Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Искате ли следващия турнир да бъде първенство ?

Да    37%  37%  [ 16 ]
 Да, но само веднъж за проба    42%  42%  [ 18 ]
 Не, искам турнир    21%  21%  [ 9 ]
Общо гласове : 43
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 21:29

crazysasho написа:
StReAmM написа:
† iMMortality † написа:
Хайде пуснете и моя 1/4 финал да знам с кой ще играя :P

нали написах малко по-нагоре ,ти играеш със втория от наща група,което е Снупи
Как реши , че е Снупи като аз имам 3 точки повече ?!

ами може би щото човека си е направил труда да погледне групата и мачовете и да напраи 2-3 прости сметки и така се е стигнало до извода ооо божее какъв шок просто :shock:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 21:32

.,

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 21:32

Абе на тебе май нещо ти хлопа дъската ... Нещо май почваш да избираш комплекси , това седене по цел ден пред компа не ти влияе добре май ;) Не съм си правил труда да смятам щото съм админ ибез това секи ден почти го правя и поне тука като не съм нито мод ще си почивам ... Всеки нормален човек освен некъв балък или ебати ентусиаста в 22:35 не би сметал некви резултати ... Моеше да го напишеш малко по така или то не е твоя работа по точно ! Радвай се там на класирането си щото сигурно вече и у Малашвефци разбраха , че немоеш да спиш ако не ис на 1/4 финал... Успех на Марин щото с играта , която показа срещу мене има много големи шансове да спечели , а за Снупи също успех ама не до финал ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 21:35

crazysasho написа:
Абе на тебе май нещо ти хлопа дъската ... Нещо май почваш да избираш комплекси , това седене по цел ден пред компа не ти влияе добре май ;) Не съм си правил труда да смятам щото съм админ ибез това секи ден почти го правя и поне тука като не съм нито мод ще си почивам ... Всеки нормален човек освен некъв балък или ебати ентусиаста в 22:35 не би сметал некви резултати ... Моеше да го напишеш малко по така или то не е твоя работа по точно ! Радвай се там на класирането си щото сигурно вече и у Малашвефци разбраха , че немоеш да спиш ако не ис на 1/4 финал... Успех на Марин щото с играта , която показа срещу мене има много големи шансове да спечели , а за Снупи също успех ама не до финал ;)

еми пич аз не съм споменал никъде,че продължавам напред изчаквах да видя обновяването на групата и тогава да разбера,но кат видях тва "3 точки повече" нещо ме подразни ами кат гледам и ти в 22:36 пишеш така,че къв ти е проблема? 1/4 финал е почти нищо,а за финал не си и мечтая ;) а пък и отново съм с Immortality :shock: къв е този късмет не знам
ам чи между другото малашевци е на 3-4 спирки от нас с 86 така,че.... :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 21:53

SnOoPy17 написа:
Така за улеснение на некой хора дето си мислят,че са с 3 точки повече... :roll:
и най-вече за модераторите на които им пасва идеално израза "ЕВГЕНИ СПИШ"... :lol: :lol: :lol: [Слави го казва често на Евгени Димитров (маестрото).... ]

Само искам да отбележа че веднага след първия път след който се оплака от модераторите (демек от мене само) съм ъпдейтнал темата , а това че ти не гледаш преди да говориш си е твой проблем :wink: Аз не мога да ъпдейтвам темата през 3 минути :wink:

Честито ти класиране (малко странно ) , но си е класиране :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 21:58

Абе Снупи ти в ред ли си, може ли да направиш 1-2-3-4 поста един след друг :lol:

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 22:36

Krissan написа:
SnOoPy17 написа:
Така за улеснение на некой хора дето си мислят,че са с 3 точки повече... :roll:
и най-вече за модераторите на които им пасва идеално израза "ЕВГЕНИ СПИШ"... :lol: :lol: :lol: [Слави го казва често на Евгени Димитров (маестрото).... ]

Само искам да отбележа че веднага след първия път след който се оплака от модераторите (демек от мене само) съм ъпдейтнал темата , а това че ти не гледаш преди да говориш си е твой проблем :wink: Аз не мога да ъпдейтвам темата през 3 минути :wink:

Честито ти класиране (малко странно ) , но си е класиране :wink:

не знаех,че си само ти мислех,че некой ти помага ама ок
и честно никви промени нямаше в групата колкото и пъти да погледнех все същите работи си беха демек че не съм си изиграл мача със Stream

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 22:40

Крис , ако има нужда аз мога да помагам , само ми кажи и съм на линия :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 23:33

Марине ако може да ме изчакаш-след петъка се почваме! дано да си на линия!

