Абе пич...как по музика 3 бе?!?!Rudeb0x.c0re написа:Алгебра-3![]()
Геометрия-4![]()
БЕЛ-4/5
Англисйки-6
Музика-3
Физическо-6
Изобр .изк-5
Все пак съм подготвителна година![]()
Годишни оценки
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
И аз миналата година имах 3. Тва е ебати тъпия предмет. В момента учим френски композитори... Ебал съм ги.Master Chief написа:Абе пич...как по музика 3 бе?!?!Rudeb0x.c0re написа:Алгебра-3![]()
Геометрия-4![]()
БЕЛ-4/5
Англисйки-6
Музика-3
Физическо-6
Изобр .изк-5
Инак аз ше завърша с около 5, даже 5 и нещо, най-вероятно. 9 клас съм.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Развратен еApocalypsе написа:Какво му е?The Chameleon написа:Откакто те помня си вреш муцуната там, където не ти е работа. Да го разкараш този аватар, че ще се сберем 'гневна тълпа' .Apocalypsе написа:В смисъл?
мадаDisturbеd написа:Инак аз ше завърша с около 5, даже 5 и нещо, най-вероятно. 9 клас съм.
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Блалахахах,тая наща по Музика е неква извратена.Вика ми ще учите по 3-4 часа по Музика,щото имате само веднъж в сецмицата.А на мен не ми се събират 3-4 часа учене за цялата седмица в нас..Disturbеd написа:И аз миналата година имах 3. Тва е ебати тъпия предмет. В момента учим френски композитори... Ебал съм ги.Master Chief написа:Абе пич...как по музика 3 бе?!?!Rudeb0x.c0re написа:Алгебра-3![]()
Геометрия-4![]()
БЕЛ-4/5
Англисйки-6
Музика-3
Физическо-6
Изобр .изк-5
Инак аз ше завърша с около 5, даже 5 и нещо, най-вероятно. 9 клас съм.
Некфи композитори ше уча...ебал съм ги и идиотчетата.Не ме интересуват.
Виж миналата година имахме некфи уроци за електронната музика,ама учихме за некъф сакат българин...
Музиката е шит.Като предмет в училище де.
Поздрав:
2984. Timo Maas - [First Day CDM #05] First Day__buick project vocal remix
|
|
| 
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
Абе едно е да учиш Бетовен, Моцарт, Щраус... Там учих с кеф, беше ми интересно.Rudeb0x.c0re написа:Блалахахах,тая наща по Музика е неква извратена.Вика ми ще учите по 3-4 часа по Музика,щото имате само веднъж в сецмицата.А на мен не ми се събират 3-4 часа учене за цялата седмица в нас..![]()
Некфи композитори ше уча...ебал съм ги и идиотчетата.Не ме интересуват.
Виж миналата година имахме некфи уроци за електронната музика,ама учихме за некъф сакат българин...
Музиката е шит.Като предмет в училище де.![]()
Поздрав:
2984. Timo Maas - [First Day CDM #05] First Day__buick project vocal remix
Ама да уча френски романтици, дето не съм ги чувал през живота си... Тва вече е гавра. В момента учим история на джаза де, това вече е доста интересно. Както и по изобразително учим френски художници от ренесанса... дека ми дреме на гъзО за тях. Ама спасението е едно - Храниките на Амбър под чина
П.П. На тея по музика й пуснах 2836. Pantera - [Reinventing The Steel #10] I'll Cast A Shadow
В началото викаше "тва е много яко" след 2-рата минута изключи уредбата и каза да си го слушам сам :Р Хич я няма
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Като прочетох по-горния диспут на тема оценки по музика, ще кажа само: даскалката ми Полифония Стайнова в 8 и 9 клас ни пишеше автоматично 6 на целия клас, ама вече съм 10 клас и не се учи музика...
