Автор |
Съобщение |
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 21:29
crazysasho написа: StReAmM написа: † iMMortality † написа: Хайде пуснете и моя 1/4 финал да знам с кой ще играя нали написах малко по-нагоре ,ти играеш със втория от наща група,което е Снупи Как реши , че е Снупи като аз имам 3 точки повече ?!
ами може би щото човека си е направил труда да погледне групата и мачовете и да напраи 2-3 прости сметки и така се е стигнало до извода ооо божее какъв шок просто
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 21:32
.,
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
crazysasho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 21:32
Абе на тебе май нещо ти хлопа дъската ... Нещо май почваш да избираш комплекси , това седене по цел ден пред компа не ти влияе добре май Не съм си правил труда да смятам щото съм админ ибез това секи ден почти го правя и поне тука като не съм нито мод ще си почивам ... Всеки нормален човек освен некъв балък или ебати ентусиаста в 22:35 не би сметал некви резултати ... Моеше да го напишеш малко по така или то не е твоя работа по точно ! Радвай се там на класирането си щото сигурно вече и у Малашвефци разбраха , че немоеш да спиш ако не ис на 1/4 финал... Успех на Марин щото с играта , която показа срещу мене има много големи шансове да спечели , а за Снупи също успех ама не до финал
___________________________________ http://football-games.bfl-team.com
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 21:35
crazysasho написа: Абе на тебе май нещо ти хлопа дъската ... Нещо май почваш да избираш комплекси , това седене по цел ден пред компа не ти влияе добре май Не съм си правил труда да смятам щото съм админ ибез това секи ден почти го правя и поне тука като не съм нито мод ще си почивам ... Всеки нормален човек освен некъв балък или ебати ентусиаста в 22:35 не би сметал некви резултати ... Моеше да го напишеш малко по така или то не е твоя работа по точно ! Радвай се там на класирането си щото сигурно вече и у Малашвефци разбраха , че немоеш да спиш ако не ис на 1/4 финал... Успех на Марин щото с играта , която показа срещу мене има много големи шансове да спечели , а за Снупи също успех ама не до финал
еми пич аз не съм споменал никъде,че продължавам напред изчаквах да видя обновяването на групата и тогава да разбера,но кат видях тва "3 точки повече" нещо ме подразни ами кат гледам и ти в 22:36 пишеш така,че къв ти е проблема? 1/4 финал е почти нищо,а за финал не си и мечтая а пък и отново съм с Immortality къв е този късмет не знам
ам чи между другото малашевци е на 3-4 спирки от нас с 86 така,че....
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 21:53
SnOoPy17 написа: Така за улеснение на некой хора дето си мислят,че са с 3 точки повече... и най-вече за модераторите на които им пасва идеално израза "ЕВГЕНИ СПИШ"... [Слави го казва често на Евгени Димитров (маестрото).... ]
Само искам да отбележа че веднага след първия път след който се оплака от модераторите (демек от мене само) съм ъпдейтнал темата , а това че ти не гледаш преди да говориш си е твой проблем Аз не мога да ъпдейтвам темата през 3 минути
Честито ти класиране (малко странно ) , но си е класиране
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 21:58
Абе Снупи ти в ред ли си, може ли да направиш 1-2-3-4 поста един след друг
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 22:36
Krissan написа: SnOoPy17 написа: Така за улеснение на некой хора дето си мислят,че са с 3 точки повече... и най-вече за модераторите на които им пасва идеално израза "ЕВГЕНИ СПИШ"... [Слави го казва често на Евгени Димитров (маестрото).... ] Само искам да отбележа че веднага след първия път след който се оплака от модераторите (демек от мене само) съм ъпдейтнал темата , а това че ти не гледаш преди да говориш си е твой проблем Аз не мога да ъпдейтвам темата през 3 минути Честито ти класиране (малко странно ) , но си е класиране
не знаех,че си само ти мислех,че некой ти помага ама ок
и честно никви промени нямаше в групата колкото и пъти да погледнех все същите работи си беха демек че не съм си изиграл мача със Stream
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 22:40
Крис , ако има нужда аз мога да помагам , само ми кажи и съм на линия
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 08:31
Снуупи пиши ми за мачовете,че незнам кога си онлайн
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 12:35
Ок, след петък тва значи ваканцията , ме ме устройва
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 13:56
MaRiN_007 написа: Крис , ако има нужда аз мога да помагам , само ми кажи и съм на линия
Съжалявам за всички други желаещи да са ъпдейтъри но мисля че Маро е най-подходящи ще си изпълнява работата перфектно тъй че можеш да почваш
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 19:33
† iMMortality † написа: Снуупи пиши ми за мачовете,че незнам кога си онлайн
Ок...
