Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2007 14:32

Гипо написа:
Ами имаш следните задължителни куестове...

...Други задължителни куестове няма.

Гипо написа:
изпълних куеста с гъбите(8+лвл) в елвен вилидж дооооста пъти.

имено това имах предвид
има куестове, които ти носят нужните начални приходи
също така има и куестове за експириънс
а първия куест при нюбито, където се ражадш
вярно, че мобовете не са мн трудни, но това са доста безплатни шоти

бтв ето сайт на бг за лин
http://www.l2trouble.net
сайта присъства и в lineage2.com в листата за фен сайтове
има и форум
http://l2trouble.net/forum/portal.php

мартинкфриимен беше баннат от форума, за това скоро може да постне някакви "мили" слова за модовете и др., но не му обръщайте внимание

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2007 15:10

Darkymir аз на офито ще ти кажа как се оправях до 52 lvl...Почти винаги бях с не повече от 5к adena в мен, когато трябваше да ходим на raid boss - всички чакаха само мен на мястото, защото нямах пари да се портна и трябваше или да прося, или да вървя пеша до мястото...Гледах другите, че бяха със светещи оръжия и топ D на 20 lvl...До 32 lvl нямах нищичко D, почти не ме взимаха в party заради слабият ми equipment.След това ми падна Manticore Light долнище от raid boss и се радвах, като, че ли...не мога да го обясня.После изхарчих абсолютно всичките си спестявания (200к максимум да съм имал) и си взех и горнище...Пак няма да обяснявам как се кефех.Още си бях с no grade composition bow (като Compositiona bow-a не беше мой, ами ми беше подарен от клан лидера, иначе още щях да съм си със hunting bow - един от първите No grade със смешен damage, който пак не беше мой ами ми беше подарен от един във talking island който го беше жал за мен) и имах късмет да събера 200-300к от някакъв дроп от raid boss (от над 100 боса, максимум 5 пъти беше падал дроп в мен), да продам стария лък и да се моля на всички от raid party-тата в които съм бил да ми дадат още 400-500k да си взема medium D.Взех си Dark Elven bow - среден D с пак подарените ми пари.А soul shots, potions, стрели...Добре, че в глудио бях срещнал една елфка която редовно ме спонсорираше с по 50к за да си набавя соул шотите за 2 часа..и после пак просене защото ме беше срам да искам пак от нея, а парите които бях събрал от дроп-а не бяха достатъчни...Пак дразнене от тези които имат светещи оръжия, l2 day scrolls и 3-4к soul shots в инвентара...преодолях го така или иначе.Тогава разбрах, че в клана ми имало 1 българин - Anubarak, беше orc 59 lvl по това време, но и той беден все пак.Това е човека на който мога да съм най-благодарен от целия сървър.Ходехме в low lvl катакомби, аз сеех, а той разпукваше mob-a за секунди с B grade oръжието си и така бързо събирах доста плодчета, които по късно заменях за материали и продавах в гиран...Купих си elven jewels с парите от сеенето - УРА, вече няма да съм с първите No grade и да умирам веднага след като mob с магически способности ме удари (така между другото, един mage от моя клан ме взе с карма - искал да си пробвал damage, но не предполагал, че съм "без" jewels).Вече бях с по - голямо самочувствие - 36-37 lvl бях, поне имах D grade (макар и не top оръжие, ама то си ми беше време зa C grade де, а не виждах как, като все още даже не бях си запълнил D grade-a).Гледах с отворена уста всеки който имаше Light Crossbow - лък top D grade..докато един ден този не падна от рейд бос..Сърцето ми затуптя в очакване кой ще го вземе...