асдасдфасф написа:Че не помагате а само вглошавате ситацията.
Защо на мен винаги ми помагат когато се наложи ?!
Такова нещо има само ако такива като теб пишат такива .... тъпи теми какъв беше смисала сега да я направиш тая темаасдасдфасф написа:Че само знаете едно да се подигравате на всеки.
асдасдфасф написа:Че критикувате човека и за най-малкото,дори и да е неволно.
И за такова нещо не знам да има
Че да не се повторя,че оплувате името ПСмания,както камила постиния.
Аз пък никога не бих оплЮл името на Pc Mania понеже това е най-якия форум в България за мен...
Как няма да обръщаме внимание на автора и темата ?! Тя темата ми се наби на очите туко що като влязах в Общ Форум и веднага разбрах, че това е някой тъпа тема от някои като теб... И с какво ти Убиваме времето ?! като ти го Убиваме не се занимавай с насЧе ми обивате времето,с ваште простотий и глупости относно автора на темата,без да обръщате внимание на да въпроса.
Еми обикновенно новите получават предопреждения и бан понеже не са запознати така с правилата така да го кажем а ние ги знаем и не ги нарушаваме смисал ся и ти тряя получиш 1 предопреждение.... Стана ми ясно, че и преди си бил/а в този форум но с друг профил... и туй че си отнесал бан понеже не знаеш как да се държиш значи ли че трябва да правиш тема и да ни обиждаш ?!Че админа спи и не дава предопреждения или бан дори на тея над 1000 мнения,а на другите направо им го-пише,дори и за най-малкото.
Хайде махай са от тука като не ти харесва....