Искам да се извиня най-вече на Boagrius и на Krissan и на всички за всичките ми постове сори момчета нема се повтори
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 22:45
1 мач:iMMortality(Bayern Munchen) |3-4| Snoopy(Manchester United)
Усещате ли как се повтаря 1 стара изтория от 1 стар турнир .Този мач той показа много повече желание за победа от мен и респективно би,от друга страна и аз направих тъпички греши,както в защита така и в нападение.
2мач:iMMortality(Bayern Munchen) |11-5| Snoopy(Manchester United)
Тук изгасих всичко->лампи,музика,телевизор,махнах жилетката,с която седя в нас и се концентрирах на макс,защото Снуупи е найстина доста сериозен противник и е добър!Тук почна малко инфарктно мачът,защото аз поведох,после вкарах още 1 бърз и вече и той отвърна на удъра и така се стигна до ПРОЧУТОТО 4-3 за мен,но беше едва 23-24 минута и аз се вече бях поотказал->абсолютно честно си подготвях вече речта тук за загубите ми .Неприятно беше,че в началото се контузи Пизаро,тъй като смяната тогава е Пизаро<=>Санта Круз,но Круз не играе добре в неговата позиция,а на мен ми трябваше сигурен център нападател като Подолски и за това оставих Круз на позицията на Пизаро и това момче ме вдъхнови с 1 гол от около 25-26 метра доста красив и малко по-късно пак вкара 1 малко извън наказателното.Снуупи направи нелеп червен картон,който му изигра и лоша шега.Към края на мача той се посъживи и вкара 2 гола,но вече преднината ми бе голяма.
Това е от мен.1 обаче е сигурно!Със Снуупи стават невероятни мачове,както драматични,така и доста динамични и никой не е сигурен в изхода на мача преди последния съдийски сигнал.Поздравявам Снуупи за хубавата игра,за целия 1/4 финал и да не ми се сърди за гола от пряк с Швайнщайгер
п.п.Баварската машина продължава да марширува към финала,за да защити титлата си
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 22:45
SnOoPy 4-3 Immortality
SnOoPy 5-11
На кратко 1-я мач извадих бая късмет смисъл той пропусна доста обаче 2-я мач ролите се размениха мое ли с 2-ма сам срещу вратаря и да прехвърлянето да се удари в скапания Кан и после 5 удара един след друг да са право в него , после пак сам срещу вратаря в ключов момент (то винаги в ключов) смисъл за да поведа с 4-3 и кво? пропуск разбира се на косъм от вратата сам срещу него скапания прехвърлящ удар пак ми изневери а иначе ги владея просто този мал шанс срещу Иморталити край нема... та за ключовия момент говоря "пак" понеже отново се паднахме на елиминации с него и преди 2-я мач в 90 мин оцелих пак греда иначе 4-4 и аз продължавах ...
2-я мач от 60-та минута с човек по-малко Рууни поради изключителен срив в нервната ми система абсолютно тъпо ненужно спъване в ЦЕНТЪРА от зад и заслужен червен просто го направих заради нерви поредните простотии ...
Иморталити пак ме похвали де смисъл никой не му бил вкарвал от центрирания, а аз от 2 мача му вкарах 6 гола с центрирания...
Успех на Иморталити дано пак вземе финала както стана с миналия тур
ако пак се срещнеме ДАНО успея да ти се "реванширам" даи преди така казах ма виж,че отново не ти беше лесно
аре бай от мене
ПП: отново много ласкави думи бе Иморталити хахах мерси отново,за което
ПП: сори ама да му е*а майката на Кан ...
