Автор |
Съобщение |
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Апр 2007 23:16
Siedun написа: Pileto написа: Siedun написа: alphavarg написа: Pileto написа: alphavarg написа: Pileto написа: Norgahd написа: Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго. Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне... Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-два не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спреш Ми ще видим. По принцип не се зарибявам д отакава степен по която и да е игра, а ако стане...Ще сложа няк'ва джаджа със селф-дистръкшан на стола до пс-то. После с опърлен задник:) Хммм ,аз играя от около половин година и трябва да ти кажа ,че играта е СУПЕР зарибяваща.Просто е уникална...Оригиналния сървър си няма връзка с пиратките просто...Но все пак ти препоръчвам да не си я взимаш.Както казах ,прекалено е зарибяваща и ще набуташ прекалено много пари за 1 игра (въпреки че си заслужава на 100% ). П.П. Има ли някой ,който играе на Burning Blade ili Emeriss?Имах lvl60 rogue на Emeriss ма го продадох Колко пари го продаде?
смених го всъщност за празен акунт с TBC обаче. са го платих акаунта и за 5 дни вече иам 24lvl Priest...въпреки, че бавно го дигам тоя Поп, пак става...
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Апр 2007 19:42
BTW има някакъв много странен бъг с мейджа. Когато се качиш на летящ маунт и му дадеш дуел (примерно) и той ти пусне фрост нова -> полиморф и фростболт (и през цялото време помпаш спейс) можеш да си летиш съвсем нормално без маунт (все едно плуваш). Това ми го направиха в награнд (не става от първия път!) и след това право в Elemental Plateu и почвам като бомбандировач
П.П. Може и скрийншот да сложа, ако не ме домързи
П.П. х2 Не ме домързя:
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Апр 2007 11:13
Тука искам аз да питам нещо.
Срещам голямо затруднение с развитието на талантите на Паладин.Десет пъти правя рес и нищо не мога да направя.
Ако може някой да обясни или да ми даде някакъв гайд на какво да го развивам ще бъде супер
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Апр 2007 13:04
GrubbyHouseDude™ написа: Тука искам аз да питам нещо. Срещам голямо затруднение с развитието на талантите на Паладин.Десет пъти правя рес и нищо не мога да направя. Ако може някой да обясни или да ми даде някакъв гайд на какво да го развивам ще бъде супер http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 3005031351 еми ето един примерен билд който спретнах току що.Може и да не е много верен,тъй като никога не съм играл паладин,но така някакси трябва да изглежда ако качваш в момента
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 08:26
Някой знае ли добро място за farm на gold в Outland?
Говоря за 70 lvl rogue с целия Grand Marshal сет.
Да може да се фарм-ва соло.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 08:33
Lonely ArchAngel написа: Някой знае ли добро място за farm на gold в Outland? Говоря за 70 lvl rogue с целия Grand Marshal сет. Да може да се фарм-ва соло. Прави куестове...най-мн голд дават, от един куест като правиш средно 10г....пък и мобовете, който биеш в повечето случаи докато правиш куеста, също пускат нещо и така...
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 08:39
Ех вие си играете оригинален ЛОЛ а ние тук не можем да си мечтаем за него
|
|
|
|
|
Demonic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 11:44
Vermic-Комунист написа: Ех вие си играете оригинален ЛОЛ а ние тук не можем да си мечтаем за него
Юр джъст джелъс!
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 12:37
Някой може ли да линкне добро оръжие за елементал шаман на 64 лвл.
Линк за героя в арморито Цък
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2007 19:55
Искам някой да каже добър пиратски сървър и да пише на ЛС плс
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 13:30
Бих искал да знам колко пари е таксата там за един месец и за два
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 16:35
Аз си купувам картички за по 2 месеца на цена 52лв.
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 16:59
Ама на техно маркет има ли ги
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 17:08
А може ли да ми кажете как стоят нещата с героите можеш ли да имаш герои от хорда и от алаенс в един акаунт
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 17:18
Ignatio Mobius написа: А може ли да ми кажете как стоят нещата с героите можеш ли да имаш герои от хорда и от алаенс в един акаунт
Не.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 17:25
NeO_Zealot написа: Ignatio Mobius написа: А може ли да ми кажете как стоят нещата с героите можеш ли да имаш герои от хорда и от алаенс в един акаунт Не.
Ок а има ли бъгове лаг щото ми казаха че имало
|
|
|
|
|
Shamancho
|
|
В момента играе: LoL
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 17:38
Цитат: А може ли да ми кажете как стоят нещата с героите можеш ли да имаш герои от хорда и от алаенс в един акаунт
До можеш ако си на Normal реалм иначе в ПвВ и останалите не можеш
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 18:06
Ами аз нямам никакъв лаг.Мисля ,че Близърд доста добре си поддържат сървърите.А колкото до картичките-можеш да ги намериш във всеки магазин за игри,магазините за компютри,Техномаркет,Технополис и Метро предполагам.
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 18:22
a132 написа: Цитат: А може ли да ми кажете как стоят нещата с героите можеш ли да имаш герои от хорда и от алаенс в един акаунт
До можеш ако си на Normal реалм иначе в ПвВ и останалите не можеш
А каква е разликата
Питам защото смятам да си купувам лол
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 19:29
Normal realm - разликата е в Player vs player мелето в нормалните не можеш просто така да нападнеш някой от другата фракция. Зоните се делят на три групи - Horde, Alliance и Contested. В Contested можеш да нападнеш някой само ако той си е пуснал pvp mode-a ( става с /pvp ). Има там подробности но в общи линии е това. Ако си Horde и си в Alliance зона(каква е зоната пише над картата), всеки от алианса може да те напада и обратно но ти НЕ можеш да нападнеш пръв. Ако си Horde в Horde-зона и там има някой от алианса, ако не го нападаш той не може дори да те одраска. Ако го нападнеш - вече си почва самото пвп. Нормал риълмите са основно ако имаш намерение да висиш по инстанции(след TBC и като съсипаха масата инстанции не знам как стоят нещата). Ако искаш пвп има Battlegrounds / Arena.
PVP Realm - кой където го хванеш си е твой поне за мен там е задължително да съм с някакъв пвп билд на талантите щото иначе ще ми скъсат задника. Някой по близз форумите много на място сравни тези риълм-и с дивия запад не е особено забавно да не можеш да си минеш куеста щот има няколко алианс-а на същото място а ти си от ордата...И пак го има това че в Алианс-зона не можеш да нападаш ally-та ако си Horde и обратно.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|