Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 21:37
Остете момчето , бря , секи минава през тая фаза .. Просто при него леко се е удължила .
За предучилищна говоря , и все пак предполагам >пича< получава душевен оргазъм (без да знае кво е тва) при вида на тема , направена специално за него .. Щото както ви е известно , точно тва е целил :Ь . И дори да си мисли , че в действителност не е толкова тъп , че да направи подобни теми ако се държи сериозно , самия факт , че го мисли го прави по-тъп , отколкото мисли , че би могъл да бъде.
Въпрос на шанс.
Ужас , ебало си е майката , вече няма кой да се хейтне в тоя форум .. налазили некви мукоподобни , ама те дори нямат стил ве .. характерни идиотчета , баси тъпото . Декстърчо , детето-чудо-идиот , вече си мисли , че в форума сички го уважават , шот си е сменил ника и пише постове с запетайки. Апокалипс , този форумен гуру , който натрупа толко слава , че почти застигна Муки и той вече е решил , че е нещо значително , зашото бройката му постове е четрицифрено , а и не се намират вече пазачисвестниюзъри , които да му направят забележка и да го вкарат в правилния път.
Дори Зубро се е отказал да прави агитации , подкрепени с безброй сложни думички и линкове , просто щот сигурно е забелязал , че ше мине некое друго десетилетие докато използващите форумчето в момента имат право на глас.
:Д /енд нюс флаш
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 21:43
Code of Living написа: Декстърчо , детето-чудо-идиот , вече си мисли , че в форума сички го уважават , шот си е сменил ника и пише постове с запетайки.
Сори брат,ама на тебе май наистина ти е лошо.То като си немаш друга работа остава да оплюеш некой без причина и точно заради това което говорехме(избиване на комплекси...).Ако си толкова гъзар и "не"-идиот,мисля че не би се занимавал с това.Комплексите са сериозно нещо.Можеш да отидеш да ги избиваш в предучилищната.Там ще ти се радват и възхищават.
Не впечатляваш никой.Не е интересно това държание вече.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 21:46
Code of Living написа: Декстърчо , детето-чудо-идиот , вече си мисли , че в форума сички го уважават , шот си е сменил ника и пише постове с запетайки. Апокалипс , този форумен гуру , който натрупа толко слава , че почти застигна Муки и той вече е решил , че е нещо значително , зашото бройката му постове е четрицифрено , а и не се намират вече пазачисвестниюзъри , които да му направят забележка и да го вкарат в правилния път. [...] Code of Living написа: вече няма кой да се хейтне в тоя форум
За първи път си противоречиш.
ех майка му да еба и тъпи кавички... вече секи ми втори пост е едитнат.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 21:48
Nocturno написа: Code of Living написа: Декстърчо , детето-чудо-идиот , вече си мисли , че в форума сички го уважават , шот си е сменил ника и пише постове с запетайки. Апокалипс , този форумен гуру , който натрупа толко слава , че почти застигна Муки и той вече е решил , че е нещо значително , зашото бройката му постове е четрицифрено , а и не се намират вече пазачисвестниюзъри , които да му направят забележка и да го вкарат в правилния път. [...] Code of Living написа: вече няма кой да се хейтне в тоя форум За първи път си противоречиш. ех майка му да еба и тъпи кавички... вече секи ми втори пост е едитнат.
Едно е хейт , друго е гадната реалност (=.
Кажи дали не е така , дори ти вече не пишеш във форума , освен ако не стане дума за нещо металарско .. просто къде да пишеш ?
Тихо , декси.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 21:56
Eми не, не пиша, започвам всеки ден поне 5 поста и ги заебавам, защото знам, че няма никакъв смисъл да приказвам празни приказки. Започнах поне три пъти днес да пиша в темата на Алминатора и се отказах. Защото каквото и да кажа, ще бъде пометено от неговата гордост, породена от факта, че той е успял да направи тема, от която самият той е останал доволен. Друг е въпросът, че в темата е писал доста простотии и си е извадил разни глупави и блатни умозаключения, от чиито основи ако започне да си води живота, ще настане поредната деградация на тия набори, дето са над мене... Какво да кажа, след като тия юзъри, дето казват нещо свястно, също не пишат ? Половината тая година ще станат студенти и ще имат време да пишат тука, колкото да боядисват дискове с цветни маркери...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 22:03
Съвсем вярно , това значи ли обаче , че сегашните активни юзъри (а.к.а. алминатори , дексове некви лидери и т.н.) няма да се поосъзнаят .. досега винаги е ставало така , лека полека започват да пишат по-адекватни мнения , с някъв определен смисъл , не колкото да видят как ще реагира другия . Въпроса е , че ми се струва , че тоя път периода на осъзнаване или е закъснял или е несъществуващ .. Преди някъде към 600-700тното си мнение един средностатистически нууб започваше да пише по доста различен начин , гледайки правопис и смисъл на поста си , сега хора с по 2к поста пишат пълни глупости , праат се на интересни с всеки един пост и въобще не могат да заформят нормална дискусия , с изказване на гледни точки . Тежко (=
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Re: Винъги глейти ут по-дубрата странъ! (анти алминаторска т Публикувано на: 10 Май 2007 22:11
*Ghost Master написа: Alwats look at the bright side of the life!Тия са луди просто - premierleague.comенд соу он... Само като чета на гусин Алминатора "пичовските" теми, си мисля... а бе, дай да гледам от по-добрата страна на животеца, че можеше по-зле да е... например ника ми да е "Алминатора"... и да се подигравам на децата от Африка поздрав Manowar - Today is a good day to dieП.п. Станах ли пич и аз? Все пак пуснах малоумна тема, сега трябва вече да съм официално пич Мнали...?
