Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2007 21:31
gonzo-9 написа: Бижутера написа: ®SnOoPy™-Бижутера 8-0 това е след първия мач. какво да кажа,класен играч..... Така е той е луд
Странно , ма аз съм по-лудия май....
Snoopy 0:7 Jackass
FORZ MAGGICO MILAN !
|
|
|
|
|
StReAmM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2007 21:44
Stream - Levski 5-4
Levski - Stream 7-6
кво да ви кажа,интересни мачове направихме,пожелавам му успех
___________________________________ skype: live_4ever
|
|
|
|
|
Барса
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2007 21:47
Alan_Smith написа: Barsa [Argentina] 5 - 7 Alan_Smith [Manchester United]
Пича по - добре да не участва в турнира.Просто лагва страшно много и дразни адски много. През цялото време имаше зверското насичане. Ако го нямаше това резултата щеше да е двуцифрен в моя полза на нула. Незнам дали да си играя и другия мач с него ако е така.Няма такава мъка !!! Чакам го 30 мин да си избере отбор и да си направи тактиката!!
Иска да свалям хамачи са, но няма да го направа.Тука се играе с Реал ИП !!
Аз кво съм виновен че лагва само ми кажи??? Предложих ти да играем с хамачи защото никога не съм имал проблеми когато съм играл с него, ти си първия човек въобще с който играя и има такова зверско сечене... с хамачи нямам такива проблеми. И откъде го измисли тва за двуцифрения резултат нз, се едно сеченето не ми пречи на мене, да не говорим че получих червен картон в 5-тата минута...
___________________________________ VISCA EL BARCA!
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2007 21:52
Ами ние с Барса направихме няколко приятелски мача днес и нямаше никакъв лаг... Дано оправите проблема
|
|
|
|
|
Gandalf, the white
|
|
|
|
Myxata(Chelsea) - the master(Chelsea) 11:5
the master(Chelsea) - Myxata(Chelsea) 3:7
Myxata(Chelsea) - Gonzo(England) 0:6
Gonzo(England) - Myxata(Chelsea) 7:3
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
StReAmM
|
|
|
|
Барса написа: Alan_Smith написа: Barsa [Argentina] 5 - 7 Alan_Smith [Manchester United]
Пича по - добре да не участва в турнира.Просто лагва страшно много и дразни адски много. През цялото време имаше зверското насичане. Ако го нямаше това резултата щеше да е двуцифрен в моя полза на нула. Незнам дали да си играя и другия мач с него ако е така.Няма такава мъка !!! Чакам го 30 мин да си избере отбор и да си направи тактиката!!
Иска да свалям хамачи са, но няма да го направа.Тука се играе с Реал ИП !! Аз кво съм виновен че лагва само ми кажи??? Предложих ти да играем с хамачи защото никога не съм имал проблеми когато съм играл с него, ти си първия човек въобще с който играя и има такова зверско сечене... с хамачи нямам такива проблеми. И откъде го измисли тва за двуцифрения резултат нз, се едно сеченето не ми пречи на мене, да не говорим че получих червен картон в 5-тата минута...
виновен си че лагва може би щото ти е бавен нета нз ..може просто връзката ви да е била лоша,можеше като жидите че е така и да отложите мача за др път..
___________________________________ skype: live_4ever
|
|
|
|
|
Levskarа™
|
|
|
|
Stream - Levski 5-4
Levski - Stream 7-6
Потвьрждавам.А иначе станаха интересни мачове,по 1 победа разменихме,доста положения истьрвахме,дано другия мач сьм по-добре(а кво говора аз ,следв.ми мачове са с фаворита иморталити , кво ше прая не знам )
Успех на Stream по нататьк.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2007 22:04
Snoopy 6:4 Jackass
Много добри мачове станаха , браво !!
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
LeGeNdS NeveR DiE написа: gonzo-9 написа: Бижутера написа: ®SnOoPy™-Бижутера 8-0 това е след първия мач. какво да кажа,класен играч..... Така е той е луд Странно , ма аз съм по-лудия май.... Snoopy 0:7 Jackass FORZ MAGGICO MILAN !
Еми той ми вика луд по друг повод ма нема значение
Пък и мач с мач не си прилича нали видя много ми беше важно да бия 2-я мач щото са ми трябва 1 победа и се класирам
Glory Glory Man UNITED
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
E група
1.Boagrius [Man Utd] 0 0
2.tanasi [?] 0 0
3.Chorbara [Valencia] 0 0
4.Minzuhar [Italy] 0 0
Кой е отбора на Танаси , и кой е заместника на Чорбара ?!
