Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесват ли ви моите 3D модели?

Да, много    70%  70%  [ 93 ]
 Горе-Долу    19%  19%  [ 25 ]
 Не    2%  2%  [ 3 ]
 Баба ми прави по-хубави    9%  9%  [ 12 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 13:55

Имаш глас и от мен, продължавай да правиш модели в същия дух, много ми харесват! :)

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 14:35

«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:
Имаш глас и от мен, продължавай да правиш модели в същия дух, много ми харесват! :)

Me too :wink:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 19:49

Ghost Rider написа:
+1 въпреки че модела на матрицата ме кефи повече.
какво печелиш ака останеш на първо място.

Благодаря за вота :)
Преди няколко поста споменах, материална награда няма, има признание ;)

«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:

Щастлив съм, че ти харесват. Аз за това ги правя, да им се порадва, а и да се харесат на моите приятели. 10Х за гласа! :)

WolfMan написа:
Me too :wink:

Thank you too, then :)

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 20:00

Ами Ebony & Ivory трябва да иглеждат така http://www.poseidon.co.jp/3F/E&I/01.jpg

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Мар 2007 20:52

С удоволствие дадох гласа си за теб...Но не заради това, че си съфорумец,а просто защото твоят проект е наистина най-добър.Ако започнеш да се занимаваш професионално, няма да направиш грешка ;]

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there

Профил

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2007 11:42

Pеnnywise написа:
С удоволствие дадох гласа си за теб...Но не заради това, че си съфорумец,а просто защото твоят проект е наистина най-добър.Ако започнеш да се занимаваш професионално, няма да направиш грешка ;]

Признателен съм за думите ти и вота :)

Вече съм готов с модела за новия конкурс. За съжаление нямах много време за тази задача, защото днеска ще пътувам и няма да се върна преди крайната дата за постъпване в конкурса. И поради тази причина реших да работя върху някой по-прост модел, за да мога да го завърша на време. Избрах да направя модел на моето колело, нещо за което съм имал мерак отдавна . Та ето го:

Линк към модела

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Апр 2007 12:32

Xayzer написа:
Pеnnywise написа:

Признателен съм за думите ти и вота :)

Вече съм готов с модела за новия конкурс. За съжаление нямах много време за тази задача, защото днеска ще пътувам и няма да се върна преди крайната дата за постъпване в конкурса. И поради тази причина реших да работя върху някой по-прост модел, за да мога да го завърша на време. Избрах да направя модел на моето колело, нещо за което съм имал мерак отдавна . Та ето го:

Линк към модела

OMG.Феноменално е слаба дума,за това колело.Занимавай се професионално,бе човек!Не те моля,заповядвам ти.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 17:15

Въпреки че благодарих на всеки един от гласувалите за мен поотделно в темата, искам пак да ви благодаря от сърце. Вчера се върнах от кратка почивка за празниците и видях, че офицално съм обявен за победител в конкурса :)

Романс написа:
OMG.Феноменално е слаба дума,за това колело.Занимавай се професионално,бе човек!Не те моля,заповядвам ти.

Ееех, чак феноменално :)

Иначе скоро ще започне гласуването за новия конкурс. Можете да разгледате моделите на останалите претенденти тук.

Днеска експериментирах малко с рендериращия софтуер. Как ли би изглеждал хромиран ЕД 209? Ето така:

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 18:44

Xayzer написа:
Иначе скоро ще започне гласуването за новия конкурс. Можете да разгледате моделите на останалите претенденти тук.

Разгледахме ги. Повечето съкват. Казвай кога започва гласуването, за да подкрепим единственния заслужаващ кандидат! :D

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 19:12

Xayzer как да не е феноменално :roll: всичките ти 3D модели са феноменални до сега няма модел който да не ми е харесал всичките модели за супер мехахипер яки :lol: както каза Романс феноменално е дори слабо казано :o

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 20:37

Xayzer написа:
Можете да разгледате моделите на останалите претенденти

Ха в сравнение с твоите, техните не приличат на модели :lol: :roll:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 21:13

Пичове,хайде да се стегнем и да направим това форумно състезание.Предлагам Ксайзер+още 2-3 човека да са жури :? Както и да е,трябва някой да организира правила,записване и ала-бала.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 22:07

Abdominal Pain написа:
Разгледахме ги. Повечето съкват. Казвай кога започва гласуването, за да подкрепим единственния заслужаващ кандидат! :D

Гласуването започна и сега водя с 40 процента от вота. Ако взема, че пропадна в класацията по незнайни причини, ще ви мобилизирам! :)

_-DeViL-_ написа:
Xayzer как да не е феноменално :roll: всичките ти 3D модели са феноменални до сега няма модел който да не ми е харесал всичките модели за супер мехахипер яки :lol: както каза Романс феноменално е дори слабо казано :o

Радвам се, че моделите ми ти харесват и съм благодарен за думите ти. За съжаление има още доста да се уча за да станат моделите ми феноменални :)

WolfMan написа:
Xayzer написа:
Можете да разгледате моделите на останалите претенденти

Ха в сравнение с твоите, техните не приличат на модели :lol: :roll:

Да, за съжаление на този конкурс не са се постарали много момчетата.

scoopp написа:
Пичове,хайде да се стегнем и да направим това форумно състезание.Предлагам Ксайзер+още 2-3 човека да са жури :? Както и да е,трябва някой да организира правила,записване и ала-бала.