Гилд Варс ми идва в повече тия дни
Дори не помня кога съм пуснал тая втората тема
Баси къв съм прост.Не бе сигурен съм че тая втората тема не съм я пускал аз!Или не помня?ГВ ми влияе зле.Гоуст Мастър прав си аз съм адски тъп!Ше глеам да се опрая и докато играя ГВ няма да пиша тука
П.П.Аз съм опростял адски тия дни.Честно.Адски тъп съм.Нещо става в мен.Май съм влюбен
П.П.П.Мерси,че пусна тема.Показваш,че ти пука.Всъщност не ми пука дали ти пука но е приятно да знаеш,че са пуснали тема за теб,в която ти показват грешките.Въобще не знам какво ми става.Не съм чел постовете,но тези които са против мен-съгласен съм с тях.
П.П.П.П.Гоуст Мастър-мерси.Безкрайно съм ти благодарен,че ми помогна да се осъзная.Честно да си призная тия дни хич ме нямаше.Ще се опитам да се поправя-заради вас.Спирам да пиша,докато не врътна ГВ или не тръгна да пиша смислен пост.Малко в стил Никсън звучи,но е факт.
П.П.П.П.П.Реконект,може и да да съм зверски тъп ама тебе не мога да те бия,приятелю.
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 22:12
Старите юзъри престават да пишат или просто пишат ужасно рядко, а новите, които се регват, са набор 91-92-93 (па ако не и 94...) и са толкова заблудени, че ... ти го каза, дискусиите отсъстват напълно, а смислени постове са обикновено или с едно изречение или с една дума (изречение).
Това, че някои са написали 2000 поста нито ги прави регнати през 2002 или 2003 година, нито пък ги прави с 2-3 години по-големи (не само физически). В момента сигурно пишат 50 човека, дето просто гледат да напишат нещо, ей тъй, за писането. Епа пишете си... ама се замислете като седите толкова пред тия компове дали акъла ще ви дойде у главите като пишете "сууупер " или пък "lol rofl omg fckn rlz" или като се опитвате да вложите некъв смисъл в това, което пишете.
Алминатора написа: Ще се опитам да се поправя-заради вас.
Пробвай да се поправиш не заради друг, а заради себе си.
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 05:13
офф той форума може да е за ентертейнмънт"""" ма като видя тема "умрях" или "оживях" или "заключих се в кенефа", почвам да се чудя как се е стигнало дотука. Чувствам се длъжен да кажа, че... Не сте ми интересни вече... Май видях всичко... И все пак... Изненадайте ме...
Това място не може да се "оправи". Поне в момента няма такова животно дето да може да накара другите животни да чуят него. Кой има време за това? Влизаме тука и четем сеир или неразбираем tech-talk, който приемаме като сеир.
Сеирджийството - ми в него няма нищо лошо, даже си е добро защото винаги се намира някой като апокалипс да обобщи духа на темата - а именно " Аз съм по-добър от лицето Х, защото той е спамер". В момента потребителите от всички краища на мрежата получават духовен оргазъм защото "има тема за тоя", тоест "той е по-зле от нас". А коментирания човек "знае че това не е така" и "не му пука" но вътрешно се чувства задоволен, че някой му е обърнал внимание. На останалите подсъзнателно им се иска да са на негово място.
От тази тема смисълът (ако има някакъв) е чисто отрицателен - на "спамерите" им се иска да са на негово място, адресатът изпада в самозаблуда а някакви форумни чикиджии пишат постове по една страница за "доброто старо време". Точно като мен...
п.с. Ето ви флейм. Отговорете и се изкефете. Ако сте прочели това преди всичко останало, значи сами сте си развалили удоволствието.