и random party loot-a разпрели да съм АЗ!Подскачах известно време из стаята и никой от партито не ми казваше "gratz" както винаги...Аз почнах да се провиквам в party channel-a : "I have light crossbow!!aaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaa!!!!!!!!!!!!!" и всички ми отвръщаха с "o.O...gratz" като бяха учудени защо аджеба се радвам толкова на едно просто top D oръжие (повечето редовно бяха на Private store в dion като продаваха топ D и C неща - на повечето тези герои не са им били 1-вите, а са имали high lvl главни герои, другите пък имали страшни приятели с по 1-2 субкласа и S grade които редовно ги спонсорирали...)Та, вече наближаваше времето когато трябваше да мисля за C grade - бях 38-39 level.Денят беше събота...даа помня го.Както винаги се чуваше "38 lvl rogue LF raid party!!!"..и о да, invite-наха ме.Бяхме 2 raid party-та с доста сериозни лидери.Този ден убихме над 20 боса, като в 80% от случаите всичкият дроп идваше в мен, а ако не идваше всичкия то поне идваше най хубавия - скъпите Enchant Weapon Scrolls...даа бог явно не ме беше забравил :wink: Събрах си нещица за около 4-5 милиона, веднага ги продадох и се радвах на достата нулички които показваха броят на adena-та ми, който за жалост не стигаха дори само за C оръжие дори и да си продадях D grade-a, пък за армор или енчанти на оръжието не можеше и да става дума.И тогава пак се появи благославяната от мен орка oт моят клан.Каза ми, че имал приятел archer с C grade който не играел отдавна, и трябвало само да му се активира акаунта за да взема злобно всичките му неща.Имал Eminence bow na +3 (!!!!!) и theca set (винаги си бях мечтал за Plated Leather заради хубавия STR бонус ама няма...).Взех си C нещата още на 39 lvl и с удоволствие чаках кога ще стана 40 и веднага да сложа C нещата като ще мога да се изфукам на всичките си приятели (цял dion ме познаваше тогава).Всички бяха много учудени как до сега съм бил такъв бедняк, а сега на 40 lvl веднага слагам C :) С парите с които продадох D grade-a и с тези за които продадох Theca-та си купих Plated Leather Set (доста по - скъп беше от theca)...За jewels не мислех - elven си ми стигаше, щях да ги сменям чак на B grade с Black Ore (което ми се струваше като мечта)...Един от най-трудните ми периоди беше 40-52 - нямах SA - Cheap Shot на Eminence bow-a и не можех да мръдна даже без SE зад гърба си, защото маната ми изчезваше удивително бързо.Както и да е, продължих с raid party-тата от време на време, и падаше рядко по нещо в мен.След толкова подаръци, беше време да събера собствени пари за B grade и наистина се случи.На 50-51 lvl след усилено 10-15 дневно сеене в катакомби, събрах що-годе нужните пари за B grade които ми оставаха да събера след като си продам C grade-a, без никой да ми ги подарява.Взех малко парички от разни приятели като им обещах да ги върна веднага след като продам материалите...и вече на 52 lvl бях напълно оборудван - Bow of peril +3/CS, Black Ore jewels Set, и Doom light...като Leather Armor of Doom-a ми беше +5 (бях го взел доста евтино и му се радвах много)..и тук свършва периода ми на бедност :) В момента съм 63 lvl Hawkeye с DC light Set/ +3 Soul Bow/CS и много скоро +3 Majestic jewels set, като постепенно ще си купя +6 Soul Bow, а после +8 Carnage...Бах и дългия пост стана...Надявам се да ви е била интересна историята не един беден арчър на официален сървър, първоначално без никакви приятели. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2007 15:26