а беше интересно, ще призная.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
- † iMMortality †
От твоя клас ли е Гарбис ПилибосянNhaz'Ul написа:Като прочетох по-горния диспут на тема оценки по музика, ще кажа само: даскалката ми Полифония Стайнова в 8 и 9 клас ни пишеше автоматично 6 на целия клас, ама вече съм 10 клас и не се учи музика...а беше интересно, ще призная.
† Harbinger of Death †
- angelvr911
- ---
- Обратна връзка:
Rudebox, при Латинова ли си бе, братлее 
Аз.. ем нямам идея честно казано, ама горе-долу..
АЕ - 5
НЕ - първия срок имам три, сега една или две двойки, шест и четири и чакам още една 6.. сигурно три ше ми остави кучката й мръсна..
БЕЛ - 6 сигурно
МАТ - 5
Биология - 4 първи срок, две двойки сега..
Химия - май три ше вържа..
Нататък не е интересно..
Аз.. ем нямам идея честно казано, ама горе-долу..
АЕ - 5
НЕ - първия срок имам три, сега една или две двойки, шест и четири и чакам още една 6.. сигурно три ше ми остави кучката й мръсна..
БЕЛ - 6 сигурно
МАТ - 5
Биология - 4 първи срок, две двойки сега..
Химия - май три ше вържа..
Нататък не е интересно..
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ако НЕ е немски език то и аз съм в подобно положение. Първия срок имам 3, а сигурно и втория ще имам 3. Мислех си, че в цяла България няма по-гадна даскалка по немски от моята, но като гледам какви оценки имаш явно има поне толкова гадна. А и е рускиня да и се не види и понягока не и разбирам какво говори. Средния успех на групата е 3.15.мини руло написа:НЕ - първия срок имам три, сега една или две двойки, шест и четири и чакам още една 6.. сигурно три ше ми остави кучката й мръсна..
И аз така. Първия срок имах 4, но втория имам две тройки и сигурно ще имам 3 за годината. Добре, че догодина няма да имам химия.мини руло написа:Химия - май три ше вържа..
При Златкова ли си бе, Джоунс?Indiana Jones™ написа:Ако НЕ е немски език то и аз съм в подобно положение. Първия срок имам 3, а сигурно и втория ще имам 3. Мислех си, че в цяла България няма по-гадна даскалка по немски от моята, но като гледам какви оценки имаш явно има поне толкова гадна. А и е рускиня да и се не види и понягока не и разбирам какво говори. Средния успех на групата е 3.15.мини руло написа:НЕ - първия срок имам три, сега една или две двойки, шест и четири и чакам още една 6.. сигурно три ше ми остави кучката й мръсна..И аз така. Първия срок имах 4, но втория имам две тройки и сигурно ще имам 3 за годината. Добре, че догодина няма да имам химия.мини руло написа:Химия - май три ше вържа..
Руска мъдрост
Руска мъдрост
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Да, друга рускиня няма.Nhaz'Ul написа:При Златкова ли си бе, Джоунс?Indiana Jones™ написа:Ако НЕ е немски език то и аз съм в подобно положение. Първия срок имам 3, а сигурно и втория ще имам 3. Мислех си, че в цяла България няма по-гадна даскалка по немски от моята, но като гледам какви оценки имаш явно има поне толкова гадна. А и е рускиня да и се не види и понягока не и разбирам какво говори. Средния успех на групата е 3.15.мини руло написа:НЕ - първия срок имам три, сега една или две двойки, шест и четири и чакам още една 6.. сигурно три ше ми остави кучката й мръсна..И аз така. Първия срок имах 4, но втория имам две тройки и сигурно ще имам 3 за годината. Добре, че догодина няма да имам химия.мини руло написа:Химия - май три ше вържа..
Хм, на мен ми пише шестичките... ама по руски. Да, да ти се преподава немски с русском акцентом не е особено добре. Ама по-хубаво, отколкото да ти е Иззет Есад...
Това... същество е най-ужасният учител на света, засенчва даже Коня!
Руска мъдрост
Руска мъдрост