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 09:55
Скука. Алиминатора е яко тъп. Отивам да си сипя кафе.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 09:57
Каквото и да се пише, "от доброто старо време" по-добро няма (говоря за форумното минало). Алминаторе, дреме ми на космите по краката дали ще се оправиш. Въпроса е че дразниш. Вземи излез и дишай малко... Guild Wars ли ти е живота мамка му? Ако е така, по-добре умри, поне вашите да плащат една идея по-малко сметки. Какво сте се зарибили, 28 часа в денонощието да играете и да висите пред компютъра. Все пак живота не е "от училище вкъщи, после в кенефа, и айде Guild Wars и малко спам по форумите". Сега гледам плъг-инчето на лисицата за прогнозата, и гледам...
Еми кажете ми драги, с какво Guild Wars е по-добра от едно освежаващо купуване на баничка и айрянец в това хубаво време... Ясно, всеки си има начин на живот, ама висенето пред компа определено не е най-доброто прекарване на "младините". Като гледам всеки следващ набор става все по-прост и по-малоумен... а разликите уж са "само няколко годинки". Преди поне с малкото простотия, ставаше и дискусия... преди поне простотията беше на ниво... Какво? Без идеи ли останахте вече? И аз точно като Nocturno всеки ден почвам да пиша поне по 10 поста, и точно като сложа точката, вместо "изпращане" натискам хиксчето горе... сам не знам защо така става вече. Ясно, и на вън цари малоумие и простащина, ама вместо тук хубаво да си правим кефа, то става един същински парламент, със всичките му лайна и т.н.
То аджеба, ако имаше опция "регистрация само ако си над 12", форума сигурно щеше да си пустее, с десетина - двайсет потребителя, ама поне щеше да става някакво общуване. То тука всяка 0,13-та тема - градска тоалетна... вони, стопанисва се от цигани, а вие даже не си бършете задниците!
Алминаторе, хич не се възгордявай "че аз съм бил пуснал тема". Въобще не ми дреме за тебе. Няма да ми дреме и ако пукнеш. Разбираш ли го това? Едва ли въобще на някой тук му пука дори имаш ли пишка, и колко е голяма (ама спокойно, малък си още, ще порасне, стига да не блъскаш много много). Темата е за цялата простотия мамка му. Просто ми омръзна от цялата малоумщина. Като ще сте идиоти, бъдете идиоти от класа! Като ще се правите на умни (и ще пишете с италик, или пък с цветен шрифт (да не си помислите че визирам Тил Линдерман)), поне го правете една идея по-оригинално. Стига малоумщина.
Навън има и друг живот. Guild Wars едва ли ще ви бутне нагоре. Едва ли ще стане нещо от вас, само с висене по форуми, по Guild Wars и WoW сървъри... живнете малко, стига компютърен живот. Само това е лекарството. МАЛКО ПОВЕЧЕ ЖИВОТ!
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 10:08
Събота и неделя 25 градуса и слънце? Пффф, от сега усещам бирата с цаца и двойката на класното о математика :Р Damn :Р
3313. Scooter - [Wicked #02] I'm Raving
\o/
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 10:12
BTV написа: И през следващите дни ще остане сухо и много топло, в някои райони се очакват температури и до 33 градуса ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 10:40
Утре ша са размажем просто на тва прифектно врйеменце
поздрав с: The Explosion-Here I Am
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 11:34
Nocturno написа: ...а новите, които се регват, са набор 91-92-93 (па ако не и 94...) и са толкова заблудени, че ...
'91 rlz
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Re: Винъги глейти ут по-дубрата странъ! (анти алминаторска т Публикувано на: 11 Май 2007 13:29
Алминатора написа:
може и да да съм зверски тъп ама тебе не мога да те бия,приятелю.
Еми тогава отивай да се тренираш , за да станеш още по-тъп(ако е възможно)
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 18:06
Изобщо не си прави труда да го разбираш бе. Баааахти загорялото и гордо поколение дееба...
Обидата ако е към теб, кво - ще обидиш и ти, тъй ли ? А ако е към Алминатора, кво - отново ще обидиш (Алминатора). Много си прост, да те еба.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 18:46
Те са НИКСЪНМАНИАЦИ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 19:49
Apocalypsе написа: Nocturno написа: Изобщо не си прави труда да го разбираш бе. Баааахти загорялото и гордо поколение дееба... Обидата ако е към теб, кво - ще обидиш и ти, тъй ли ? А ако е към Алминатора, кво - отново ще обидиш (Алминатора). Много си прост, да те еба. Да съм казал нещо? Баи кви телепати се навъдиха напоследък
Да , каза.
Как да го разбираш , от което следва , че искаш да знаеш за да напраиш следващ пост с неква малоумщина - едно от двете неща , които спомена Нокти.
Ма ти верно си надут .. заеби хипер тъпо парче , червейте за птици се имат вече . До преди два месеца некъв току-що регнат флуудър , а са фана бонуса от некъде и почна атракцията . От цистерна ли ти преливат самочуствие не фащам..
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 19:50
ех дейба смотаняците ви...
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|