Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF]
Публикувано на: 16 Апр 2007 19:13

Спомняте ли си онази тема на Ледник за певицата със знамето. Тази история още не е приключила и едва сега започва.

Цитат:
Народният представител от "Атака" Димитър Стоянов е сезирал прокуратурата с искане фолкпевицата Камелия да бъде подведена под съдебна отговорност заради опетняване на националното знаме, предаде БНР.
В писмото си Стоянов изразява възмущение от поведението на певицата, която се явила на фолк-концерт, облечена в националния трибагреник.

Според депутата с това си поведение Камелия е извършила престъпление срещу държавата и трябва да бъде съдена по член 108 от Наказателния кодекс.

Еми какво да кажа освен, че тея АТАКА не се отказват.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 19:21

А_така!

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 20:00

Имайте си просташките забавления, без да петните националните светини.

Дечковци.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 20:10

Те добре са почнали да съдят едната,ами другите?Кой ще ги осъди?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF]
Публикувано на: 16 Апр 2007 20:15

Ghost Rider написа:
Спомняте ли си онази тема на Ледник за певицата със знамето. Тази история още не е приключила и едва сега започва.

Цитат:
Народният представител от "Атака" Димитър Стоянов е сезирал прокуратурата с искане фолкпевицата Камелия да бъде подведена под съдебна отговорност заради опетняване на националното знаме, предаде БНР.
В писмото си Стоянов изразява възмущение от поведението на певицата, която се явила на фолк-концерт, облечена в националния трибагреник.

Според депутата с това си поведение Камелия е извършила престъпление срещу държавата и трябва да бъде съдена по член 108 от Наказателния кодекс.

Еми какво да кажа освен, че тея АТАКА не се отказват.

Много ясно че не се отказват, и аз да бях и аз щях да им е'ем мамата..нестига, че селяндурска работа, пък и със знамето, де'ба. Шибани селяндури...

Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете!

Профил Skype WWW

Публикувано на: 16 Апр 2007 20:19

Zero-Blade написа:

АТАКА не се бори срещу чалгата, а срещу увиването на знамето около мазни силиконови цици или ползването му като тоалетна хартия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Апр 2007 20:23

Ледник написа:
Zero-Blade написа:

АТАКА не се бори срещу чалгата, а срещу увиването на знамето около мазни силиконови цици или ползването му като тоалетна хартия.

Да, но аз се боря срещу селяндурщината. :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 20:24

Знамето на една страна може да се показва на концерт само когато се пее за проклетата родина, която изпълнителя обича повече от всичко, което може да съществува ! Затова те имат правото да съдят простотията, облечена в национален флаг. До какво ще доведе това и кой си затваря очите, никой не го интересува. Наща мила родина, вервайте, ще го натопорчи на проклетниците с все сила.

http://youtube.com/watch?v=xs-dRZBWTaE

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 20:26

Естествено, че няма да се отказват. Фанатизъм до дупка.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 20:35

Funeral Fog написа:
Естествено, че няма да се отказват. Фанатизъм до дупка.

Фанатици тук фанатици там евала и един голям бог :lol: :lol: ...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 20:48

Хахах от толкова много корупция в тая държава,тея се хванаха кого да съдят и то заради някаква глупост...Според мен няма никакъв шанс тая простотия да стигне до съд.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 20:50

Кой убеждаате вие , бре ;) .. Зубро е най-върлия фен на избегали от лудницата чичковци , които претендират , че са опраат и без хапчета..
Да не говорим , че беше от неква младежка организация на АТАКА или от сорта .. Бех гледал в вбокс некво клипче , което дава смешни аргументи отностно всички заръки на Сидеров до преди и що да видя , отдолу само поощрителни коментари .. викам си , я , тука сички са ненормални .. и що да видя , коментарче на нашия убавец "Изтрил съм всички коментари с мнение , изказващо блабла против блабла АТАКА" или поне с такъв замисъл.
Дали не ми стана смешно .. за пореден път , де . Добре , че е тоз паляк понекога да ми опра'а настроението.
Ае успех :Д Тз,тз откога не съм хейтвал , заблудени АТАК-исти , загубил съм тренинг :(

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 21:24

Code of Living написа:
"Изтрил съм всички коментари с мнение , изказващо блабла против блабла АТАКА" или поне с такъв замисъл.

