Автор |
Съобщение |
Нефертити
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=1675.jpg) |
|
|
Заглавие: Напишете 10 факта за себе си...Рандом фактс :Р Публикувано на: 13 Юни 2007 22:42
... То си пише какво трябва да праите
ето ги мойте:
1. Казвам се Боряна
2. Горда съм, че съм българка
3. Имам 6 морски свинчета, 5 са в офиса на баща ми за забавление на клиентите, а 6тото е вкъщи и се казва Пънки, защото козината му рошава...
4. I'm addicted to music...
5. уча в МГ Русе
6. Понякога пиша разни неща... имам 3 дипломи по литература и 2ра награда на един литературен конкурс... аз съм единствения участник в историята на литературниа конкурс на моята възраст, който пелечи награда, всички други са поне с по 2 години по-големи..
7. Пиша статии за "obshtestvo.net"
8. Обичам конете, обмислям да си направя татус с еднорог..
9.Зодия Близнаци съм
10. Искам да направя околосветско пътешествие някой ден..
___________________________________ Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow.. It's watever when you don't know yourself! MyDeviantArt
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 22:47
Нефертити написа: 10. Оби4ам Пламен + искам да направя околосветско пътешествие някой ден..
Ее трябваше да го оставиш това,що си промени поста ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Определено съм убеден,че целият форум изгаря от желание да разбере за чувствата ти към енигматичния Пламен...
Значи тази тема е за мерене на пишки и фукане. Добрем,аз съм скромничък,само ще гледам отстрани и ще хейтвам тоя-оня ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Disturbеd7470
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7470.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 22:50
1. Крата ми смърдят на копеле.
2. Сере ми се, та две не видим.
3. Спи ми се.
4. Ядох одеве.
5. Пръднах.
6. Смърдят ми краката.
7. 7 е яко тъпо число.
8. Отворих джама.
9. Диша се.
10. Пърдя по тоя случай.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gastly
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4044_1240584519.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 22:54
1.Страх ме е от буболечки...
2.Страх ме е от кучета...
3.Страх ме е от котки...
4.Страх ме е от жена ми...
5.Страх ме е да не загубя някой от приятелите си...
6.Имам шкембенце...
7.Страх ме е да не стане още по-голямо...
8.Страх ме е да споря с майка ми...
9.Не ме е страх да скоча с бънджи/парашут/парапланер/фриифол...
10.Голям страхливец съм...
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 22:57
Зельо написа: Gastly написа: 1.Страх ме е от буболечки...
2.Страх ме е от кучета...
3.Страх ме е от котки...
4.Страх ме е от жена ми...
5.Страх ме е да не загубя някой от приятелите си...
6.Имам шкембенце...
7.Страх ме е да не стане още по-голямо...
8.Страх ме е да споря с майка ми...
9.Не ме е страх да скоча с бънджи/парашут/парапланер/фриифол...
10.СлушаХ чалга...(страх ме е да си го признавам понякога) 1. София Буш ![bumsen :bumsem:](./images/smilies/bumsen.gif)
По-скоро Буш - България ![bumsen :bumsem:](./images/smilies/bumsen.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Нефертити
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 22:57
rollside написа: Нефертити написа: 10. Оби4ам Пламен + искам да направя околосветско пътешествие някой ден.. Ее трябваше да го оставиш това,що си промени поста ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Определено съм убеден,че целият форум изгаря от желание да разбере за чувствата ти към енигматичния Пламен... Значи тази тема е за мерене на пишки и фукане. Добрем,аз съм скромничък,само ще гледам отстрани и ще хейтвам тоя-оня ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Да явно е така...
Интересно как помниш какво съм писала преди ммм... година? Даже аз не си спомням ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Както и да е, честно казано, по- важното е, че си спомняш за мен, дори и с лошо... Все пак човек неможе да се хареса на всички пък и не трябва... ху керс?
Като нямаш какво да напишеш за себе си, то е ясно, че само ще хейтваш ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow.. It's watever when you don't know yourself! MyDeviantArt
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
shub niggurat
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9590_1414247835.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 23:01
сеги че ти изпростеем у темата :Ф
1. Я сом Кире , по документи - КИРИЛ ШИБРЕВ
2. мразим цигани, турци, евреи и паразитни малцинства
3. от Драгоман сом ( оно си пише да го еба )
4. у поделението ми измислиа прекоро Гръчата оти фанах едни глисти и за нула време се преплатих
5. наскоро лежах у затворо за побой над еврейска сган
6. работил съм у бкс-то у Мездра, ама ме уволниа, че пиех на работа
7. подозирам един от форумо за агент на МОСАД , ама он ако е толко смел да доде се покаже, алооо
88. епа зиг ой , хейлз , \o , 14
9. не се лигавим
10. тва десетото че си го запазим, ако некой иска да ми прати лично сообщенее да му го споделим ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 23:04
Нефертити написа: rollside написа: Нефертити написа: 10. Оби4ам Пламен + искам да направя околосветско пътешествие някой ден.. Ее трябваше да го оставиш това,що си промени поста ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Определено съм убеден,че целият форум изгаря от желание да разбере за чувствата ти към енигматичния Пламен... Значи тази тема е за мерене на пишки и фукане. Добрем,аз съм скромничък,само ще гледам отстрани и ще хейтвам тоя-оня ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Да явно е така... Интересно как помниш какво съм писала преди ммм... година? Даже аз не си спомням ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Както и да е, честно казано, по- важното е, че си спомняш за мен, дори и с лошо... Все пак човек неможе да се хареса на всички пък и не трябва... ху керс? Като нямаш какво да напишеш за себе си, то е ясно, че само ще хейтваш ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Интересно,къде видя да споменавам нещо за писанията ти преди година ? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Нефертити
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 23:07
rollside написа: Интересно,къде видя да споменавам нещо за писанията ти преди година ? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Каза реал лайф дуде
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
shub niggurat
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 23:08
Нефертити написа: rollside написа: Интересно,къде видя да споменавам нещо за писанията ти преди година ? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Каза реал лайф дуде
моме, неадекватна си
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Shady
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8949_1213061765.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 23:09
1. В момента слушам The Avalanches-Frontier Psychiatrist
2. Адски много и се кефя
3. Ацки много!
