3D модели
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Благодаря за вотаGhost Rider написа:+1 въпреки че модела на матрицата ме кефи повече.
какво печелиш ака останеш на първо място.
Преди няколко поста споменах, материална награда няма, има признание
Щастлив съм, че ти харесват. Аз за това ги правя, да им се порадва, а и да се харесат на моите приятели. 10Х за гласа!«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Имаш глас и от мен, продължавай да правиш модели в същия дух, много ми харесват!
Thank you too, thenWolfMan написа:Me too

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- White Emperor
- Обратна връзка:
Ами Ebony & Ivory трябва да иглеждат така http://www.poseidon.co.jp/3F/E&I/01.jpg
- Pеnnywise9198
С удоволствие дадох гласа си за теб...Но не заради това, че си съфорумец,а просто защото твоят проект е наистина най-добър.Ако започнеш да се занимаваш професионално, няма да направиш грешка ;]
Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
I have constant fear that something's always near
I have a phobia that someone's always there
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Признателен съм за думите ти и вотаPеnnywise написа:С удоволствие дадох гласа си за теб...Но не заради това, че си съфорумец,а просто защото твоят проект е наистина най-добър.Ако започнеш да се занимаваш професионално, няма да направиш грешка ;]
Вече съм готов с модела за новия конкурс. За съжаление нямах много време за тази задача, защото днеска ще пътувам и няма да се върна преди крайната дата за постъпване в конкурса. И поради тази причина реших да работя върху някой по-прост модел, за да мога да го завърша на време. Избрах да направя модел на моето колело, нещо за което съм имал мерак отдавна . Та ето го:

Линк към модела

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
OMG.Феноменално е слаба дума,за това колело.Занимавай се професионално,бе човек!Не те моля,заповядвам ти.Xayzer написа:Признателен съм за думите ти и вотаPеnnywise написа:С удоволствие дадох гласа си за теб...Но не заради това, че си съфорумец,а просто защото твоят проект е наистина най-добър.Ако започнеш да се занимаваш професионално, няма да направиш грешка ;]
Вече съм готов с модела за новия конкурс. За съжаление нямах много време за тази задача, защото днеска ще пътувам и няма да се върна преди крайната дата за постъпване в конкурса. И поради тази причина реших да работя върху някой по-прост модел, за да мога да го завърша на време. Избрах да направя модел на моето колело, нещо за което съм имал мерак отдавна . Та ето го:
Линк към модела
.
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Въпреки че благодарих на всеки един от гласувалите за мен поотделно в темата, искам пак да ви благодаря от сърце. Вчера се върнах от кратка почивка за празниците и видях, че офицално съм обявен за победител в конкурса 

Иначе скоро ще започне гласуването за новия конкурс. Можете да разгледате моделите на останалите претенденти тук.

Ееех, чак феноменалноРоманс написа:OMG.Феноменално е слаба дума,за това колело.Занимавай се професионално,бе човек!Не те моля,заповядвам ти.
Иначе скоро ще започне гласуването за новия конкурс. Можете да разгледате моделите на останалите претенденти тук.

27B-6
-
Abdominal Pain
Разгледахме ги. Повечето съкват. Казвай кога започва гласуването, за да подкрепим единственния заслужаващ кандидат!Xayzer написа: Иначе скоро ще започне гласуването за новия конкурс. Можете да разгледате моделите на останалите претенденти тук.

