Автор |
Съобщение |
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Честит Рожден Ден GrubbyHouseDude™ Публикувано на: 13 Апр 2007 12:12
Честит рожден ден да си жив и здрав и много успехи
|
|
---
|
|
|
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 12:23
Цитат: Айде Честит рожден ден и от мен си жив и здрав и мн корав
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 12:54
ЧРД здраве, щастие, късмет и повече хубави моменти
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
SweetDream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 14:36
Честит рожден ден!!! Всичко най - хубаво!!!
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 15:10
ЧРД
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 15:46
ЧРД , ЧРД ама не праите един качествен хейтърси пост ... е аз са го почвам му е гадно ... Шега естествено ,че няма му пиша. Еми човек щастие здраве и много пари най-вече за нета та да може да пишеш тук
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 15:49
WolfMan написа: ЧРД здраве, щастие, късмет и повече хубави моменти
И от мене това, както и весело празнуване на вечерта
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 17:50
Мерси на всички пичове за хубавите пожелания!
А на гей принцесата Реконект му пожелавам да умре от тумор на ануса.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:03
Аросаlypse написа: GrubbyHouseDude™ написа: Мерси на всички пичове за хубавите пожелания! А на гей принцесата Реконект му пожелавам да умре от тумор на ануса. Много яко да ти наспамят темата за шибания ти рожден ден , а? Яж ми кура и умри от рак на простатата . По възможност скоро !!
Ако си мислиш,че си оригинален и като пишеш твойте идиотщини тука си големец?-лъжеш се.
Ако имаше поне малко акъл в тая куха глава ъф йоърс можеше да помислиш и поне тука да не пишеш дебилщини.
Нито си интересен,нито забавен.Всички виждат какъв идиот си и когато в един момент имаш нужда от помощ за каквото и да е,никой няма да се отзове.
Край на спама и имам една идея.
Аре на тоя профан да му направиме един игнор.Нека пише глупости и дебилщини и когато никой не му се връзва и не поства нещо в негова полза,тогава ако поне една мозъчна клетка се активира(в което дълбоко се съмнавам) той ще се разкара от тука или ще изяде бан.
Помислете.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:05
GrubbyHouseDude™ написа: Аросаlypse написа: GrubbyHouseDude™ написа: Мерси на всички пичове за хубавите пожелания! А на гей принцесата Реконект му пожелавам да умре от тумор на ануса. Много яко да ти наспамят темата за шибания ти рожден ден , а? Яж ми кура и умри от рак на простатата . По възможност скоро !! Ако си мислиш,че си оригинален и като пишеш твойте идиотщини тука си големец?-лъжеш се. Ако имаше поне малко акъл в тая куха глава ъф йоърс можеше да помислиш и поне тука да не пишеш дебилщини. Нито си интересен,нито забавен.Всички виждат какъв идиот си и когато в един момент имаш нужда от помощ за каквото и да е,никой няма да се отзове. Край на спама и имам една идея. Аре на тоя профан да му направиме един игнор.Нека пише глупости и дебилщини и когато никой не му се връзва и не поства нещо в негова полза,тогава ако поне една мозъчна клетка се активира(в което дълбоко се съмнавам) той ще се разкара от тука или ще изяде бан. Помислете.
Ми аз вече предоложих начина с игнорирането(като при кучетата ) но май видя какъв е резултата...нулев.
Иначе ЧРД!
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:14
ЧРД , най - добрата зодия
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:18
ЧРД!
|
|
|
|
|
RudeBoy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:22
ЧРД денка,Жив и здрав прав и корав другото само ще си дойде
|
|
|
|
|
RudeBoy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:27
Аросаlypse написа: Алминатора написа: GrubbyHouseDude™ написа: Аросаlypse написа: GrubbyHouseDude™ написа: Мерси на всички пичове за хубавите пожелания! А на гей принцесата Реконект му пожелавам да умре от тумор на ануса. Много яко да ти наспамят темата за шибания ти рожден ден , а? Яж ми кура и умри от рак на простатата . По възможност скоро !! Ако си мислиш,че си оригинален и като пишеш твойте идиотщини тука си големец?-лъжеш се. Ако имаше поне малко акъл в тая куха глава ъф йоърс можеше да помислиш и поне тука да не пишеш дебилщини. Нито си интересен,нито забавен.Всички виждат какъв идиот си и когато в един момент имаш нужда от помощ за каквото и да е,никой няма да се отзове. Край на спама и имам една идея. Аре на тоя профан да му направиме един игнор.Нека пише глупости и дебилщини и когато никой не му се връзва и не поства нещо в негова полза,тогава ако поне една мозъчна клетка се активира(в което дълбоко се съмнавам) той ще се разкара от тука или ще изяде бан. Помислете. Ми аз вече предоложих начина с игнорирането(като при кучетата ) но май видя какъв е резултата...нулев. Иначе ЧРД! стига си зяяал бее Аросаlypse
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:29
Marti_)_ написа: ЧРД денка,Жив и здрав прав и корав другото само ще си дойде
Ъъъъ,Марте тфа ти ли си ве?