Ох Бъди... просълзих се :hugg:

И съвет от мен. След SB +6/cs, да смениш на Carnage ще е грешка. В ПвЕ ще ти липсва твърде много CS и маната ти ще свършва за 1бъф време. Казвам ти го от опит, защото почти постоянно съм в арчер партита. Просто никаква идея. А ако ще си говорим за ПвП... изчакай новите C6/Interlude лъкове. До колкото знам ще има A grade лък с focus.
И направо някой ден, като станеш 76 - Drac bow ;).

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2007 21:49

omg Бъди,въобще не си представях,че е такавамъка на офи :shock: :shock:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2007 22:02

Боже мой, Бъд, това твойто не е живот :shock: Колко много мъка има по тоя свят, колко много... всеки ден да просиш и да гледаш лъскавите дрешки на минувачите....а само някои милостиви да ти пускат по стотинка-две...да пътуваш пеша, докато всички се возят...и всичко това не наистина (иначе би било поносимо), а в любимата ти игра! В твоя малък кът от Рая! Там където бягаш от жестокоста на живота....Ееехх, не е лесно, не е....

:) :D :lol: :o

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2007 22:43

Toлкова ли трогателно разказвам :shock: Иначе самата истина е това, не знам за другите които са почнали offi, но аз тогава нямах никакъв приятел в реалния живот който да играе с мен за да ми помага...и трудностите се виждат.

@Shadow ... :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 00:30

При мен беше следното:
Виждам Л2 за първи път, шматкам се на ляво на дясно из елвен вилидж... и в този момент няколко БГта ме забелязват, благодарение на първия ми ник в играта - Kifla :lol:.
От там един лаф, запознах се с маса народ. Направих пари и всички решиха да се преместят от Теон на Хиндемит, където били преди. Та и аз с тях. После пак всичко от начало на хиндемит, куеста с гъбите... :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 01:32

Buddy, това беше за творческия направо! С интерес го четох. :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Апр 2007 14:33

buddy
ти въобще не си бил за завиждане
но все пак и аз казвам, че е мн трудно, а куестовете само могат да улеснят положението
ще дам пример с един куест (вече бях постнал за него)
ДЕ взима на 21лвл куест с награда 100к+ при 1х, но може да се взима само веднъж
има и няколко куеста за добри нг оръжия

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 08:45

Гипо написа:
При мен беше следното:
Виждам Л2 за първи път, шматкам се на ляво на дясно из елвен вилидж... и в този момент няколко БГта ме забелязват, благодарение на първия ми ник в играта - Kifla :lol:.
После пак всичко от начало на хиндемит, куеста с гъбите... :lol:

Помня :P В елвен вилиж като се разхождаше тази Kifla. Голям смях падна с ника ти. То ясно бе, че беше BG.
Иначе гъбите рулират много адени съм направил там. Ама на една гъбка има по 2 играча :shock: .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 11:52

Честито interlude утре :wink: Чакам с нетърпение.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 21:48

честито интерлюд ама....
корейците пускат т1 :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 21:53

Darkymir написа:
честито интерлюд ама....

"т1" ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 22:37

OnePageLife написа:
Darkymir написа:
честито интерлюд ама....

"т1" ?
Предполагам, нещо като "C7"...такова е - винаги жълтите пичове са първи във всичко.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 22:56

всъщност
ако броим с "Ц"
(с въпросният "the kamael" http://www.lineage2.co.kr) има 8 различни версии(ако мога така да ги нареча) на лин2
prelude+chronicle1(harbingers of war)....+chronicle5(oath of blood)+interlude+throne1(the kamael)=8

Профил ICQ Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 21:52

Разглеждах инфото...засега кой е PvP фаворитът в interlude?
п.п.абе тези aug. оръжия,като добавят атрибути(str,con и т.н.) не става ли малко имба? :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 23:48

в интерлюда ще има нова дуел система
ще може да се бият двама или повече, но без смърт
иначе се добавя и още едно(поточно две) оръжие по подобие на зарих - акаманаф - дуал суорд "съперникл на познатия ни до сега демоник суорд зарих

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 00:12

Зариче
aka*manaf
Иначе другото си е така ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 00:39

Akamanah.
Незнам дали е със звездичка или не, но накрая е с "h".
Само отбелязвам :oops:
Всъщност има много интересни нови работи..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Апр 2007 07:40

OK доста добре е...само, че не можах да си намеря 2nd chat window-a.Както и да е, ще го прежаля.Иначе Autotarget доста ми допада.Също Login екрана е доста добър.Честно да си кажа доста ме дразнеше миналия login screen - някакви горящи сгради, гадна музика...убиваше ми настроението още преди да съм почнал да играя.Сега природа, цветенца...Хах.Също разбрах, че ако те disconnect-не те връща на екрана с героите...определено полезно - когато си в party, няма нужда да те чакат много.За дуел системата...става, ама само с приятели.Враговете си ги искам за 1 или 4%.Ааа и да - искам го новия A Bow с фокус.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com