4. Съквам на Кънтара, но пък в Уаркрафта съм л337
5. Трудно ми е да измисля 10 факта за себе си... явно съм скучен човек
6. Чета точка 5 и... тъжно ми е... моля извинете ме, отивам да се самоубия
7. ОМГ чета условие 6 и разбирам... че съм ЕМО!!!!!1
8. Но пък емовците са интересни хора... рядко са типични представители на хомосапиенс... конфликт между условия 5 и 7... critical error, please reboot
9. (ужасно дразнещата мелодия за логин в Уиндоуса)
10. Вече написах мойте 10 умнизма и мога да си хейтвам наволя. Ией!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 23:11
Предлагам брак на Нефертити . Ко ш каеш ? А ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 23:12
Кире_Гръчата написа: Нефертити написа: rollside написа: Интересно,къде видя да споменавам нещо за писанията ти преди година ? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Каза реал лайф дуде моме, неадекватна си
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Нефертити
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 23:16
rollside написа: Кире_Гръчата написа: Нефертити написа: rollside написа: Интересно,къде видя да споменавам нещо за писанията ти преди година ? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Каза реал лайф дуде моме, неадекватна си ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
така е на една кола съм ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
shub niggurat
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 23:17
Нефертити написа: rollside написа: Кире_Гръчата написа: Нефертити написа: rollside написа: Интересно,къде видя да споменавам нещо за писанията ти преди година ? ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Каза реал лайф дуде моме, неадекватна си ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) така е на една кола съм ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
е ако ти караш, глей се не бастисаш, оти че требе ти правим Р.И.П.Ъ. тема ..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Нефертити
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 23:19
Зельо написа: Предлагам брак на Нефертити . Ко ш каеш ? А ?
Не
Взета съм вече ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 23:20
Ти губиш ... ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Нефертити
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2007 23:23
Зельо написа: Ти губиш ... ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Нали знаеш, че човек , когато не знае какво губи, не му пука... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kardinala
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/BlazeBoard/4.gif) |
В момента играе: шах
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 05:44
A Стига бе, не бях влизал с тоя ник от 100 години! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Дори не знаех, че го пазят! ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Много яко! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )) Баси кефа!
Ем то Нефертитито ме знае мен! Ся съм приключенец в Аляска! ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) )) ...баси кефа - да си вляза с ника ми от 100 години...
Да пиша ли 10 неща за себе си? Актуални или не?
Ае ша напиша нещо!
1. В Аляска съм, в Аляска съм...
2. Студент съм в СУ и уча Социални дейности
3. Имам куче - чисто бяла болонка - няма такъв хубавец и се казва Мечо! (Аз го кръстих така)
4. Имам 3 комикса, които съм рисувал собственоръчно и единия дори го обработих специално на Paint Shop Pro и ся чакам само някой да го разпечата - много добър комикс наистина - средновековен е... Адския кеф - действието се развива в Средновековна България...
5. Изпуснах си самолета от Минеаполис за Анкъридж
6. Изпуснах го, защото ме глобиха 300$ за нелегален внос на салам (баси и адската история, дори ми дадоха касова бележка за 300$ дето им дадох)
7. Останах сам на летището в Минаполис без пари, без часовник, без телефон да звънна на когото и да е и се вкарах в голям филм.
8. Летях 7 часа допълнително!
9. Като пристигнах ми бяха загубили чантите, а тъпата овца на летището дет ми бара из саковете ми зела папката със сички документи и ги навряла в единия от саковете вместо в ръчния ми багаж... Зех да се притеснявам
10. Цялата тайфа, те междудругото не знаеха какво е станало с мен на летището в Минеаполис, бяха зели информация какви съм ги надробил и бяха окупирали изходите на летището в Анкъридж като са разбрали кога пътувам и ме чакаха цяла нощ там. Е това са приятели (запознах се с тях 5 дена преди да тръгна от София, защото се оказа, че ще работим тук като едни и същи)
___________________________________ жената е гладно, децата и той
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vermic
|
![Аватар](http://skandalno.net/wp-content/uploads/2012/05/Glassy_Swastika.jpg) |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2007 08:01
^
Е сега какво стана с багажя?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|