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Мар 2007 08:31

Снуупи пиши ми за мачовете,че незнам кога си онлайн :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Мар 2007 12:35

Ок, след петък тва значи ваканцията , ме ме устройва :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Мар 2007 13:56

MaRiN_007 написа:
Крис , ако има нужда аз мога да помагам , само ми кажи и съм на линия :wink:

Съжалявам за всички други желаещи да са ъпдейтъри но мисля че Маро е най-подходящи ще си изпълнява работата перфектно тъй че можеш да почваш :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Мар 2007 19:33

† iMMortality † написа:
Снуупи пиши ми за мачовете,че незнам кога си онлайн :wink:

Ок...
Искам да се извиня най-вече на Boagrius и на Krissan и на всички за всичките ми постове сори момчета нема се повтори :!:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Мар 2007 22:45

1 мач:iMMortality(Bayern Munchen) |3-4| Snoopy(Manchester United)
Усещате ли как се повтаря 1 стара изтория от 1 стар турнир :lol:.Този мач той показа много повече желание за победа от мен и респективно би,от друга страна и аз направих тъпички греши,както в защита така и в нападение.

2мач:iMMortality(Bayern Munchen) |11-5| Snoopy(Manchester United)
Тук изгасих всичко->лампи,музика,телевизор,махнах жилетката,с която седя в нас и се концентрирах на макс,защото Снуупи е найстина доста сериозен противник и е добър!Тук почна малко инфарктно мачът,защото аз поведох,после вкарах още 1 бърз и вече и той отвърна на удъра и така се стигна до ПРОЧУТОТО 4-3 за мен,но беше едва 23-24 минута и аз се вече бях поотказал->абсолютно честно си подготвях вече речта тук за загубите ми :lol: .Неприятно беше,че в началото се контузи Пизаро,тъй като смяната тогава е Пизаро<=>Санта Круз,но Круз не играе добре в неговата позиция,а на мен ми трябваше сигурен център нападател като Подолски и за това оставих Круз на позицията на Пизаро и това момче ме вдъхнови с 1 гол от около 25-26 метра доста красив и малко по-късно пак вкара 1 малко извън наказателното.Снуупи направи нелеп червен картон,който му изигра и лоша шега.Към края на мача той се посъживи и вкара 2 гола,но вече преднината ми бе голяма.

Това е от мен.1 обаче е сигурно!Със Снуупи стават невероятни мачове,както драматични,така и доста динамични и никой не е сигурен в изхода на мача преди последния съдийски сигнал.Поздравявам Снуупи за хубавата игра,за целия 1/4 финал и да не ми се сърди за гола от пряк с Швайнщайгер :oops:

п.п.Баварската машина продължава да марширува към финала,за да защити титлата си :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Мар 2007 22:45

SnOoPy 4-3 Immortality
SnOoPy 5-11

На кратко 1-я мач извадих бая късмет смисъл той пропусна доста обаче 2-я мач ролите се размениха мое ли с 2-ма сам срещу вратаря и да прехвърлянето да се удари в скапания Кан и после 5 удара един след друг да са право в него , после пак сам срещу вратаря в ключов момент (то винаги в ключов) смисъл за да поведа с 4-3 и кво? пропуск разбира се на косъм от вратата сам срещу него скапания прехвърлящ удар пак ми изневери а иначе ги владея просто този мал шанс срещу Иморталити край нема... та за ключовия момент говоря "пак" понеже отново се паднахме на елиминации с него и преди 2-я мач в 90 мин оцелих пак греда иначе 4-4 и аз продължавах ...
2-я мач от 60-та минута с човек по-малко Рууни поради изключителен срив в нервната ми система абсолютно тъпо ненужно спъване в ЦЕНТЪРА от зад и заслужен червен просто го направих заради нерви поредните простотии ...