Аз съм навит. Обичам да критикувам и да намирам грешки на останалите, за това ще вляза в кожата на жури. Може и теб да добавим и ще си намерим още един. Всеки един от нас ще съди моделите поотделно, но все пак ще ги обсъдим и заедно за да се получи по добра представа.

Правилата не трябва да са много сложни - първо трябва да се зададе тема, дали ще се правят оръжия, превозни средства, сгради или бяла техника :P
Второ - не може да се използват модели или части от модели на други хора - тука си знаем силите горе-долу и ако някой изникне с фотореалистично ферари ще бъде дискфалифициран веднага.
Трето - Трябва да има срок за изпълнение на задачата. Тъй като повечето хора тук все са заети с нещо, предлагам времето да е поне 2-3 седмици за да имат време да направят нещо хубаво.
Четвърто - Моделите ще се разглеждат в Sketchup формат. Причината е, че на журито други програми не му тръгват на компа :lol:
Ако сте свикнали да работите на друга програма - няма проблем. Само накрая си изтеглете Sketchup и import-нете файла на модела, за да сте сигурни, че изгледа добре под Sketchup.

За други правила не се сещам за сега. Колкото до правилата за записване - всеки може да се включи стига да представи модел, като спазва горните правила. Ще отворим тема, където всеки може да изяви желание за участие и където ще постне снимки и линк към своя модел. Като свърши срока ще добавим и една анкета към темата с имената и моделите на участниците, за да видим какво мислят и останалите юзъри. Но крайната дума ще е на журито, разбира се, защото все пак в анкетата може да се гласува и с няколко профила ;)

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 22:10

Лллеле,Бат Ксайзер,направо изключително много ти се възхищавам!Моделите са божествени!
Аз от 2 седмици се опитвам да направя един прост дебелак и въобще не успявам :cry:

Ако ти се занимава ще скалъпиш ли един набързо,за да видя как става цаката :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 22:21

GrubbyHouseDude™ написа:
Лллеле,Бат Ксайзер,направо изключително много ти се възхищавам!Моделите са божествени!
Аз от 2 седмици се опитвам да направя един прост дебелак и въобще не успявам :cry:

Ако ти се занимава ще скалъпиш ли един набързо,за да видя как става цаката :)

Ъъъъ, за какъв дебелак става въпрос?

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 22:23

Ми тука имам един френд,който е много дебел и смешен и се опитвам да го направя като модел :lol:
А,бе просто някакъв дебелак да е :)
Аз колкото и да се опитвам не мога !

Или май такова животно не може да се направи?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 22:25

По лесно да е се прави сграда или машина, въобще нещо сглабяно. Човека или живите неща са адски трудни, започни с нещо по-просто и с повече ъгли.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 04:26

С коя прогграма ги правиш.Много са яки

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 08:33

Xayzer написа:
_-DeViL-_ написа:

Xayzer как да не е феноменално всичките ти 3D модели са феноменални до сега няма модел който да не ми е харесал всичките модели за супер мехахипер яки както каза Романс феноменално е дори слабо казано

Радвам се, че моделите ми ти харесват и съм благодарен за думите ти. За съжаление има още доста да се уча за да станат моделите ми феноменални

дюд ти сега ги правиш толкова яки, че нямам думи а като се научиш което според мен няма голям смисал за сега но все пак тряя да научиш както го каза .. други неща трябва да се занимаваш с 3D моделиране голям успех ще постигнеш :wink:

fastsamorai написа:
С коя прогграма ги правиш.Много са яки

Да се сети случайно да провериш на първата страница на темата ? :roll:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Апр 2007 09:43

_-DeViL-_ написа:
...

Благодаря ти за добрите думи! :)

Тези, който искат да пуснат вот, могат да следват този линк:

Едит:

Приятели, както виждате този път не промених името на темата за да не привличам толкова внимание към анкетата. Вотовете, които вие дадохте до сега, са предостатъчни за да утвърдят позицията ми на първо място (въпреки че и останалите претенденти си събраха приятелите да гласуват за тях, но явно те нямат толкова колкото мен :)) Така че вече можете да преустановите гласуването, да не ги зариваме в земята останалите, като миналия път, та да не се откажат въобще да правят 3Д модели зарадаи нас :)

27B-6

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com