Автор |
Съобщение |
Darkymir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2007 14:32
Гипо написа: Ами имаш следните задължителни куестове...
...Други задължителни куестове няма. Гипо написа: изпълних куеста с гъбите(8+лвл) в елвен вилидж дооооста пъти.
имено това имах предвид
има куестове, които ти носят нужните начални приходи
също така има и куестове за експириънс
а първия куест при нюбито, където се ражадш
вярно, че мобовете не са мн трудни, но това са доста безплатни шоти
бтв ето сайт на бг за лин
http://www.l2trouble.net
сайта присъства и в lineage2.com в листата за фен сайтове
има и форум
http://l2trouble.net/forum/portal.php
мартинкфриимен беше баннат от форума, за това скоро може да постне някакви "мили" слова за модовете и др., но не му обръщайте внимание
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2007 15:10
Darkymir аз на офито ще ти кажа как се оправях до 52 lvl...Почти винаги бях с не повече от 5к adena в мен, когато трябваше да ходим на raid boss - всички чакаха само мен на мястото, защото нямах пари да се портна и трябваше или да прося, или да вървя пеша до мястото...Гледах другите, че бяха със светещи оръжия и топ D на 20 lvl...До 32 lvl нямах нищичко D, почти не ме взимаха в party заради слабият ми equipment.След това ми падна Manticore Light долнище от raid boss и се радвах, като, че ли...не мога да го обясня.После изхарчих абсолютно всичките си спестявания (200к максимум да съм имал) и си взех и горнище...Пак няма да обяснявам как се кефех.Още си бях с no grade composition bow (като Compositiona bow-a не беше мой, ами ми беше подарен от клан лидера, иначе още щях да съм си със hunting bow - един от първите No grade със смешен damage, който пак не беше мой ами ми беше подарен от един във talking island който го беше жал за мен) и имах късмет да събера 200-300к от някакъв дроп от raid boss (от над 100 боса, максимум 5 пъти беше падал дроп в мен), да продам стария лък и да се моля на всички от raid party-тата в които съм бил да ми дадат още 400-500k да си взема medium D.Взех си Dark Elven bow - среден D с пак подарените ми пари.А soul shots, potions, стрели...Добре, че в глудио бях срещнал една елфка която редовно ме спонсорираше с по 50к за да си набавя соул шотите за 2 часа..и после пак просене защото ме беше срам да искам пак от нея, а парите които бях събрал от дроп-а не бяха достатъчни...Пак дразнене от тези които имат светещи оръжия, l2 day scrolls и 3-4к soul shots в инвентара...преодолях го така или иначе.Тогава разбрах, че в клана ми имало 1 българин - Anubarak, беше orc 59 lvl по това време, но и той беден все пак.Това е човека на който мога да съм най-благодарен от целия сървър.Ходехме в low lvl катакомби, аз сеех, а той разпукваше mob-a за секунди с B grade oръжието си и така бързо събирах доста плодчета, които по късно заменях за материали и продавах в гиран...Купих си elven jewels с парите от сеенето - УРА, вече няма да съм с първите No grade и да умирам веднага след като mob с магически способности ме удари (така между другото, един mage от моя клан ме взе с карма - искал да си пробвал damage, но не предполагал, че съм "без" jewels).Вече бях с по - голямо самочувствие - 36-37 lvl бях, поне имах D grade (макар и не top оръжие, ама то си ми беше време зa C grade де, а не виждах как, като все още даже не бях си запълнил D grade-a).Гледах с отворена уста всеки който имаше Light Crossbow - лък top D grade..докато един ден този не падна от рейд бос..Сърцето ми затуптя в очакване кой ще го вземе...и random party loot-a разпрели да съм АЗ!Подскачах известно време из стаята и никой от партито не ми казваше "gratz" както винаги...