Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 07:29
Rudeb0x.c0re написа: Алгебра-3 Геометрия-4 БЕЛ-4/5 Англисйки-6 Музика-3 Физическо-6 Изобр .изк-5 Все пак съм подготвителна година
Абе пич...как по музика 3 бе?!?!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 07:36
Master Chief написа: Rudeb0x.c0re написа: Алгебра-3 Геометрия-4 БЕЛ-4/5 Англисйки-6 Музика-3 Физическо-6 Изобр .изк-5 Все пак съм подготвителна година Абе пич...как по музика 3 бе?!?!
Да и аз това се чудя
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 08:10
Master Chief написа: Rudeb0x.c0re написа: Алгебра-3 Геометрия-4 БЕЛ-4/5 Англисйки-6 Музика-3 Физическо-6 Изобр .изк-5 Все пак съм подготвителна година Абе пич...как по музика 3 бе?!?!
И аз миналата година имах 3. Тва е ебати тъпия предмет. В момента учим френски композитори... Ебал съм ги.
Инак аз ше завърша с около 5, даже 5 и нещо, най-вероятно. 9 клас съм.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 10:13
Apocalypsе написа: The Chameleon написа: Apocalypsе написа: В смисъл? Откакто те помня си вреш муцуната там, където не ти е работа. Да го разкараш този аватар, че ще се сберем 'гневна тълпа' . Какво му е? Развратен е Disturbеd написа: Инак аз ше завърша с около 5, даже 5 и нещо, най-вероятно. 9 клас съм. мада
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 10:29
Disturbеd написа: Master Chief написа: Rudeb0x.c0re написа: Алгебра-3 Геометрия-4 БЕЛ-4/5 Англисйки-6 Музика-3 Физическо-6 Изобр .изк-5 Все пак съм подготвителна година Абе пич...как по музика 3 бе?!?! И аз миналата година имах 3. Тва е ебати тъпия предмет. В момента учим френски композитори... Ебал съм ги. Инак аз ше завърша с около 5, даже 5 и нещо, най-вероятно. 9 клас съм.
Блалахахах,тая наща по Музика е неква извратена.Вика ми ще учите по 3-4 часа по Музика,щото имате само веднъж в сецмицата.А на мен не ми се събират 3-4 часа учене за цялата седмица в нас..
Некфи композитори ше уча...ебал съм ги и идиотчетата.Не ме интересуват.
Виж миналата година имахме некфи уроци за електронната музика,ама учихме за некъф сакат българин...
Музиката е шит.Като предмет в училище де.
Поздрав:
2984. Timo Maas - [First Day CDM #05] First Day__buick project vocal remix
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 10:39
При нас такива простотии нямаше!Учителката никога не ни е карала да учим нещо.Само пишехме от време на време,а тя по принцип ти пише 6.Ехххх ама сега 10 клас е баси тъпото!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 10:49
Rudeb0x.c0re написа: Блалахахах,тая наща по Музика е неква извратена.Вика ми ще учите по 3-4 часа по Музика,щото имате само веднъж в сецмицата.А на мен не ми се събират 3-4 часа учене за цялата седмица в нас.. Некфи композитори ше уча...ебал съм ги и идиотчетата.Не ме интересуват. Виж миналата година имахме некфи уроци за електронната музика,ама учихме за некъф сакат българин... Музиката е шит.Като предмет в училище де. Поздрав: 2984. Timo Maas - [First Day CDM #05] First Day__buick project vocal remix
Абе едно е да учиш Бетовен, Моцарт, Щраус... Там учих с кеф, беше ми интересно.
Ама да уча френски романтици, дето не съм ги чувал през живота си... Тва вече е гавра. В момента учим история на джаза де, това вече е доста интересно. Както и по изобразително учим френски художници от ренесанса... дека ми дреме на гъзО за тях. Ама спасението е едно - Храниките на Амбър под чина
П.П. На тея по музика й пуснах 2836. Pantera - [Reinventing The Steel #10] I'll Cast A Shadow
В началото викаше "тва е много яко" след 2-рата минута изключи уредбата и каза да си го слушам сам :Р Хич я няма А любимата й песен като я чуя и направо ми се обръща стомаха с рошавото навънка... In The House Of Bonjo май се казваше, ужасна е... И много я кефи да я пуска почти всеки час... FFS !!!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 10:50
Алгебра-6
Геометрия-6
БЕЛ-6
Английски-6
История-6
Музика-6
Изобразително-2
До тук оценките ми горе долу такива.Не знам обаче с колко ще завърша Пък и тва не са всички предмети.
