Автор |
Съобщение |
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF] Публикувано на: 16 Апр 2007 19:13
Спомняте ли си онази тема на Ледник за певицата със знамето. Тази история още не е приключила и едва сега започва.
Цитат: Народният представител от "Атака" Димитър Стоянов е сезирал прокуратурата с искане фолкпевицата Камелия да бъде подведена под съдебна отговорност заради опетняване на националното знаме, предаде БНР. В писмото си Стоянов изразява възмущение от поведението на певицата, която се явила на фолк-концерт, облечена в националния трибагреник.
Според депутата с това си поведение Камелия е извършила престъпление срещу държавата и трябва да бъде съдена по член 108 от Наказателния кодекс.
Еми какво да кажа освен, че тея АТАКА не се отказват.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 20:00
Имайте си просташките забавления, без да петните националните светини.
Дечковци.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 20:10
Те добре са почнали да съдят едната,ами другите?Кой ще ги осъди?
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Re: От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF] Публикувано на: 16 Апр 2007 20:15
Ghost Rider написа: Спомняте ли си онази тема на Ледник за певицата със знамето. Тази история още не е приключила и едва сега започва. Цитат: Народният представител от "Атака" Димитър Стоянов е сезирал прокуратурата с искане фолкпевицата Камелия да бъде подведена под съдебна отговорност заради опетняване на националното знаме, предаде БНР. В писмото си Стоянов изразява възмущение от поведението на певицата, която се явила на фолк-концерт, облечена в националния трибагреник.
Според депутата с това си поведение Камелия е извършила престъпление срещу държавата и трябва да бъде съдена по член 108 от Наказателния кодекс.
Еми какво да кажа освен, че тея АТАКА не се отказват.
Много ясно че не се отказват, и аз да бях и аз щях да им е'ем мамата..нестига, че селяндурска работа, пък и със знамето, де'ба. Шибани селяндури...
Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете!
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF] Публикувано на: 16 Апр 2007 20:19
Zero-Blade написа: Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете!
АТАКА не се бори срещу чалгата, а срещу увиването на знамето около мазни силиконови цици или ползването му като тоалетна хартия.
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Re: От "Атака" искат съд за фолкпевица [WTF] Публикувано на: 16 Апр 2007 20:23
Ледник написа: Zero-Blade написа: Слушането на чалга може да ви превърне в шибан идиот, внимавайте! И се пазете! АТАКА не се бори срещу чалгата, а срещу увиването на знамето около мазни силиконови цици или ползването му като тоалетна хартия.
Да, но аз се боря срещу селяндурщината.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 20:24
Знамето на една страна може да се показва на концерт само когато се пее за проклетата родина, която изпълнителя обича повече от всичко, което може да съществува ! Затова те имат правото да съдят простотията, облечена в национален флаг. До какво ще доведе това и кой си затваря очите, никой не го интересува. Наща мила родина, вервайте, ще го натопорчи на проклетниците с все сила.
http://youtube.com/watch?v=xs-dRZBWTaE
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 20:26
Естествено, че няма да се отказват. Фанатизъм до дупка.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 20:35
Funeral Fog написа: Естествено, че няма да се отказват. Фанатизъм до дупка.
Фанатици тук фанатици там евала и един голям бог ...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 20:48
Хахах от толкова много корупция в тая държава,тея се хванаха кого да съдят и то заради някаква глупост...Според мен няма никакъв шанс тая простотия да стигне до съд.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 20:50
Кой убеждаате вие , бре .. Зубро е най-върлия фен на избегали от лудницата чичковци , които претендират , че са опраат и без хапчета..
Да не говорим , че беше от неква младежка организация на АТАКА или от сорта .. Бех гледал в вбокс некво клипче , което дава смешни аргументи отностно всички заръки на Сидеров до преди и що да видя , отдолу само поощрителни коментари .. викам си , я , тука сички са ненормални .. и що да видя , коментарче на нашия убавец "Изтрил съм всички коментари с мнение , изказващо блабла против блабла АТАКА" или поне с такъв замисъл.
Дали не ми стана смешно .. за пореден път , де . Добре , че е тоз паляк понекога да ми опра'а настроението.
Ае успех :Д Тз,тз откога не съм хейтвал , заблудени АТАК-исти , загубил съм тренинг
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 21:24
Code of Living написа: "Изтрил съм всички коментари с мнение , изказващо блабла против блабла АТАКА" или поне с такъв замисъл.
"Всички мнения в които се псува" ли имаш предвид? Дебилността и пълната ти неадекватност са забавни. Напиши още нещо.
Jorix, да твърдиш че АТАКА не е против престъпната власт е... смешно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 21:45
Ледник написа: Code of Living написа: "Изтрил съм всички коментари с мнение , изказващо блабла против блабла АТАКА" или поне с такъв замисъл. "Всички мнения в които се псува" ли имаш предвид? Дебилността и пълната ти неадекватност са забавни. Напиши още нещо. Jorix, да твърдиш че АТАКА не е против престъпната власт е... смешно.
Тихичко , ходи режи от предаванията по СКАТ и доказвай на Сульо и Пульо колко невероятен е чичката в критическата , който подкрепяш.
Едно време сдуханяците не беха толко отворени ..
ТТТТТТТТТТТТ
Т
ШАНС.
Аре друг път ше се занимаам с тебе :Д Лека .. да бе
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 21:49
Всъщност Зубро вади къде къде по-аргументирани постове, ама тва друга тема...
Че чак и "сдуханяците" вика Ехехехе, сигурно го познаваш от 3-4 години, а?
Хормони...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 23:01
Code of Living написа: Ледник написа: Code of Living написа: "Изтрил съм всички коментари с мнение , изказващо блабла против блабла АТАКА" или поне с такъв замисъл. "Всички мнения в които се псува" ли имаш предвид? Дебилността и пълната ти неадекватност са забавни. Напиши още нещо. Jorix, да твърдиш че АТАКА не е против престъпната власт е... смешно. Тихичко , ходи режи от предаванията по СКАТ и доказвай на Сульо и Пульо колко невероятен е чичката в критическата , който подкрепяш. Едно време сдуханяците не беха толко отворени .. ТТТТТТТТТТТТ Т ШАНС. Аре друг път ше се занимаам с тебе :Д Лека .. да бе
Не бих и отговорил на толкова нескопосан пост... Алооу, имам представа кой е селяндура тук - точно ти, имаш ли представа колко селско си се изказал, е това не са ти бележчиците дето си пишете в училище... Ако ще скачаш на някого, го направи с аргументи, а не с простотия...
Пфф чатърска работа, обаче едно есе не можете да напишете като хората
П.П. тт!
ЕДИТ: Хмм забравих да кажа, че просто се възмущавам, не се меся в бръщолевенето на глупака...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 23:18
Абе мен атака ме дразнят ама и чалгаджийките ме дразнят...хмм..заемам неутралитет
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 02:54
Абе колкото и да съм несъгласен и против идеите на политическа организация "АТАКА", както и позицията, която взима Ледник, трябва да му призная, че добре защитава и аргументира своето мнение.
Не знам колко от вас са виждали Камелия и въпросната рокля, но мога да ви кажа, че й стоеше изключително добре, а и самата рокяла беше WOW!
Друг е въпроса, че "АТАКА" просто привличат вниамние с този си акт и се надявам, че това е ясно на всички.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 03:14
ЕВАЛЯ! ЕВАЛЯ!
Време беше някой да се сети че поругаването на национален символ е престъпление!
Дано да я осъдят тая и да я ошушкат така че да не й останат пари да поддържа силиконовите си цици и да й увиснат така че да се спъва в тях!
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 06:00
Хахам , да завлека цел форум с такова изказване :/ .. Е , шанс.
Дист , точно ти ли ше ми говориш за хормони ? Ххаха..
Аре от Екс ше си потърпя критиката , нека да е така , само че целта на поста ми въобще не беше да се аргументирам .. ти някъде видя ли зачатък на аргументация ?
И третия рицар .. забраих вече кой е .. от крааай време се занимавам да апострофирам Зубро с глупави постове , преди влизах по-често и ми беше омръзнало да гледам всяка тема с негови агитации за АТАКА и т.н. , а сега просто си хейтнах за спорта .. Зубро много добре знае , пък и го очакваше . Е , не съм се и надявал друго да е , де , т'ва ми напомня що не пиша толкоз тук вече .
Поне в тая тема се обадиха хора , които както гледам май напоследък никви ги няма .. тук само някви тип Муки вече пишат или ?
пп тт
пп2 Екс , не си видял , казах сдуханяк , не селяндур .. Има няква разлика , въпреки че няма да промени кой знае колко насоката на поста ти. Колкото до есетата , въобщее не бери грижи за есетата и не прави сравнения отностно постове в форум и подобни неща .. Не отива , някси.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|