Ние ли сме идиоти или ти ?!
асдасдфасф написа:
Че не помагате а само вглошавате ситацията.
Защо на мен винаги ми помагат когато се наложи ?!
и никога когато са ми помогнали не се е влошавала ситуацията ? Да си се сетил когато си правил тема и в поста си да напишеш....
Имам проблем бла бла бла моля помогнете ми ако можете... др такива ?!
асдасдфасф написа:
Че само знаете едно да се подигравате на всеки.
Такова нещо има само ако такива като теб пишат такива .... тъпи теми какъв беше смисала сега да я направиш тая тема
просто натискаш горе в десния ъгъл копчето
X и готово...
асдасдфасф написа:
Че критикувате човека и за най-малкото,дори и да е неволно.
И за такова нещо не знам да има
Цитат:
Че да не се повторя,че оплувате името ПСмания,както камила постиния.
Аз пък никога не бих оплЮл името на Pc Mania понеже това е най-якия форум в България за мен...
и всички тука са супер пичове и списанието е супер...
Цитат:
Че ми обивате времето,с ваште простотий и глупости относно автора на темата,без да обръщате внимание на да въпроса.
Как няма да обръщаме внимание на автора и темата ?! Тя темата ми се наби на очите туко що като влязах в
Общ Форум и веднага разбрах, че това е някой тъпа тема от някои като теб... И с какво ти
Убиваме времето ?! като ти го Убиваме не се занимавай с нас
толкова ли е сложно....
Цитат:
Че админа спи и не дава предопреждения или бан дори на тея над 1000 мнения,а на другите направо им го-пише,дори и за най-малкото.
Еми обикновенно новите получават предопреждения и бан понеже не са запознати така с правилата така да го кажем а ние ги знаем и не ги нарушаваме смисал ся и ти тряя получиш 1 предопреждение.... Стана ми ясно, че и преди си бил/а в този форум но с друг профил... и туй че си отнесал бан понеже не знаеш как да се държиш значи ли че трябва да правиш тема и да ни обиждаш ?!
Хайде махай са от тука като не ти харесва....