Иморталити пак ме похвали де :) смисъл никой не му бил вкарвал от центрирания, а аз от 2 мача му вкарах 6 гола с центрирания... ;)
Успех на Иморталити дано пак вземе финала както стана с миналия тур

ако пак се срещнеме ДАНО успея да ти се "реванширам" :lol: даи преди така казах ма виж,че отново не ти беше лесно ;)

аре бай от мене

ПП: отново много ласкави думи бе Иморталити :oops: хахах мерси отново,за което ;)
ПП: сори ама да му е*а майката на Кан ... :lol:
лека корекция братле "един СТАР турнир" ли??? как бе не беше стар беше миналия на фифата дето ти в последствие спечели с 10-2 :shock: ако не се лъжа ;)

ПП: оооу наистина за фаловете 1-я мач в 80 и некоя минута му даде ебати фала полудех нищо не бех напраил и кво? земи си фал от ебати изгодната позиция и така много голяма разликата е от 4-2 до 4-3 от ПСИХОЛОГИЧЕСКА гледна точка ... едно е да водиш с 1 гол друго е с 2 гола да си си спокоен... 1 гол нищо не е винаги съм го твъдял....
2-я мач е наистина сори братле знам,че си добър видях и като спечели миналия тур се обедих напълно ама не очаквах от такъв играч (шампион) да ми вкарва фалове по НАЙ-ЛАМЕРСКИЯ начин тоест с изчакване автоматично да бие .... много се подразних казах ти... и отново приемам извиненията ама просто и този фал много промени....
относно червения ми картон питайте и Иморталити дали спъвам изобщо дори на контри когато са доста опасни дори тогава не го спъвах умишлено примерно,за да спра контрата му... но в 60та минута в центара нервите ми свършиха и с Рууни направих следната процедура "еля пиленце при батко" за което естествено си получих червения картон за влизането отзад.... умишлено и тъпо признавам немах нерви а след тва играта ми бе предимно "SEARCH & DESTROY" казах го и на Иморталити и на вас го казвам .... а и с човек по-малко на този етап при този резултат и то без РУУНИ е просто нема смисъл... накрая вкарах 2 ПОЧЕТНИ гола тва е братоци сори за романа дето написах

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 08:05

Еми казвам го на всички срещу,които играя->аз не мога да бия пряк свободен от 19 метра :lol: .Тогава също беше адски важен тоя гол,защото резултатът бе 3-2 за мен и аз задължително трябваше да вкарам за да се поуспокоя и нямах право на грешки от тази позиция и нямах и намерение да пропускам гола,за това го оставих автоматично да си бие..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 19:40

Felix - Marin_007 1:3
Това е първия мач втория не се знае кога ще го играем :wink:
Като цяло добър мач , с много пропуски , от страна и на двамата , но мисля че бях по активен в нападение

П.П

marin_007 - felix 5:4
Интересен мач,но след като поведох 4:1 убих интригата , накрая мача се доиграваше , жалко за феликс :?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 20:17

хе, не ме много интересува, е разбира се че ако бях продължил съвсем друго щеше да ми е, но... проблема беше че просто победителя се виждаше и в двата мача и си беше по-добър-поздрави бе Мъро-имаш шанс за титла!

първи мач -
Манчестър-3
Милан-1

Абе имах 1-2 положения накрая поне за 3 на 2 и да не е мъртва интригата, ама айде...

2 мач -
Манчестър-5
Милан-4

Acros the sun... ама нямаше как да стане... поведох, ама незнам... нямах шанс, все пак единия беше доста по-добър и дори бих му казал името-Марин!

ъъъ, искам все пак да кажа нещо-аз ще дойда един ден по-силен, сега съм още малък за тука... но... егаси играта, деба реалност, реалност, това трябва да правят ЕА, а не ЛАЙНА
значи бях си вчера аз на мачлето (няма да му казвам името и резултата) но си извадих изводите за реалния футбол. и какво да кажа-реалноста няма нищо общо с ШЛ и 07... еми няма да обяснявам какво плямпам, само ще кажа че това да играеш идеално в защита е много важно в днешно време!!!
Успех на всички, почивка за мен малко!
ааа, искам да благодаря ако може на Пилето-той си знае за какво! :lol: :wink:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 21:02

Мисля, че Марин е фаворит за спечелването на турнира.Играхме няколко мача и показа, че се намира в страхотна форма.Смятам да сложа в Еврофутбола солидна сума за него :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2007 22:50

И ние с Мухата играхме още 1 но явно не сте ми видяли темата , а тя е на 10 страница :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com