разбиря, кой е злодеят. Аз обаче ви съветвам колата да ги мъкнете където е възможно с вас и да не ги оставяте така, щото никога не се знае.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2007 17:07

Kaiser Kar написа:
Hitrusha написа:

Районните испектори всичко си знаят. Имаше една статия във вестник "Труд" на тая тема. В даден квартал "активните лица" са едни и същи и като съберат 3-4-ма лесно се разбиря, кой е злодеят. Аз обаче ви съветвам колата да ги мъкнете където е възможно с вас и да не ги оставяте така, щото никога не се знае.

Индийд, а и другото което го доказва ,е че един път направиш ли провинение цялото управление те знае кой си и как изглеждаш, но ако не е от района, вече ще е доста по-трудно.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2007 20:42

Имам серийн номер разбира се и го записахме пред следователя, като попълвах жалбата.
Дано да се знаят лицата, но не мисля че ще си мръднат и пръста и не съм съгласен че точно от
тоя модел има много в София или тоя квартал по принцип. Трупонарезис няма разбира се застраховка, но
и да имаше не мисля че ще ми дадат нещо ако ми го бяха откраднали. Незнам само дали серийния номер не може
да бъде пренабит или изтрит, но дори и така да е пак значи е крадено със сигурност.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com