Брой 01.06.2007
-
Гост
Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна! Сори ПС Маниа, но ми паднахте в очите.
Друго, което ми направи впечетление е оформлението на списанието. За него ви правя евала! Прилича си на западно издание.
Друго, което ми направи впечетление е оформлението на списанието. За него ви правя евала! Прилича си на западно издание.
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Anonymous написа:Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна! Сори ПС Маниа, но ми паднахте в очите.
И защо все още може да се пише като гост?!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- Wile E. C.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Тук признавам съм леко озадачен. Редизайнът, който одобряваш (мерси) е от половин година. Вече една година, обаче, PC Mania излиза с изцяло лъскави страници, гланц, бланц, всичко е как си требеAnonymous написа:Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна! Сори ПС Маниа, но ми паднахте в очите.
И за в бъдеще ще е така.
Join the tastiest club on the planet Spam.com
Не знам за вас,но мене плакатите много ме изкефиха.Веднага си сложих на стенатата назгула!!!
(тоя плакат на SC много червен бе
-нер се връзва с обстановката(пък и не съм ГОЛЯМ фен на играта
))
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Petar написа:Тук признавам съм леко озадачен. Редизайнът, който одобряваш (мерси) е от половин година. Вече една година, обаче, PC Mania излиза с изцяло лъскави страници, гланц, бланц, всичко е как си требеAnonymous написа:Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна! Сори ПС Маниа, но ми паднахте в очите.
Друго, което ми направи впечетление е оформлението на списанието. За него ви правя евала! Прилича си на западно издание.![]()
И за в бъдеще ще е така.
За страниците имах предвид вместо 80гр гланц, 100 грама мат. Ем ще сложи малко в обема :-Р
А списанието не съм го взимал от.... броя с KOTOR2
Taytay.
Taytay.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
n00badmin's minion написа:@Indiana, помна преди време някаква игрица беше строполена от челото и в списанието излезе някакво обяснение, че се е гласувало за нея с бот или от един и същ адрес, не помня точно. Може и сега това да е случаяИначе СТАЛКЕРА е добра игрица, ама толкова съквам на нея, че се отказах да я играя
Taytay.
Taytay.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Обаче тогава поне е имало обяснение за разлика от сега. Все още чакам някой мод или админа да отговори.admin's minion написа:@Indiana, помна преди време някаква игрица беше строполена от челото и в списанието излезе някакво обяснение, че се е гласувало за нея с бот или от един и същ адрес, не помня точно. Може и сега това да е случаяИначе СТАЛКЕРА е добра игрица, ама толкова съквам на нея, че се отказах да я играя
- <GLaDiaToR>
За юни месец броя е супер. Плаката е мн готин тоя път.
Имам един въпрос. Защо В класацията на топ 10 освен S.T.A.L.K.E.R., липсва и C&C3.
Относно страниците. Списанието до сега винаги е било със супер хартия, гланцирано, абе всичко както си му е реда. Най-новия брой обаче е с няква гадна хартия. Пак е гланцирана, но е няква нагръчкана, абе същата както на списание National Geografic. Дано новия брой да е с обичайната готина хартия.
Имам един въпрос. Защо В класацията на топ 10 освен S.T.A.L.K.E.R., липсва и C&C3.
Относно страниците. Списанието до сега винаги е било със супер хартия, гланцирано, абе всичко както си му е реда. Най-новия брой обаче е с няква гадна хартия. Пак е гланцирана, но е няква нагръчкана, абе същата както на списание National Geografic. Дано новия брой да е с обичайната готина хартия.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

-
Der Meister
- Обратна връзка:
И тя ли липсва бе? Не съм забелязал, но щом и тя липсва значи положението е сериозно и чакам отговор.<GLaDiaToR> написа:За юни месец броя е супер. Плаката е мн готин тоя път.
- <GLaDiaToR>
Ами до последно C&C беше на 4-то място след SC, но в списанието никва я няма, заедно със Сталкера. Друг път поне има обяснение защо примерно някоя игра е по-надолу или, че е имало маниполации, а сега нищо не споменаха...Indiana Jones™ написа:И тя ли липсва бе? Не съм забелязал, но щом и тя липсва значи положението е сериозно и чакам отговор.<GLaDiaToR> написа:За юни месец броя е супер. Плаката е мн готин тоя път.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

изтървали сме всичко.