лека корекция братле "един СТАР турнир" ли??? как бе не беше стар беше миналия на фифата дето ти в последствие спечели с 10-2 ако не се лъжа
ПП: оооу наистина за фаловете 1-я мач в 80 и некоя минута му даде ебати фала полудех нищо не бех напраил и кво? земи си фал от ебати изгодната позиция и така много голяма разликата е от 4-2 до 4-3 от ПСИХОЛОГИЧЕСКА гледна точка ... едно е да водиш с 1 гол друго е с 2 гола да си си спокоен... 1 гол нищо не е винаги съм го твъдял....
2-я мач е наистина сори братле знам,че си добър видях и като спечели миналия тур се обедих напълно ама не очаквах от такъв играч (шампион) да ми вкарва фалове по НАЙ-ЛАМЕРСКИЯ начин тоест с изчакване автоматично да бие .... много се подразних казах ти... и отново приемам извиненията ама просто и този фал много промени....
относно червения ми картон питайте и Иморталити дали спъвам изобщо дори на контри когато са доста опасни дори тогава не го спъвах умишлено примерно,за да спра контрата му... но в 60та минута в центара нервите ми свършиха и с Рууни направих следната процедура "еля пиленце при батко" за което естествено си получих червения картон за влизането отзад.... умишлено и тъпо признавам немах нерви а след тва играта ми бе предимно "SEARCH & DESTROY" казах го и на Иморталити и на вас го казвам .... а и с човек по-малко на този етап при този резултат и то без РУУНИ е просто нема смисъл... накрая вкарах 2 ПОЧЕТНИ гола тва е братоци сори за романа дето написах
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 08:05
Еми казвам го на всички срещу,които играя->аз не мога да бия пряк свободен от 19 метра .Тогава също беше адски важен тоя гол,защото резултатът бе 3-2 за мен и аз задължително трябваше да вкарам за да се поуспокоя и нямах право на грешки от тази позиция и нямах и намерение да пропускам гола,за това го оставих автоматично да си бие..
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 19:40
Felix - Marin_007 1:3
Това е първия мач втория не се знае кога ще го играем
Като цяло добър мач , с много пропуски , от страна и на двамата , но мисля че бях по активен в нападение
П.П
marin_007 - felix 5:4
Интересен мач,но след като поведох 4:1 убих интригата , накрая мача се доиграваше , жалко за феликс
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 20:17
хе, не ме много интересува, е разбира се че ако бях продължил съвсем друго щеше да ми е, но... проблема беше че просто победителя се виждаше и в двата мача и си беше по-добър-поздрави бе Мъро-имаш шанс за титла!
първи мач -
Манчестър-3
Милан-1
Абе имах 1-2 положения накрая поне за 3 на 2 и да не е мъртва интригата, ама айде...
2 мач -
Манчестър-5
Милан-4
Acros the sun... ама нямаше как да стане... поведох, ама незнам... нямах шанс, все пак единия беше доста по-добър и дори бих му казал името-Марин!
ъъъ, искам все пак да кажа нещо-аз ще дойда един ден по-силен, сега съм още малък за тука... но... егаси играта, деба реалност, реалност, това трябва да правят ЕА, а не ЛАЙНА
значи бях си вчера аз на мачлето (няма да му казвам името и резултата) но си извадих изводите за реалния футбол. и какво да кажа-реалноста няма нищо общо с ШЛ и 07... еми няма да обяснявам какво плямпам, само ще кажа че това да играеш идеално в защита е много важно в днешно време!!!
Успех на всички, почивка за мен малко!
ааа, искам да благодаря ако може на Пилето-той си знае за какво!
|
|
|
Alan_Smith
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 21:02
Мисля, че Марин е фаворит за спечелването на турнира.Играхме няколко мача и показа, че се намира в страхотна форма.Смятам да сложа в Еврофутбола солидна сума за него
|
|
TroY Gonzo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 22:50
И ние с Мухата играхме още 1 но явно не сте ми видяли темата , а тя е на 10 страница
___________________________________ hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|