Аз почнах да се провиквам в party channel-a : "I have light crossbow!!aaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaa!!!!!!!!!!!!!" и всички ми отвръщаха с "o.O...gratz" като бяха учудени защо аджеба се радвам толкова на едно просто top D oръжие (повечето редовно бяха на Private store в dion като продаваха топ D и C неща - на повечето тези герои не са им били 1-вите, а са имали high lvl главни герои, другите пък имали страшни приятели с по 1-2 субкласа и S grade които редовно ги спонсорирали...)Та, вече наближаваше времето когато трябваше да мисля за C grade - бях 38-39 level.Денят беше събота...даа помня го.Както винаги се чуваше "38 lvl rogue LF raid party!!!"..и о да, invite-наха ме.Бяхме 2 raid party-та с доста сериозни лидери.Този ден убихме над 20 боса, като в 80% от случаите всичкият дроп идваше в мен, а ако не идваше всичкия то поне идваше най хубавия - скъпите Enchant Weapon Scrolls...даа бог явно не ме беше забравил Събрах си нещица за около 4-5 милиона, веднага ги продадох и се радвах на достата нулички които показваха броят на adena-та ми, който за жалост не стигаха дори само за C оръжие дори и да си продадях D grade-a, пък за армор или енчанти на оръжието не можеше и да става дума.И тогава пак се появи благославяната от мен орка oт моят клан.Каза ми, че имал приятел archer с C grade който не играел отдавна, и трябвало само да му се активира акаунта за да взема злобно всичките му неща.Имал Eminence bow na +3 (!!!!!) и theca set (винаги си бях мечтал за Plated Leather заради хубавия STR бонус ама няма...).Взех си C нещата още на 39 lvl и с удоволствие чаках кога ще стана 40 и веднага да сложа C нещата като ще мога да се изфукам на всичките си приятели (цял dion ме познаваше тогава).Всички бяха много учудени как до сега съм бил такъв бедняк, а сега на 40 lvl веднага слагам C С парите с които продадох D grade-a и с тези за които продадох Theca-та си купих Plated Leather Set (доста по - скъп беше от theca)...За jewels не мислех - elven си ми стигаше, щях да ги сменям чак на B grade с Black Ore (което ми се струваше като мечта)...Един от най-трудните ми периоди беше 40-52 - нямах SA - Cheap Shot на Eminence bow-a и не можех да мръдна даже без SE зад гърба си, защото маната ми изчезваше удивително бързо.Както и да е, продължих с raid party-тата от време на време, и падаше рядко по нещо в мен.След толкова подаръци, беше време да събера собствени пари за B grade и наистина се случи.На 50-51 lvl след усилено 10-15 дневно сеене в катакомби, събрах що-годе нужните пари за B grade които ми оставаха да събера след като си продам C grade-a, без никой да ми ги подарява.Взех малко парички от разни приятели като им обещах да ги върна веднага след като продам материалите...и вече на 52 lvl бях напълно оборудван - Bow of peril +3/CS, Black Ore jewels Set, и Doom light...като Leather Armor of Doom-a ми беше +5 (бях го взел доста евтино и му се радвах много)..и тук свършва периода ми на бедност В момента съм 63 lvl Hawkeye с DC light Set/ +3 Soul Bow/CS и много скоро +3 Majestic jewels set, като постепенно ще си купя +6 Soul Bow, а после +8 Carnage...Бах и дългия пост стана...Надявам се да ви е била интересна историята не един беден арчър на официален сървър, първоначално без никакви приятели.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2007 15:26
Ох Бъди... просълзих се
И съвет от мен. След SB +6/cs, да смениш на Carnage ще е грешка. В ПвЕ ще ти липсва твърде много CS и маната ти ще свършва за 1бъф време. Казвам ти го от опит, защото почти постоянно съм в арчер партита. Просто никаква идея. А ако ще си говорим за ПвП... изчакай новите C6/Interlude лъкове. До колкото знам ще има A grade лък с focus.
