Siedun написа:Pileto написа:Siedun написа:alphavarg написа:Pileto написа:alphavarg написа:Pileto написа:Абе незнам...аз на пиратки не съм играл, започнах преди 4 месеца направо на оригиналката и кво да ти кажа...нема отлепяне...Norgahd написа:Я някой, който играе на оригиналния, да напрви кратка и смислена равносметка за играта като цяло. Понеже бях доста зарибен, и ми омръзнаха прайвит сървърите, лятото мисля да закупя оригинална. Две години щъках по кийт-ове и всясакви подобни, докота преди 4-5 месеца не махнах WoW-a. Та струва ли си да си давам финансите за WoW, или да си купя GW, или нещо друго.Иначе като цяло, игарата е много зарибяваща, направо уникално...седиш по цял ден, дигаш лвл ако не си 60/70 и чакаш се по-хубави и по-хубави итеми и тн...няма край
Благодаря и на двамата. Остава да поизчакам месец-два
не виж сега, ще те посъветвам, ако можеш да не почваш, не почвай...щото после няма да можеш да спреш
Ми ще видим. По принцип не се зарибявам д отакава степен по която и да е игра, а ако стане...Ще сложа няк'ва джаджа със селф-дистръкшан на стола до пс-то. После с опърлен задник:)
Хммм ,аз играя от около половин година и трябва да ти кажа ,че играта е СУПЕР зарибяваща.Просто е уникална...Оригиналния сървър си няма връзка с пиратките просто...Но все пак ти препоръчвам да не си я взимаш.Както казах ,прекалено е зарибяваща и ще набуташ прекалено много пари за 1 игра (въпреки че си заслужава на 100%).
П.П. Има ли някой ,който играе на Burning Blade ili Emeriss?
Имах lvl60 rogue на Emeriss ма го продадох
Колко пари го продаде?
смених го всъщност за празен акунт с TBC обаче. са го платих акаунта и за 5 дни вече иам 24lvl Priest...въпреки, че бавно го дигам тоя Поп, пак става...

|
|
|