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

-
Xayzer
- Обратна връзка:
Гласуването започна и сега водя с 40 процента от вота. Ако взема, че пропадна в класацията по незнайни причини, ще ви мобилизирам!Abdominal Pain написа:Разгледахме ги. Повечето съкват. Казвай кога започва гласуването, за да подкрепим единственния заслужаващ кандидат!
Радвам се, че моделите ми ти харесват и съм благодарен за думите ти. За съжаление има още доста да се уча за да станат моделите ми феноменални_-DeViL-_ написа:Xayzer как да не е феноменалновсичките ти 3D модели са феноменални до сега няма модел който да не ми е харесал всичките модели за супер мехахипер яки
както каза Романс феноменално е дори слабо казано
Да, за съжаление на този конкурс не са се постарали много момчетата.WolfMan написа:Ха в сравнение с твоите, техните не приличат на моделиXayzer написа: Можете да разгледате моделите на останалите претенденти![]()
Аз съм навит. Обичам да критикувам и да намирам грешки на останалите, за това ще вляза в кожата на жури. Може и теб да добавим и ще си намерим още един. Всеки един от нас ще съди моделите поотделно, но все пак ще ги обсъдим и заедно за да се получи по добра представа.scoopp написа:Пичове,хайде да се стегнем и да направим това форумно състезание.Предлагам Ксайзер+още 2-3 човека да са журиКакто и да е,трябва някой да организира правила,записване и ала-бала.
Правилата не трябва да са много сложни - първо трябва да се зададе тема, дали ще се правят оръжия, превозни средства, сгради или бяла техника
Второ - не може да се използват модели или части от модели на други хора - тука си знаем силите горе-долу и ако някой изникне с фотореалистично ферари ще бъде дискфалифициран веднага.
Трето - Трябва да има срок за изпълнение на задачата. Тъй като повечето хора тук все са заети с нещо, предлагам времето да е поне 2-3 седмици за да имат време да направят нещо хубаво.
Четвърто - Моделите ще се разглеждат в Sketchup формат. Причината е, че на журито други програми не му тръгват на компа
Ако сте свикнали да работите на друга програма - няма проблем. Само накрая си изтеглете Sketchup и import-нете файла на модела, за да сте сигурни, че изгледа добре под Sketchup.
За други правила не се сещам за сега. Колкото до правилата за записване - всеки може да се включи стига да представи модел, като спазва горните правила. Ще отворим тема, където всеки може да изяви желание за участие и където ще постне снимки и линк към своя модел. Като свърши срока ще добавим и една анкета към темата с имената и моделите на участниците, за да видим какво мислят и останалите юзъри. Но крайната дума ще е на журито, разбира се, защото все пак в анкетата може да се гласува и с няколко профила

27B-6
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
-
Xayzer
- Обратна връзка:
GrubbyHouseDude™ написа:Лллеле,Бат Ксайзер,направо изключително много ти се възхищавам!Моделите са божествени!
Аз от 2 седмици се опитвам да направя един прост дебелак и въобще не успявам![]()
Ако ти се занимава ще скалъпиш ли един набързо,за да видя как става цаката
Ъъъъ, за какъв дебелак става въпрос?

27B-6
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
- fastsamorai
дюд ти сега ги правиш толкова яки, че нямам думи а като се научиш което според мен няма голям смисал за сега но все пак тряя да научиш както го каза .. други неща трябва да се занимаваш с 3D моделиране голям успех ще постигнешXayzer написа:Радвам се, че моделите ми ти харесват и съм благодарен за думите ти. За съжаление има още доста да се уча за да станат моделите ми феноменални_-DeViL-_ написа:
Xayzer как да не е феноменално всичките ти 3D модели са феноменални до сега няма модел който да не ми е харесал всичките модели за супер мехахипер яки както каза Романс феноменално е дори слабо казано
[b]fastsamorai[/b] написа:С коя прогграма ги правиш.Много са яки
Да се сети случайно да провериш на първата страница на темата ?
Пука ми, че ми дреме
-
Xayzer
- Обратна връзка:
Благодаря ти за добрите думи!_-DeViL-_ написа:...
Тези, който искат да пуснат вот, могат да следват този линк:
Едит:
Приятели, както виждате този път не промених името на темата за да не привличам толкова внимание към анкетата. Вотовете, които вие дадохте до сега, са предостатъчни за да утвърдят позицията ми на първо място (въпреки че и останалите претенденти си събраха приятелите да гласуват за тях, но явно те нямат толкова колкото мен

27B-6
|
|
|