Брой 01.06.2007

Идеи за сайта и списанието
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

А сега си признайте-колко ревюта сте правили с пиратски копия на игрите?!!?!?

И да не съм видял НИКОЛКО за отговор, вие гадни лъжци, вие!
Гост

Мнение от Гост »

Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна! Сори ПС Маниа, но ми паднахте в очите.

Друго, което ми направи впечетление е оформлението на списанието. За него ви правя евала! Прилича си на западно издание.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Anonymous написа:Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна! Сори ПС Маниа, но ми паднахте в очите.

Друго, което ми направи впечетление е оформлението на списанието. За него ви правя евала! Прилича си на западно издание.

И защо все още може да се пише като гост?!
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Wile E. C.

Мнение от Wile E. C. »

Anonymous написа:Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна!
Да си виждал последния брой? Всичко е с яко гланцирана хартия.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Eeeee и мене ме има.В рубриката "Писма" първото посмо принадлежи на моя милост! :D :D :D Малко тъпичко ама...
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Някой ще ми обясни ли защо S.T.A.L.K.E.R. я няма в класацията при положение, че беше на второ място след WoW?
Аватар
WolfMan™

Мнение от WolfMan™ »

Indiana Jones™ написа:Някой ще ми обясни ли защо S.T.A.L.K.E.R. я няма в класацията при положение, че беше на второ място след WoW?
Бързо са я изместили затова :lol: :oops:
Are you ready...
Тo take one step..
Out to the wild...
To be a wild wolf..
Then, follow me..
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

WolfMan™ написа:
Indiana Jones™ написа:Някой ще ми обясни ли защо S.T.A.L.K.E.R. я няма в класацията при положение, че беше на второ място след WoW?
Бързо са я изместили затова :lol: :oops:
Как ще са я изместили като точно преди да излезе броя беше на второ място?
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

След като PCM стана български представител на GW очаквах специална тема в всеки брой относно играта, но кой ще ти се наема да прави :P
Кирилица goes Jason
Изображение
Petar

Мнение от Petar »

Anonymous написа:Само един въпрос. Единствен. Защо по дяволите хартията е наебана толкова грубо ?!!! По добре сложете 68 страници как си требе, с гланц, бланц и др такиа екстри, и 16 жълтти, вместо 84 лайна! Сори ПС Маниа, но ми паднахте в очите.

Тук признавам съм леко озадачен. Редизайнът, който одобряваш (мерси) е от половин година. Вече една година, обаче, PC Mania излиза с изцяло лъскави страници, гланц, бланц, всичко е как си требе :shock:
И за в бъдеще ще е така.
Join the tastiest club on the planet Spam.com
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Не знам за вас,но мене плакатите много ме изкефиха.Веднага си сложих на стенатата назгула!!! :D :D (тоя плакат на SC много червен бе :? :? -нер се връзва с обстановката(пък и не съм ГОЛЯМ фен на играта :wink: :wink: ))
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Petar написа:

Тук признавам съм леко озадачен. Редизайнът, който одобряваш (мерси) е от половин година. Вече една година, обаче, PC Mania излиза с изцяло лъскави страници, гланц, бланц, всичко е как си требе :shock:
И за в бъдеще ще е така.

За страниците имах предвид вместо 80гр гланц, 100 грама мат. Ем ще сложи малко в обема :-Р
А списанието не съм го взимал от.... броя с KOTOR2
Taytay.
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Още чакам да ми бъде отговорено. Тогава Сталкера беше на второ място, а сега сигурно ще е на десето, защото вече не е чак толкова актуален. Не е честно.
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

@Indiana, помна преди време някаква игрица беше строполена от челото и в списанието излезе някакво обяснение, че се е гласувало за нея с бот или от един и същ адрес, не помня точно. Може и сега това да е случая :roll: Иначе СТАЛКЕРА е добра игрица, ама толкова съквам на нея, че се отказах да я играя :oops:
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

admin's minion написа:@Indiana, помна преди време някаква игрица беше строполена от челото и в списанието излезе някакво обяснение, че се е гласувало за нея с бот или от един и същ адрес, не помня точно. Може и сега това да е случая :roll: Иначе СТАЛКЕРА е добра игрица, ама толкова съквам на нея, че се отказах да я играя :oops:
n00b :D
Taytay.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Аз тая игра не я играя, щото ме е страх :oops:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

admin's minion написа:@Indiana, помна преди време някаква игрица беше строполена от челото и в списанието излезе някакво обяснение, че се е гласувало за нея с бот или от един и същ адрес, не помня точно. Може и сега това да е случая :roll: Иначе СТАЛКЕРА е добра игрица, ама толкова съквам на нея, че се отказах да я играя :oops:
Обаче тогава поне е имало обяснение за разлика от сега. Все още чакам някой мод или админа да отговори.
Аватар
<GLaDiaToR>

Мнение от <GLaDiaToR> »

За юни месец броя е супер. Плаката е мн готин тоя път.

Имам един въпрос. Защо В класацията на топ 10 освен S.T.A.L.K.E.R., липсва и C&C3.

Относно страниците. Списанието до сега винаги е било със супер хартия, гланцирано, абе всичко както си му е реда. Най-новия брой обаче е с няква гадна хартия. Пак е гланцирана, но е няква нагръчкана, абе същата както на списание National Geografic. Дано новия брой да е с обичайната готина хартия.
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

<GLaDiaToR> написа:За юни месец броя е супер. Плаката е мн готин тоя път.

Имам един въпрос. Защо В класацията на топ 10 освен S.T.A.L.K.E.R., липсва и C&C3.

Относно страниците. Списанието до сега винаги е било със супер хартия, гланцирано, абе всичко както си му е реда. Най-новия брой обаче е с няква гадна хартия. Пак е гланцирана, но е няква нагръчкана, абе същата както на списание National Geografic. Дано новия брой да е с обичайната готина хартия.
И тя ли липсва бе? Не съм забелязал, но щом и тя липсва значи положението е сериозно и чакам отговор.
Аватар
<GLaDiaToR>

Мнение от <GLaDiaToR> »

Indiana Jones™ написа:
<GLaDiaToR> написа:За юни месец броя е супер. Плаката е мн готин тоя път.

И тя ли липсва бе? Не съм забелязал, но щом и тя липсва значи положението е сериозно и чакам отговор.
Ами до последно C&C беше на 4-то място след SC, но в списанието никва я няма, заедно със Сталкера. Друг път поне има обяснение защо примерно някоя игра е по-надолу или, че е имало маниполации, а сега нищо не споменаха...
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
Публикувай отговор