Мерси на всички пичове!Уникални сте!
П.П.Апокалипсисе,само за идиоти да не говориме,щото те виждаме какъв си,но лошото е,че сам не проумяваш!
Пак казвам-умри от тумор на ануса.Тфа е най-гадно,особенно при педалите,дето са пасивни и обичат анално
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:37
GrubbyHouseDude™ написа: Тфа е най-гадно,особенно при педалите,дето са пасивни и обичат анално
От опит ли го казваш?
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:39
ЧРД!!!
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:47
Аросаlypse написа: GrubbyHouseDude™ написа: Marti_)_ написа: ЧРД денка,Жив и здрав прав и корав другото само ще си дойде Ъъъъ,Марте тфа ти ли си ве? Мерси на всички пичове!Уникални сте! П.П.Апокалипсисе,само за идиоти да не говориме,щото те виждаме какъв си,но лошото е,че сам не проумяваш! Пак казвам-умри от тумор на ануса.Тфа е най-гадно,особенно при педалите,дето са пасивни и обичат анално Да си видял да се обиждам някой друг член на форума и да му спяма в темите и да го псувам ? НЕ !! Защото теб та мразя още от както бях 100 поста бе пача нещасна всички тук са пичове (с 1 2 изключения) боли шпека за тва дали ма псуваш или ма мислиш за идиот . Както казва един наш съфорумник : Би си пичката
Ти си кретен и подлизурко.
Мега идиот.Не искам да се изрязя погрешно,но само ако си мислиш,че можеш да ме затъпиш-лъжеш се.За това се изисква акъл.
Сега,повтарям-поне сега използвай мозъка си и спри със спама. Няма да е лошо.
П.П.Таймс Ъп-Тфа съм го гледал в Another Gay Movie
|
|
|
|
|
1 предупреждение
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:50
GrubbyHouseDude™ написа: Аросаlypse написа: GrubbyHouseDude™ написа: Marti_)_ написа: ЧРД денка,Жив и здрав прав и корав другото само ще си дойде Ъъъъ,Марте тфа ти ли си ве? Мерси на всички пичове!Уникални сте! П.П.Апокалипсисе,само за идиоти да не говориме,щото те виждаме какъв си,но лошото е,че сам не проумяваш! Пак казвам-умри от тумор на ануса.Тфа е най-гадно,особенно при педалите,дето са пасивни и обичат анално Да си видял да се обиждам някой друг член на форума и да му спяма в темите и да го псувам ? НЕ !! Защото теб та мразя още от както бях 100 поста бе пача нещасна всички тук са пичове (с 1 2 изключения) боли шпека за тва дали ма псуваш или ма мислиш за идиот . Както казва един наш съфорумник : Би си пичката Ти си кретен и подлизурко. Мега идиот.Не искам да се изрязя погрешно,но само ако си мислиш,че можеш да ме затъпиш-лъжеш се.За това се изисква акъл. Сега,повтарям-поне сега използвай мозъка си и спри със спама. Няма да е лошо. П.П.Таймс Ъп-Тфа съм го гледал в Another Gay Movie
Tи всъщнос,нямаш рожден ден защото педали празнуват по 2-пати в годината.А и винаги сам се чудил по-колко се ебе един тъп педал.
Ти си :
Изросен,посрбрен,дебел,циганин,ПЕДЕРАССССССССС.Ти сигорно си в либен в оня зис ли беше или нещо подобно и сте се ебали вече!нали!
Да довърша :
Педал си педал,но вече си 9 годишен педал нали!Шибано копеле,дано след като наебат майкати и тебе да те наебат ама докат умриш!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|