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 11:03
Като прочетох по-горния диспут на тема оценки по музика, ще кажа само: даскалката ми Полифония Стайнова в 8 и 9 клас ни пишеше автоматично 6 на целия клас, ама вече съм 10 клас и не се учи музика... а беше интересно, ще призная.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 12:18
Nhaz'Ul написа: Като прочетох по-горния диспут на тема оценки по музика, ще кажа само: даскалката ми Полифония Стайнова в 8 и 9 клас ни пишеше автоматично 6 на целия клас, ама вече съм 10 клас и не се учи музика... а беше интересно, ще призная.
От твоя клас ли е Гарбис Пилибосян
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
angelvr911
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 12:43
Аз съм около 4 и 50. 9 клас.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 13:15
Apocalypsе написа: ...Ся ме е страх ...
Ебати, помислих си, че си се видял в огледалото
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 13:19
Ас сам оши в детцската градина и тук ниамаме уценки?
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 13:46
БЕЛ-6
Геометрия-6
Алгебра-6
Музика-5
Биология-5
Физическо-5 (срам ме е като си представите че тренирам баскетбол от 5 години )
Изобр-6
Физика-6
Химия-6
Английски-6
Руски-6
География-6
История-6
Труд и техника-6
П.ПСедми клас съм
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 13:50
Rudebox, при Латинова ли си бе, братлее
Аз.. ем нямам идея честно казано, ама горе-долу..
АЕ - 5
НЕ - първия срок имам три, сега една или две двойки, шест и четири и чакам още една 6.. сигурно три ше ми остави кучката й мръсна..
БЕЛ - 6 сигурно
МАТ - 5
Биология - 4 първи срок, две двойки сега..
Химия - май три ше вържа..
Нататък не е интересно..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 18:30
мини руло написа: НЕ - първия срок имам три, сега една или две двойки, шест и четири и чакам още една 6.. сигурно три ше ми остави кучката й мръсна..
Ако НЕ е немски език то и аз съм в подобно положение. Първия срок имам 3, а сигурно и втория ще имам 3. Мислех си, че в цяла България няма по-гадна даскалка по немски от моята, но като гледам какви оценки имаш явно има поне толкова гадна. А и е рускиня да и се не види и понягока не и разбирам какво говори. Средния успех на групата е 3.15. мини руло написа: Химия - май три ше вържа..
И аз така. Първия срок имах 4, но втория имам две тройки и сигурно ще имам 3 за годината. Добре, че догодина няма да имам химия.
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 19:00
Indiana Jones™ написа: мини руло написа: НЕ - първия срок имам три, сега една или две двойки, шест и четири и чакам още една 6.. сигурно три ше ми остави кучката й мръсна..
Ако НЕ е немски език то и аз съм в подобно положение. Първия срок имам 3, а сигурно и втория ще имам 3. Мислех си, че в цяла България няма по-гадна даскалка по немски от моята, но като гледам какви оценки имаш явно има поне толкова гадна. А и е рускиня да и се не види и понягока не и разбирам какво говори. Средния успех на групата е 3.15. мини руло написа: Химия - май три ше вържа..
И аз така. Първия срок имах 4, но втория имам две тройки и сигурно ще имам 3 за годината. Добре, че догодина няма да имам химия.
При Златкова ли си бе, Джоунс?
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 19:03
Nhaz'Ul написа: Indiana Jones™ написа: мини руло написа: НЕ - първия срок имам три, сега една или две двойки, шест и четири и чакам още една 6.. сигурно три ше ми остави кучката й мръсна..
И аз така. Първия срок имах 4, но втория имам две тройки и сигурно ще имам 3 за годината. Добре, че догодина няма да имам химия. При Златкова ли си бе, Джоунс?
Да, друга рускиня няма.
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2007 19:08
Хм, на мен ми пише шестичките... ама по руски. Да, да ти се преподава немски с русском акцентом не е особено добре. Ама по-хубаво, отколкото да ти е Иззет Есад... Това... същество е най-ужасният учител на света, засенчва даже Коня!
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|