Каквото и да се пише, "от доброто старо време" по-добро няма (говоря за форумното минало). Алминаторе, дреме ми на космите по краката дали ще се оправиш. Въпроса е че дразниш. Вземи излез и дишай малко... Guild Wars ли ти е живота мамка му? Ако е така, по-добре умри, поне вашите да плащат една идея по-малко сметки. Какво сте се зарибили, 28 часа в денонощието да играете и да висите пред компютъра. Все пак живота не е "от училище вкъщи, после в кенефа, и айде Guild Wars и малко спам по форумите". Сега гледам плъг-инчето на лисицата за прогнозата, и гледам...
Еми кажете ми драги, с какво Guild Wars е по-добра от едно освежаващо купуване на баничка и айрянец в това хубаво време... Ясно, всеки си има начин на живот, ама висенето пред компа определено не е най-доброто прекарване на "младините". Като гледам всеки следващ набор става все по-прост и по-малоумен... а разликите уж са "само няколко годинки". Преди поне с малкото простотия, ставаше и дискусия... преди поне простотията беше на ниво... Какво? Без идеи ли останахте вече? И аз точно като Nocturno всеки ден почвам да пиша поне по 10 поста, и точно като сложа точката, вместо "изпращане" натискам хиксчето горе... сам не знам защо така става вече. Ясно, и на вън цари малоумие и простащина, ама вместо тук хубаво да си правим кефа, то става един същински парламент, със всичките му лайна и т.н.
То аджеба, ако имаше опция "регистрация само ако си над 12", форума сигурно щеше да си пустее, с десетина - двайсет потребителя, ама поне щеше да става някакво общуване. То тука всяка 0,13-та тема - градска тоалетна... вони, стопанисва се от цигани, а вие даже не си бършете задниците!
Алминаторе, хич не се възгордявай "че аз съм бил пуснал тема". Въобще не ми дреме за тебе. Няма да ми дреме и ако пукнеш. Разбираш ли го това? Едва ли въобще на някой тук му пука дори имаш ли пишка, и колко е голяма (ама спокойно, малък си още, ще порасне, стига да не блъскаш много много). Темата е за цялата простотия мамка му. Просто ми омръзна от цялата малоумщина. Като ще сте идиоти, бъдете идиоти от класа! Като ще се правите на умни (и ще пишете с италик, или пък с цветен шрифт (да не си помислите че визирам Тил Линдерман)), поне го правете една идея по-оригинално. Стига малоумщина.
Навън има и друг живот. Guild Wars едва ли ще ви бутне нагоре. Едва ли ще стане нещо от вас, само с висене по форуми, по Guild Wars и WoW сървъри... живнете малко, стига компютърен живот. Само това е лекарството. МАЛКО ПОВЕЧЕ ЖИВОТ!