Пича по - добре да не участва в турнира.Просто лагва страшно много и дразни адски много. През цялото време имаше зверското насичане. Ако го нямаше това резултата щеше да е двуцифрен в моя полза на нула. Незнам дали да си играя и другия мач с него ако е така.Няма такава мъка !!! Чакам го 30 мин да си избере отбор и да си направи тактиката!!
Иска да свалям хамачи са, но няма да го направа.Тука се играе с Реал ИП !!
Аз кво съм виновен че лагва само ми кажи??? Предложих ти да играем с хамачи защото никога не съм имал проблеми когато съм играл с него, ти си първия човек въобще с който играя и има такова зверско сечене... с хамачи нямам такива проблеми. И откъде го измисли тва за двуцифрения резултат нз, се едно сеченето не ми пречи на мене, да не говорим че получих червен картон в 5-тата минута...
Пича по - добре да не участва в турнира.Просто лагва страшно много и дразни адски много. През цялото време имаше зверското насичане. Ако го нямаше това резултата щеше да е двуцифрен в моя полза на нула. Незнам дали да си играя и другия мач с него ако е така.Няма такава мъка !!! Чакам го 30 мин да си избере отбор и да си направи тактиката!!
Иска да свалям хамачи са, но няма да го направа.Тука се играе с Реал ИП !!
Аз кво съм виновен че лагва само ми кажи??? Предложих ти да играем с хамачи защото никога не съм имал проблеми когато съм играл с него, ти си първия човек въобще с който играя и има такова зверско сечене... с хамачи нямам такива проблеми. И откъде го измисли тва за двуцифрения резултат нз, се едно сеченето не ми пречи на мене, да не говорим че получих червен картон в 5-тата минута...
виновен си че лагва може би щото ти е бавен нета нз ..може просто връзката ви да е била лоша,можеше като жидите че е така и да отложите мача за др път..
Потвьрждавам.А иначе станаха интересни мачове,по 1 победа разменихме,доста положения истьрвахме,дано другия мач сьм по-добре(а кво говора аз ,следв.ми мачове са с фаворита иморталити , кво ше прая не знам )
Успех на Stream по нататьк.
Бижутера написа:®SnOoPy™-Бижутера 8-0
това е след първия мач.
какво да кажа,класен играч.....
Така е той е луд
Странно , ма аз съм по-лудия май....
Snoopy 0:7 Jackass
FORZ MAGGICO MILAN !
Еми той ми вика луд по друг повод ма нема значение
Пък и мач с мач не си прилича нали видя много ми беше важно да бия 2-я мач щото са ми трябва 1 победа и се класирам Glory Glory Man UNITED
Finally Juny ends... По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Кой е отбора на Танаси , и кой е заместника на Чорбара ?!
за отбора му не знам,но за заместника на чорбара е uefomana от предния тур...
айде пичовете дето имат паса нема ли малко да обновят групите
Ти друга работа нямаш ли си освен да хокаш ъпдейтарите?Когато някой от Крисан,Марин,Феликс или аз решим тогава ще има ъпдейт.Нито ни е първи турнир ,нито последен(надявам се) и не смятам ,че трябва постоянно да има намеци и тем подобни затова да пишем всеки резултат 5 мин след като е изигран някой друбой.
Забележката не се отнася само за тебе ,а към всички ,които са изразявали подобни мнения!Разбирам темата да не е барана от 10 дена ,а то са минали едва 2 такива!
Аз заминавам на село в понеделник вечерта ще играем с мойте хора предполагам че стифлър ще бъде тогава на линия щото винаги е офлайн с халоу се разбрахме той не ми отговори после за тва за понеделник извинявайте за неудобството
Кой е отбора на Танаси , и кой е заместника на Чорбара ?!
за отбора му не знам,но за заместника на чорбара е uefomana от предния тур...
Ти друга работа нямаш ли си освен да хокаш ъпдейтарите?Когато някой от Крисан,Марин,Феликс или аз решим тогава ще има ъпдейт.Нито ни е първи турнир ,нито последен(надявам се) и не смятам ,че трябва постоянно да има намеци и тем подобни затова да пишем всеки резултат 5 мин след като е изигран някой друбой.
Забележката не се отнася само за тебе ,а към всички ,които са изразявали подобни мнения!Разбирам темата да не е барана от 10 дена ,а то са минали едва 2 такива!
Аз бих искал да кажа че той не хока ,просто пита не го е направил с такова намерение ,аз се познавам с него и знам ,че не е настоявал ,просто е попитал.Не го приемайте като заяждане, просто изразявам лично мнение. А иначе видях 4е сте ме вклу4или , за което ви благодаря.
После аз съм бил луд Братле догодина искам Левски-Ман Юнайтед в една група и да си взема от всички автографчета
Btw няма ли да има некви обновявания в групите
®SnOoPy™ написа:
crazysasho написа: