Честит Рожден Ден GrubbyHouseDude™
- SweetDream
- Обратна връзка:
-
Damage san
- <GLaDiaToR>
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Ако си мислиш,че си оригинален и като пишеш твойте идиотщини тука си големец?-лъжеш се.Аросаlypse написа:Много яко да ти наспамят темата за шибания ти рожден ден , а? Яж ми кура и умри от рак на простатата . По възможност скоро !!GrubbyHouseDude™ написа:Мерси на всички пичове за хубавите пожелания!![]()
А на гей принцесата Реконект му пожелавам да умре от тумор на ануса.
Ако имаше поне малко акъл в тая куха глава ъф йоърс можеше да помислиш и поне тука да не пишеш дебилщини.
Нито си интересен,нито забавен.Всички виждат какъв идиот си и когато в един момент имаш нужда от помощ за каквото и да е,никой няма да се отзове.
Край на спама и имам една идея.
Аре на тоя профан да му направиме един игнор.Нека пише глупости и дебилщини и когато никой не му се връзва и не поства нещо в негова полза,тогава ако поне една мозъчна клетка се активира(в което дълбоко се съмнавам) той ще се разкара от тука или ще изяде бан.
Помислете.
|
|
| 
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Ми аз вече предоложих начина с игнорирането(като при кучетатаGrubbyHouseDude™ написа:Ако си мислиш,че си оригинален и като пишеш твойте идиотщини тука си големец?-лъжеш се.Аросаlypse написа:Много яко да ти наспамят темата за шибания ти рожден ден , а? Яж ми кура и умри от рак на простатата . По възможност скоро !!GrubbyHouseDude™ написа:Мерси на всички пичове за хубавите пожелания!![]()
А на гей принцесата Реконект му пожелавам да умре от тумор на ануса.
Ако имаше поне малко акъл в тая куха глава ъф йоърс можеше да помислиш и поне тука да не пишеш дебилщини.
Нито си интересен,нито забавен.Всички виждат какъв идиот си и когато в един момент имаш нужда от помощ за каквото и да е,никой няма да се отзове.
Аре на тоя профан да му направиме един игнор.Нека пише глупости и дебилщини и когато никой не му се връзва и не поства нещо в негова полза,тогава ако поне една мозъчна клетка се активира(в което дълбоко се съмнавам) той ще се разкара от тука или ще изяде бан.
Помислете.
Иначе ЧРД!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Аросаlypse написа:Алминатора написа:Ми аз вече предоложих начина с игнорирането(като при кучетатаGrubbyHouseDude™ написа: Ако си мислиш,че си оригинален и като пишеш твойте идиотщини тука си големец?-лъжеш се.
Помислете.) но май видя какъв е резултата...нулев.
Иначе ЧРД!
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Ъъъъ,Марте тфа ти ли си ве?Marti_)_ написа:ЧРД денка,Жив и здрав прав и корав другото само ще си дойде
Мерси на всички пичове!Уникални сте!
П.П.Апокалипсисе,само за идиоти да не говориме,щото те виждаме какъв си,но лошото е,че сам не проумяваш!
Пак казвам-умри от тумор на ануса.Тфа е най-гадно,особенно при педалите,дето са пасивни и обичат анално
|
|
| 
- NeO_Zealot
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Ти си кретен и подлизурко.Аросаlypse написа:Да си видял да се обиждам някой друг член на форума и да му спяма в темите и да го псувам ? НЕ !! Защото теб та мразя още от както бях 100 поста бе пача нещасна всички тук са пичове (с 1 2 изключения) боли шпека за тва дали ма псуваш или ма мислиш за идиот .GrubbyHouseDude™ написа:Ъъъъ,Марте тфа ти ли си ве?Marti_)_ написа:ЧРД денка,Жив и здрав прав и корав другото само ще си дойде
П.П.Апокалипсисе,само за идиоти да не говориме,щото те виждаме какъв си,но лошото е,че сам не проумяваш!
Пак казвам-умри от тумор на ануса.Тфа е най-гадно,особенно при педалите,дето са пасивни и обичат анално![]()
Както казва един наш съфорумник :
Би си пичката
Мега идиот.Не искам да се изрязя погрешно,но само ако си мислиш,че можеш да ме затъпиш-лъжеш се.За това се изисква акъл.
Сега,повтарям-поне сега използвай мозъка си и спри със спама.
П.П.Таймс Ъп-Тфа съм го гледал в Another Gay Movie
|
|
| 
- 1 предупреждение
GrubbyHouseDude™ написа:Ти си кретен и подлизурко.Аросаlypse написа:Да си видял да се обиждам някой друг член на форума и да му спяма в темите и да го псувам ? НЕ !! Защото теб та мразя още от както бях 100 поста бе пача нещасна всички тук са пичове (с 1 2 изключения) боли шпека за тва дали ма псуваш или ма мислиш за идиот .GrubbyHouseDude™ написа: Ъъъъ,Марте тфа ти ли си ве?
Пак казвам-умри от тумор на ануса.Тфа е най-гадно,особенно при педалите,дето са пасивни и обичат анално![]()
Както казва един наш съфорумник :
Би си пичката
Мега идиот.Не искам да се изрязя погрешно,но само ако си мислиш,че можеш да ме затъпиш-лъжеш се.За това се изисква акъл.
Сега,повтарям-поне сега използвай мозъка си и спри със спама.Няма да е лошо.
П.П.Таймс Ъп-Тфа съм го гледал в Another Gay Movie![]()
![]()
Tи всъщнос,нямаш рожден ден защото педали празнуват по 2-пати в годината.А и винаги сам се чудил по-колко се ебе един тъп педал.
Ти си :
Изросен,посрбрен,дебел,циганин,ПЕДЕРАССССССССС.Ти сигорно си в либен в оня зис ли беше или нещо подобно и сте се ебали вече!нали!
Да довърша :
Педал си педал,но вече си 9 годишен педал нали!Шибано копеле,дано след като наебат майкати и тебе да те наебат ама докат умриш!