"Всички мнения в които се псува" ли имаш предвид? :) Дебилността и пълната ти неадекватност са забавни. Напиши още нещо.

Jorix, да твърдиш че АТАКА не е против престъпната власт е... смешно.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 21:45

Ледник написа:
Code of Living написа:
"Изтрил съм всички коментари с мнение , изказващо блабла против блабла АТАКА" или поне с такъв замисъл.

"Всички мнения в които се псува" ли имаш предвид? :) Дебилността и пълната ти неадекватност са забавни. Напиши още нещо.

Тихичко , ходи режи от предаванията по СКАТ и доказвай на Сульо и Пульо колко невероятен е чичката в критическата , който подкрепяш.
Едно време сдуханяците не беха толко отворени ..
ТТТТТТТТТТТТ
Т
ШАНС.
Аре друг път ше се занимаам с тебе :Д Лека .. да бе

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 21:49

Всъщност Зубро вади къде къде по-аргументирани постове, ама тва друга тема...
Че чак и "сдуханяците" вика :) Ехехехе, сигурно го познаваш от 3-4 години, а? ;)
Хормони...

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 23:01

Code of Living написа:
Ледник написа:
Code of Living написа:

Тихичко , ходи режи от предаванията по СКАТ и доказвай на Сульо и Пульо колко невероятен е чичката в критическата , който подкрепяш.
Едно време сдуханяците не беха толко отворени ..
ТТТТТТТТТТТТ
Т
ШАНС.
Аре друг път ше се занимаам с тебе :Д Лека .. да бе

Не бих и отговорил на толкова нескопосан пост... Алооу, имам представа кой е селяндура тук - точно ти, имаш ли представа колко селско си се изказал, е това не са ти бележчиците дето си пишете в училище... Ако ще скачаш на някого, го направи с аргументи, а не с простотия...
Пфф чатърска работа, обаче едно есе не можете да напишете като хората ;)

П.П. тт!

ЕДИТ: Хмм забравих да кажа, че просто се възмущавам, не се меся в бръщолевенето на глупака...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Апр 2007 23:18

Абе мен атака ме дразнят ама и чалгаджийките ме дразнят...хмм..заемам неутралитет

Профил Skype WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 02:54

Абе колкото и да съм несъгласен и против идеите на политическа организация "АТАКА", както и позицията, която взима Ледник, трябва да му призная, че добре защитава и аргументира своето мнение.

Не знам колко от вас са виждали Камелия и въпросната рокля, но мога да ви кажа, че й стоеше изключително добре, а и самата рокяла беше WOW!

Друг е въпроса, че "АТАКА" просто привличат вниамние с този си акт и се надявам, че това е ясно на всички.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 03:14

ЕВАЛЯ! ЕВАЛЯ!
Време беше някой да се сети че поругаването на национален символ е престъпление!
Дано да я осъдят тая и да я ошушкат така че да не й останат пари да поддържа силиконовите си цици и да й увиснат така че да се спъва в тях!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 06:00

Хахам , да завлека цел форум с такова изказване :/ .. Е , шанс.
Дист , точно ти ли ше ми говориш за хормони ? Ххаха..
Аре от Екс ше си потърпя критиката , нека да е така , само че целта на поста ми въобще не беше да се аргументирам .. ти някъде видя ли зачатък на аргументация ?
И третия рицар .. забраих вече кой е .. от крааай време се занимавам да апострофирам Зубро с глупави постове , преди влизах по-често и ми беше омръзнало да гледам всяка тема с негови агитации за АТАКА и т.н. , а сега просто си хейтнах за спорта .. Зубро много добре знае , пък и го очакваше . Е , не съм се и надявал друго да е , де , т'ва ми напомня що не пиша толкоз тук вече .

Поне в тая тема се обадиха хора , които както гледам май напоследък никви ги няма .. тук само някви тип Муки вече пишат или ?
пп тт
пп2 Екс , не си видял , казах сдуханяк , не селяндур .. Има няква разлика , въпреки че няма да промени кой знае колко насоката на поста ти. Колкото до есетата , въобщее не бери грижи за есетата и не прави сравнения отностно постове в форум и подобни неща .. Не отива , някси.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com