И направо някой ден, като станеш 76 - Drac bow .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2007 21:49
omg Бъди,въобще не си представях,че е такавамъка на офи
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2007 22:43
Toлкова ли трогателно разказвам Иначе самата истина е това, не знам за другите които са почнали offi, но аз тогава нямах никакъв приятел в реалния живот който да играе с мен за да ми помага...и трудностите се виждат.
@Shadow ...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 00:30
При мен беше следното:
Виждам Л2 за първи път, шматкам се на ляво на дясно из елвен вилидж... и в този момент няколко БГта ме забелязват, благодарение на първия ми ник в играта - Kifla .
От там един лаф, запознах се с маса народ. Направих пари и всички решиха да се преместят от Теон на Хиндемит, където били преди. Та и аз с тях. После пак всичко от начало на хиндемит, куеста с гъбите...
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 01:32
Buddy, това беше за творческия направо! С интерес го четох.
|
|
|
|
|
Darkymir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 14:33
buddy
ти въобще не си бил за завиждане
но все пак и аз казвам, че е мн трудно, а куестовете само могат да улеснят положението
ще дам пример с един куест (вече бях постнал за него)
ДЕ взима на 21лвл куест с награда 100к+ при 1х, но може да се взима само веднъж
има и няколко куеста за добри нг оръжия
|
|
|
|
|
OkiSan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 08:45
Гипо написа: При мен беше следното: Виждам Л2 за първи път, шматкам се на ляво на дясно из елвен вилидж... и в този момент няколко БГта ме забелязват, благодарение на първия ми ник в играта - Kifla . После пак всичко от начало на хиндемит, куеста с гъбите...
Помня В елвен вилиж като се разхождаше тази Kifla. Голям смях падна с ника ти. То ясно бе, че беше BG.
Иначе гъбите рулират много адени съм направил там. Ама на една гъбка има по 2 играча .
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 11:52
Честито interlude утре Чакам с нетърпение.
|
|
|
|
|
Darkymir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 21:48
честито интерлюд ама....
корейците пускат т1
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 21:53
Darkymir написа: честито интерлюд ама.... корейците пускат т1
"т1" ?
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 22:37
OnePageLife написа: Darkymir написа: честито интерлюд ама.... корейците пускат т1 "т1" ? Предполагам, нещо като "C7"...такова е - винаги жълтите пичове са първи във всичко.
|
|
|
|
|
Darkymir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 22:56
всъщност
ако броим с "Ц"
(с въпросният "the kamael" http://www.lineage2.co.kr) има 8 различни версии(ако мога така да ги нареча) на лин2
prelude+chronicle1(harbingers of war)....+chronicle5(oath of blood)+interlude+throne1(the kamael)=8
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 21:52
Разглеждах инфото...засега кой е PvP фаворитът в interlude?
п.п.абе тези aug. оръжия,като добавят атрибути(str,con и т.н.) не става ли малко имба?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Darkymir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 23:48
в интерлюда ще има нова дуел система
ще може да се бият двама или повече, но без смърт
иначе се добавя и още едно(поточно две) оръжие по подобие на зарих - акаманаф - дуал суорд "съперникл на познатия ни до сега демоник суорд зарих
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 00:12
Зари че
aka*manaf
Иначе другото си е така
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 00:39
Akamana h.
Незнам дали е със звездичка или не, но накрая е с "h".
Само отбелязвам
Всъщност има много интересни нови работи..
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 07:40
OK доста добре е...само, че не можах да си намеря 2nd chat window-a.Както и да е, ще го прежаля.Иначе Autotarget доста ми допада.Също Login екрана е доста добър.Честно да си кажа доста ме дразнеше миналия login screen - някакви горящи сгради, гадна музика...убиваше ми настроението още преди да съм почнал да играя.Сега природа, цветенца...Хах.Също разбрах, че ако те disconnect-не те връща на екрана с героите...определено полезно - когато си в party, няма нужда да те чакат много.За дуел системата...става, ама само с приятели.Враговете си ги искам за 1 или 4%.Ааа и да - искам го новия A Bow с фокус.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|