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2007 22:07
crazysasho написа: E група
1.Boagrius [Man Utd] 0 0 2.tanasi [?] 0 0 3.Chorbara [Valencia] 0 0 4.Minzuhar [Italy] 0 0
Кой е отбора на Танаси , и кой е заместника на Чорбара ?!
за отбора му не знам,но за заместника на чорбара е uefomana от предния тур...
айде пичовете дето имат паса нема ли малко да обновят групите
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2007 22:21
Romans [England] 2:5 Mafiota [Man Utd]
Mafiota [Man Utd] 7:5 Romans [England]
|
|
|
|
|
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Апр 2007 22:35
myxata - videv 5:4 5:4
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2007 00:15
®SnOoPy™ написа: crazysasho написа: E група
1.Boagrius [Man Utd] 0 0 2.tanasi [?] 0 0 3.Chorbara [Valencia] 0 0 4.Minzuhar [Italy] 0 0
Кой е отбора на Танаси , и кой е заместника на Чорбара ?! за отбора му не знам,но за заместника на чорбара е uefomana от предния тур... айде пичовете дето имат паса нема ли малко да обновят групите
Ти друга работа нямаш ли си освен да хокаш ъпдейтарите?Когато някой от Крисан,Марин,Феликс или аз решим тогава ще има ъпдейт.Нито ни е първи турнир ,нито последен(надявам се) и не смятам ,че трябва постоянно да има намеци и тем подобни затова да пишем всеки резултат 5 мин след като е изигран някой друбой.
Забележката не се отнася само за тебе ,а към всички ,които са изразявали подобни мнения!Разбирам темата да не е барана от 10 дена ,а то са минали едва 2 такива!
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2007 00:47
FELIX написа: абе чакай са бе. Ти не си ли в Америка (нали поне като говорихме така ми викаше), защото ако си трудно ще стане играта през ИП
Верно ли уе?
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2007 01:10
Щом играеме на 07 мисля да си играя с Реал
Тия четири дена ще се опитам да си изиграя всичките мачове
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2007 12:34
Аз заминавам на село в понеделник вечерта ще играем с мойте хора предполагам че стифлър ще бъде тогава на линия щото винаги е офлайн с халоу се разбрахме той не ми отговори после за тва за понеделник извинявайте за неудобството
П.П
C група
1.Gonzo [England] 4 12
2.Myxata [Chelsea] 4 12
3.Videv [Chelsea] 6 6
4.The Master [Man Utd] 4 0
мачове:
Master 5-8 Videv
Videv 5-3 Master
Gonzo 6-0 Muxata
Muxata 3-7 Gonzo
Gonzo 4-1 Videv
Videv 1-2 Gonzo
Muxata 11-5 Master
Master 3-7 Muxata
Muxata 5-4 Videv
Videv 4-5 Muxata
Мухата прябва да има 6 изиграни мача и само гонзо и мастер да треа да играят
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2007 14:04
Gonzo - The Master 5-2
The Master - Gonzo 3-6
Мачовете от наща група се изиграха
Ае и другите да бъдат малко по сериозни и да играят
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
uefomana
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2007 14:32
Darth Revan написа: ®SnOoPy™ написа: crazysasho написа: E група
Кой е отбора на Танаси , и кой е заместника на Чорбара ?! за отбора му не знам,но за заместника на чорбара е uefomana от предния тур... айде пичовете дето имат паса нема ли малко да обновят групите Ти друга работа нямаш ли си освен да хокаш ъпдейтарите?Когато някой от Крисан,Марин,Феликс или аз решим тогава ще има ъпдейт.Нито ни е първи турнир ,нито последен(надявам се) и не смятам ,че трябва постоянно да има намеци и тем подобни затова да пишем всеки резултат 5 мин след като е изигран някой друбой. Забележката не се отнася само за тебе ,а към всички ,които са изразявали подобни мнения!Разбирам темата да не е барана от 10 дена ,а то са минали едва 2 такива! Аз бих искал да кажа че той не хока ,просто пита не го е направил с такова намерение ,аз се познавам с него и знам ,че не е настоявал ,просто е попитал.Не го приемайте като заяждане, просто изразявам лично мнение. А иначе видях 4е сте ме вклу4или , за което ви благодаря.
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Апр 2007 15:47
®SnOoPy™ написа: gonzo-9 написа: После аз съм бил луд Братле догодина искам Левски-Ман Юнайтед в една група и да си взема от всички автографчета Btw няма ли да има некви обновявания в групите ®SnOoPy™ написа: crazysasho написа: айде пичовете дето имат паса нема ли малко да обновят групите
2 питания за един ден са излишни!
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|