A Стига бе, не бях влизал с тоя ник от 100 години!

Дори не знаех, че го пазят!

Много яко!

)) Баси кефа!
Ем то Нефертитито ме знае мен! Ся съм приключенец в Аляска!

)) ...баси кефа - да си вляза с ника ми от 100 години...
Да пиша ли 10 неща за себе си? Актуални или не?

Ае ша напиша нещо!
1. В Аляска съм, в Аляска съм...
2. Студент съм в СУ и уча Социални дейности
3. Имам куче - чисто бяла болонка - няма такъв хубавец и се казва Мечо! (Аз го кръстих така)
4. Имам 3 комикса, които съм рисувал собственоръчно и единия дори го обработих специално на Paint Shop Pro и ся чакам само някой да го разпечата - много добър комикс наистина - средновековен е... Адския кеф - действието се развива в Средновековна България...
5. Изпуснах си самолета от Минеаполис за Анкъридж
6. Изпуснах го, защото ме глобиха 300$ за нелегален внос на салам (баси и адската история, дори ми дадоха касова бележка за 300$ дето им дадох)
7. Останах сам на летището в Минаполис без пари, без часовник, без телефон да звънна на когото и да е и се вкарах в голям филм.
8. Летях 7 часа допълнително!
9. Като пристигнах ми бяха загубили чантите, а тъпата овца на летището дет ми бара из саковете ми зела папката със сички документи и ги навряла в единия от саковете вместо в ръчния ми багаж... Зех да се притеснявам
10. Цялата тайфа, те междудругото не знаеха какво е станало с мен на летището в Минеаполис, бяха зели информация какви съм ги надробил и бяха окупирали изходите на летището в Анкъридж като са разбрали кога пътувам и ме чакаха цяла нощ там. Е това са приятели (запознах се с тях 5 дена преди да тръгна от София, защото се оказа, че ще работим тук като едни и същи)