Автор |
Съобщение |
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 22:41
hk_vlady, освен сега ти да си откраднеш някое колело, което ти хареса...
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 22:42
<GLaDiaToR> написа: hk_vlady, освен сега ти да си откраднеш някое колело, което ти хареса...
Да,... и да дойде някой друг да напише тема за това, как са му откраднали колелото и да пита някой виждал ли го е
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 08:14
<GLaDiaToR> написа: hk_vlady, освен сега ти да си откраднеш някое колело, което ти хареса...
Ти добре ли си след като знам, колко държа на моето и как се чуствах, за какво да крада
като мога да работя и да си купя.
___________________________________ What Really Matters...
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 11:08
Dave написа: Ми пич-на мене есента ми взеха телефона и отидох веднага в полицията ма те си зачешаха мадите така че за едно колело нищо няма да направят .
Как няма да си чешат мъдунките?
Нали техен човек ти го е откраднал?
ПП:Влади, дано човека да е бил закъсал за пари поне.
Не може да се направи много по въпроса за откриването му.
Някой ден ще му се връща, а ти ще бъдеш възнаграден, помни думите ми.
Всеки идиот си намира майстора.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 11:34
FYROMски Пръч написа: Dave написа: Ми пич-на мене есента ми взеха телефона и отидох веднага в полицията ма те си зачешаха мадите така че за едно колело нищо няма да направят . Как няма да си чешат мъдунките? Нали техен човек ти го е откраднал? ПП:Влади, дано човека да е бил закъсал за пари поне. Не може да се направи много по въпроса за откриването му. Някой ден ще му се връща, а ти ще бъдеш възнаграден, помни думите ми. Всеки идиот си намира майстора.
Много добро изказване, евала!
И аз това вика дано поне да е някой закъсал за пари, но пак това на оправдава действието му.
Дано да сме прави в думите си.
|
|
|
|
|
Hitrusha
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 11:43
Според мен ако наистина имаш връзки в полицията ще ти намерят колелото. На мен човек, който излизаше с компанията 1 година ми открадна телефона. Върнаха ми го след 8 месеца, но следователя ми каза: Ако не беше за познат, никога нямаше да се занимавам толкова време да го търся тоя телефон.!
Има си начини да ти намерят колелото, но просто трябват връзки и колкото се може по-бързо да ги задействаш.
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 13:31
Forum написа: hk_vlady написа: Funeral Fog написа: Е ... съжалявам, вече го дадох за скрап Тъпо копеле си, ако те хвана си знаеш лайненце.... Бате ,ще поразпитам насам-натам имам познати в тоя квартал, а относно некъдърната част от юзърите във форума ,включваща траверса - металист ,не им обръщай внимание ! Едит:И на мен са ми крали колело - най-тъпото беше ,че ми го зеха на 10 метра от мен ,като го видях мангала не можах да му счупя зъбите .Беше ми с колелото и въртеше педалите с жилавите си цигански крака ,пичка му мръсна !
ПАТКА
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 00:59
Hitrusha написа: Според мен ако наистина имаш връзки в полицията ще ти намерят колелото. На мен човек, който излизаше с компанията 1 година ми открадна телефона. Върнаха ми го след 8 месеца, но следователя ми каза: Ако не беше за познат, никога нямаше да се занимавам толкова време да го търся тоя телефон.! Има си начини да ти намерят колелото, но просто трябват връзки и колкото се може по-бързо да ги задействаш.
Уж имам връзки на един приятел баща му е полицай дано може да съдейства нещо, май то форума
на хардуер.бг ще ми даде един пич записа на камерите.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 09:47
AcTivE написа: †Попътъ† написа: Да върнете колелотооо, Върнете колелотооо,Крадции, само Оптимиста е, само Оптимиста,само той е, той е! хахахаха попеее, князеее... :D :D :D Влади, и моето се опитаха да открадат и то пред едно заведение в цетнъра на града o.O . Катинарчето, където е ключалката, беше резнато с ножче и е почнал типа да бърника из железата, ама явно е бил некадърник или е нямал време, защото нищо не беше направил. Оттогава колелото не си оставям на повече от 5 метра от мен... И онова дърво да ми върне шапката!
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 09:59
@Влади.Обективно погледнато няма никакви шансове да ти бъде върнато колелото..Точно такъв тип колела има под път и над път и няма как щом видиш такова колело да си кажеш,че това е твоето...Просто няма как.Не се обиждай(ти си го знаеш де),но колелото е стандартно и цяла София е бъкана с такива колела и дори да видят такова полицията как ще разбере,че е твоето?Ако беше колело за 1500 лева тогава шансовете ти се увеличават,защото такива ще има в София 2-3-4 максимум и тогава найстина можеш да си го намериш.Ае споко.Светът не свършва с 1 колело.Ясно,че ти е било мило и драго,но такива са обстоятелствата...Иначе ти пожелавам успех в търсенето,ако продължиш
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 10:10
Застраховка?
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
Loose_Cannon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 10:16
На гаранционната карта на колелото, ако япазиш трябва да има серийния номер на рамката, това е единия вариант, щом имаш връзки дай и номера щот не е 1 такова колело, ама е 1 с тоя сериен номер(логично). Мене са ми крали колелото от гаража, беха срязали с ножовка катинара. После пак некв малоумник посред бял ден беше решил да отваря катинара с ножовка, кретен, аз точно тогава се прибирах от даскало, тупаници, шутове, тупаници, шутове. Са сам с 1 ножовка напред
Има всякакви нелепи опити за кражба и е супер гадно като някои от тях се окажат успешни. Некъв се беше опитал да влезе в нас през балкона (на 2-рия етаж сме, на първия има решетки.), като го видя майка ми, която гладеше в момента, тръгна с ютията кам него, тоя просто скочи долу, не знам как не се преби.
Апартаментите в блока са под постоянна проверка от взломаджии (нали знаете, малко листче между вратата и касата на вратата, ако го нема начи има хора в апартамента такиа тупотии), да не говорим че в 5 часа след обяд са разбили вратата на съседите и ако не е излаяло кучето ми ония са щели да изнесат апартамента. Та ако го видиш тоя и си познаеш колелото, а ти ще го познаеш, не му налитай веднага на бой щот тва може да е човека, който го е купил от крадеца(той отде ше знае), отиваш разпитваш го (не му казваш че е твое или че са ти крали твойто), питаш от къде го е взел, ако ти каже че го е купил наскоро(гледаш да говориш учтиво и да не предизвикваш подозрение, щото никои няма да ти съдейства)Питаш от къде, ако не е от специализиран магазин, вече казваш че твойто е същото обаче е откраднато и го молиш да свериш номера на рама-та, ако се окаже твойто се споразумяваш за някви пари, се едно награда за тва че го е открил и си готов, ако не е твоето продължаваш в същия дух.
Лично аз се съмнявам да го намериш, но се надявам да го намериш. Успех.
|
|
|
|
|
Hitrusha
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 13:03
Аз вярвам, че ако си даде серийния номер на колелото и има връзки в полицията, ще му намерят колелото. В крайна сметка на полицаите им е ясно кой, какво и кога краде, не е като да не си познават крадците. Въпроса е някой наистина да се занимава с това.
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
|
Kaiser Kar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 13:34
Hitrusha написа: Аз вярвам, че ако си даде серийния номер на колелото и има връзки в полицията, ще му намерят колелото. В крайна сметка на полицаите им е ясно кой, какво и кога краде, не е като да не си познават крадците. Въпроса е някой наистина да се занимава с това.
Районните испектори всичко си знаят. Имаше една статия във вестник "Труд" на тая тема. В даден квартал "активните лица" са едни и същи и като съберат 3-4-ма лесно се разбиря, кой е злодеят. Аз обаче ви съветвам колата да ги мъкнете където е възможно с вас и да не ги оставяте така, щото никога не се знае.
___________________________________ Приятел
|
|
|
|
|
Loose_Cannon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 17:07
Kaiser Kar написа: Hitrusha написа: Аз вярвам, че ако си даде серийния номер на колелото и има връзки в полицията, ще му намерят колелото. В крайна сметка на полицаите им е ясно кой, какво и кога краде, не е като да не си познават крадците. Въпроса е някой наистина да се занимава с това. Районните испектори всичко си знаят. Имаше една статия във вестник "Труд" на тая тема. В даден квартал "активните лица" са едни и същи и като съберат 3-4-ма лесно се разбиря, кой е злодеят. Аз обаче ви съветвам колата да ги мъкнете където е възможно с вас и да не ги оставяте така, щото никога не се знае.
Индийд, а и другото което го доказва ,е че един път направиш ли провинение цялото управление те знае кой си и как изглеждаш, но ако не е от района, вече ще е доста по-трудно.
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 20:42
Имам серийн номер разбира се и го записахме пред следователя, като попълвах жалбата.
Дано да се знаят лицата, но не мисля че ще си мръднат и пръста и не съм съгласен че точно от
тоя модел има много в София или тоя квартал по принцип. Трупонарезис няма разбира се застраховка, но
и да имаше не мисля че ще ми дадат нещо ако ми го бяха откраднали. Незнам само дали серийния номер не може
да бъде пренабит или изтрит, но дори и така да е пак значи е крадено със сигурност.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|